savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.766
Онда иде равнање до Атлантика.Okej, može. I onda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Онда иде равнање до Атлантика.Okej, može. I onda?
Нису стигли да кажу слава украине а не да пуцају.O sunce ti tvoje, prvo pucaju s spregnutom strojnicom a onda iz topa. Gdje vidiš pucanje iz auta?
Nemaju komunikaciju izmedju sebe, ne znaju da im je zabranjeno pa ginu nepotrebnonije mi jasno kako pored svih NATO sistema,oružja,savjetnika rusi se više manje vozikaju po ukrajini...
Генијални план је следећи прво ће да напуне складишта до врха руским гасом а онда ће прекинути да купују. Наравно док не испразне складишта.Europe plans to slash Russian gas imports by 66% this year - CNN
https://edition.cnn.com/2022/03/08/energy/gas-russia-europe/index.html?iid=cnn-mobile-app
Cak ih ni Bajdenov ukapljeni prdezz nije mogao napuniti![]()
Sećam se vica koji je ispričala Džeg.Ја сам за мрак, хаос и безумље.Таква ми је природа.

Ne znam gde vidiš "I", ovo jeste jeri "6I" ali i ja ne bih rekao da je u Rusiji, pre će biti u Ukrajini da je neki market. (nekako mi se boje slažu uz Ukr...plava i žuta)Има ли писмених међу вама? Руси немају латинично "И" у свом писму!
Tihi, daj nove mape...jel tacno da je Gerasimov poginuo ? I zasto se tenkovi i oklopni transporteri probijaju napred bez pratnje pesadije ?По свему судећи, у Николајевској области јединице Оружаних снага РФ полако али сигурно мељу одговарајућа појачања Оружаних снага Украјине. Истовремено, више нема говора ни о каквим колонама снабдевања – јединице Оружаних снага Украјине траже подршку становништва.
▪ 145. пук, који се сместио у школу заставника на северном улазу у град (снимак је у прилогу), тражи чарапе, тоалет папир и цигарете.
▪ 59. бригади потребна је храна, шлемови и панцири.
▪ 79. бригади потребни су квадрокоптери и батерије.
▪ У општем захтеву за потребе Оружаних снага Украјине, на листи потреба су панцирци, средства против болова, топли комбинезони, истовар, енергенти и рукавице.
Pogledajte prilog 1116435
@NEzgodan stigla potvrda!
Tihi, daj nove mape...jel tacno da je Gerasimov poginuo ? I zasto se tenkovi i oklopni transporteri probijaju napred bez pratnje pesadije ?
Irkutsk u SibiruNe znam gde vidiš "I", ovo jeste jeri "6I" ali i ja ne bih rekao da je u Rusiji, pre će biti u Ukrajini da je neki market. (nekako mi se boje slažu uz Ukr...plava i žuta)
Jedini plin je kad se isprdite...Hrvatska ima svoj plin, izvozimo u Italiju. Iz Rusije uvozimo samo 20% s tim da za Petrokemiju ide od 40-45% ukupno potrošenog plina.
NLG terminal ne treba spominjat.
Stižu **** iz Moskve.
Rusi da su birali vreme , garantujem birali bi November sredina ili kraj.Ја мислим да време баш ради за Русе, јер они су у ово кренули спремни.
За разлику од запада, који се, ушушкан у своју "моћ", превише опустио.
Sad će sve golje Ukrajine da poskoče od sreće!!️Русија усвојила озбиљан пакет мера помоћи становништву на територији Украјине која се налази под контролом руске армије
Наиме, на ослобођеним територијама од 1. марта уведене су следеће мере подршке становништву:
Отпис свих дугова по кредитима и зајмовима у банкарским организацијама;
поптуни отпис свих комуналних дугова;
Плаћање гаса и грејања биће уједначено са ценама које важе у Русији (дакле неупоредиво ниже).