Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cak ih ni Bajdenov ukapljeni prdezz nije mogao napuniti :sad2:
putin-ketawa.gif

Ја сам за мрак, хаос и безумље.Таква ми је природа.
Sećam se vica koji je ispričala Džeg.:lol:

"Da vam ispričam vic. Šta radi samoupravljač kada izgubi posao u Jugodrvu?!
Priželjkuje Treći svetski rat, nuklearni rat, pogibiju i uništenje svega.
Ah, to nije vic već opis ove teme."

По свему судећи, у Николајевској области јединице Оружаних снага РФ полако али сигурно мељу одговарајућа појачања Оружаних снага Украјине. Истовремено, више нема говора ни о каквим колонама снабдевања – јединице Оружаних снага Украјине траже подршку становништва.

▪ 145. пук, који се сместио у школу заставника на северном улазу у град (снимак је у прилогу), тражи чарапе, тоалет папир и цигарете.

▪ 59. бригади потребна је храна, шлемови и панцири.

▪ 79. бригади потребни су квадрокоптери и батерије.

▪ У општем захтеву за потребе Оружаних снага Украјине, на листи потреба су панцирци, средства против болова, топли комбинезони, истовар, енергенти и рукавице.

photo_2022-03-08_15-19-51.jpg

@NEzgodan stigla potvrda!

По свему судећи, у Николајевској области јединице Оружаних снага РФ полако али сигурно мељу одговарајућа појачања Оружаних снага Украјине. Истовремено, више нема говора ни о каквим колонама снабдевања – јединице Оружаних снага Украјине траже подршку становништва.

▪ 145. пук, који се сместио у школу заставника на северном улазу у град (снимак је у прилогу), тражи чарапе, тоалет папир и цигарете.

▪ 59. бригади потребна је храна, шлемови и панцири.

▪ 79. бригади потребни су квадрокоптери и батерије.

▪ У општем захтеву за потребе Оружаних снага Украјине, на листи потреба су панцирци, средства против болова, топли комбинезони, истовар, енергенти и рукавице.

Pogledajte prilog 1116435

@NEzgodan stigla potvrda!
Tihi, daj nove mape...jel tacno da je Gerasimov poginuo ? I zasto se tenkovi i oklopni transporteri probijaju napred bez pratnje pesadije ?

Leti ruski avion preko Srbije prema Crnoj Gori i pita za dozvolu za prelet. Iz kontrole leta na Cetinje javljaju "Ada mrco rechi glasnije nista te ne cujem!" .

Ruski pilot "nista sve je u redu prosli smo"

Tihi, daj nove mape...jel tacno da je Gerasimov poginuo ? I zasto se tenkovi i oklopni transporteri probijaju napred bez pratnje pesadije ?

Nisam general ruske vojske da bi ti znao to reci. Rusku vojnu taktiku odredjuju njihovi generali i stab.

Ja samo pratim vesti i kretanja vojske na ratistu.

Za sad Rusi imaju tesku inicijativu. Ne ide to glatko ko sto su neki mislili - ali ide.

Pogibija tog generala nije potvrdjena za sada sa ruske strane.

Generalno ovo je da su Rusi probili odbranu mauripolja i uzeli jedan dobar deo grada i da su Rusi stavili Nikolajev u totalno okruzenje. Ako padne Nikolajev put ka Odesi je otvoren.

⚡️Русија усвојила озбиљан пакет мера помоћи становништву на територији Украјине која се налази под контролом руске армије

Наиме, на ослобођеним територијама од 1. марта уведене су следеће мере подршке становништву:

🚩 Отпис свих дугова по кредитима и зајмовима у банкарским организацијама;

🚩потпуни отпис свих комуналних дугова;

🚩Плаћање гаса и грејања биће уједначено са ценама које важе у Русији (дакле неупоредиво ниже).

Ја мислим да време баш ради за Русе, јер они су у ово кренули спремни.
За разлику од запада, који се, ушушкан у своју "моћ", превише опустио.
Rusi da su birali vreme , garantujem birali bi November sredina ili kraj.
Bolje ratuju zimi. Eu pucavela zimi bez gasa I nafte.
Zamrznuta ukrainska ravnica.

⚡️Русија усвојила озбиљан пакет мера помоћи становништву на територији Украјине која се налази под контролом руске армије

Наиме, на ослобођеним територијама од 1. марта уведене су следеће мере подршке становништву:

🚩 Отпис свих дугова по кредитима и зајмовима у банкарским организацијама;

🚩поптуни отпис свих комуналних дугова;

🚩Плаћање гаса и грејања биће уједначено са ценама које важе у Русији (дакле неупоредиво ниже).
Sad će sve golje Ukrajine da poskoče od sreće!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back