Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 6.031
САД позвала држављане Америка да под хитно напусте Русију ..
могуће да смрадови покушају да изведу напад на Русију .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s kime će razgovarat s guidom...?1. Kakav loš govornik, ocigledno cita tekst sa telepromtera
2. Prica o dugorocnim planovima, a rat moze se zavrsiti sjutra.
3. Idu do Venecuele, bliskog saveznika Rusije
nek pokušaju...САД позвала држављане Америка да под хитно напусте Русију ..
Srbi? Oni isti što su kapitulirali a neprijateljaskog vojnika nisu vidili?samo nastavi da kmecis dok ti rusi i srbi prze nacisticku bratiju![]()
jedva čekam brent sutra...
mogu da otvore i u švedskoj ako će programera plaćati 10.000e mesečnoZatvaramo ured u proruskoj Srbiji, selimo u Zagreb
Vodeća ukrajinska IT kompanija Intellias objavila je na Facebooku da odustaje od otvaranja razvojnog centra u Srbiji i da će ga umjesto toga otvoriti u Zagrebu.
![]()
da...sve je to na papiru kao i najveća armija koju je svijet vidio..napoleonovaBivši zapovjednik NATO-a: Putin je u par dana uspio ono što ja nisam u 4 godine
JAMES Stavridis, bivši glavni zapovjednik NATO-a, rekao je u nedjelju da bi predsjednik Vladimir Putin mogao biti "možda najbolja stvar koja se ikada dogodila NATO-u".
"Vladimir Putin je u 48 sati učinio to da Nijemci gotovo udvostruče svoj obrambeni proračun. To je bio pametan potez Nijemaca", rekao je Stavridis i dodao:
Njemačka, najjača gospodarska sila Europe, objavila je 27. veljače da će stvoriti poseban jednokratni fond od 100 milijardi eura za vojnu potrošnju. Kancelar Olaf Scholz također je rekao da će godišnji proračun za obranu zemlje povećati na više od 2% BDP-a. Scholz je rekao da su dodatna sredstva namijenjena jačanju vlastite sigurnosti Njemačke i ispunjavanju njezinih obveza prema NATO-u.
Umirovljeni admiral kazao je i kako misli da je malo vjerojatno da će Putin koristiti nuklearno oružje ili se sukobiti izravno s NATO-om.
"Kada završite u konvencionalnom sukobu, NATO savez nadmašuje Rusiju 15 naprama jedan. Imamo prednost četiri naprama jedan u kopnenim trupama, pet naprama jedan u borbenim zrakoplovima i šest naprama jedan u ratnim brodovima”, rekao je objašnjavajući zašto ne smatra da će Putin ući u rat s NATO savezom.
osim brasna i goriva ogromna je potraznja za tabletama joda i vrecama za spavanje i opreme za kampovanje ...narod je stoka (sto je uvreda za domace zivotinje) - i treba da pocrka ...ko bude jurcao da opskrbi blagoutrobije (neznam prevod na hrvacki,bosnjacki i crnogorski jezik) - taj odma umire od radijacije - a ko posti ima oko 1% sanse da prezivi 2022
Ovi rusofili su čista kopija informbiroovca iz 1948. Zna se kako je Ilija Čvorović prošao. Bio je veći Sovjet od Staljina, kada ga je država prevaspitala bio je manji od makovog zrna. Kada Putin tandrkne progutat će ih mrak. Mislim ove rusofile.
Глупа ЕУ не схвата да је ишао прво ковид а онда Украјина а све са циљем бацања ЕУ на колена и тешку зависност од САД-а!jedva čekam brent sutra...
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka![]()
mogu i da otvore u švedskoj ako će programera plaćati 10.000e mesečno![]()
Možemo mi opet otvorit Goli otok. Nećete trebat ništa plaćat.Ovi rusofili su čista kopija informbiroovca iz 1948. Zna se kako je Ilija Čvorović prošao. Bio je veći Sovjet od Staljina, kada ga je država prevaspitala bio je manji od makovog zrna. Kada Putin tandrkne progutat će ih mrak. Mislim ove rusofile.
oni srbi koji su vas pobedili oba puta u svetskim ratovima a vi pobegli za austriju odnosno blajburg u haljinama a sto se tice ukrajinaca toliko se dobro bore da nakon 12 dana su izgubili 35% teritorijeSrbi? Oni isti što su kapitulirali a neprijateljaskog vojnika nisu vidili?
Ukrajinci se bore hrabro, svaka im čast.
kina i rusija rade zajedno...ovo je sukob globalnih razmjera...Америка би могла да се постави на колена , да капитулира и даљ више никад не представи претњу човечанству , то би могло да се деси , само ако би и Кина у томе помогла Русију .Удружене Кина и Русија би то могле да ураде .
I onda onanišeš nad nevinim narodom? Jesi li siguraj da znaš to radiš?Ja postim na vodi trenutno. Drugi dan posta. Posticu do Vaskrsa ako Bog da.
Mozes samo da crknes od muke NATO Rvatino. Rusofili smo bili , tako cemo ziveti, i umreti. Sutra da umre Putin ja cu licno dok sam ziv da se borim za oslobodjenje Srbije od NATO okupacije , i za ujedinjenje Srbije sa Rusijom. A i deci cu to u amanet da ostavim.
Nema nama Srbima blizeg nikog od brata Rusa pravoslavnog. Mi smo isti narod.
Америка би могла да се постави на колена , да капитулира и даљ више никад не представи претњу човечанству , то би могло да се деси , само ако би и Кина у томе помогла Русију .Удружене Кина и Русија би то могле да ураде .
та цифра је фејк.... 13 000 руса изгинуло, немогућеAmo drugačije. Ako je za 13 dana od 130000 rusa u napadu izginulo 13000, rusa ima za jos 4 ipo mjeseca ratovanja
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitkeOstali dugmici, a ti trazis belu kredu i Z.![]()