Ne trebaš ništa rezervirat, dosta je pogledat "oslobođeni" grad.Genije, pričao sam o jednom danu. Uzgred, ustaške izvore uzimaćemo u obzir sa rezervom, tačnije nećemo ih uzimati u obzir uopšte![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trebaš ništa rezervirat, dosta je pogledat "oslobođeni" grad.Genije, pričao sam o jednom danu. Uzgred, ustaške izvore uzimaćemo u obzir sa rezervom, tačnije nećemo ih uzimati u obzir uopšte![]()
Inače, Putinova navodna devojka Alina Kabaeva je iz Uzbekistana, o po meni je jedna id najlepših žena sveta. Ima čovek dobar izbor, a i dobar ukusBio sam u mnogim ex-SSSR republikama, ali najbolje su ribe ubedljivo u Uzbekistanu.
Ima dobrih i drugde, ali ako gledamo prosek, tamo je ipak klasa iznad.
Sa tim blago kosim očima, crnke, uh.
Pogledajte prilog 1115901
Inače, Putinova navodna devojka, Alina Kabaeva je iz Uzbekistana, i po meni je jedna od najlepših žena sveta. Ima čovek dobar izbor, a i dobar ukus.Bio sam u mnogim ex-SSSR republikama, ali najbolje su ribe ubedljivo u Uzbekistanu.
Ima dobrih i drugde, ali ako gledamo prosek, tamo je ipak klasa iznad.
Sa tim blago kosim očima, crnke, uh.
Pogledajte prilog 1115901
ono kad pripadnik naroda koji je počinio masovan genocid u drugom svetskom ratu objašnjava šta je genocid ...Kako god, vrlo si svjestan da to nema apsolutno nikakve veze s pravnom formulacijom termina "genocid".
Ozbiljno, pa kako to da vas 95te nismo natjerali da pređete u drugu državu braniti svoj narod?nisu činjenice nego podmuklost...kako naterati da vojska jedne države predje u drugu nego da mu ubijaš stanovništvo u toj drugoj državi ...
Kako god, vrlo si svjestan da to nema apsolutno nikakve veze s pravnom formulacijom termina "genocid".
Juni, Juli i Avgust 1992 nije bio rat u Prijedoru, četnici kupili stanovništvo u logore i ubijali, srecom krajem Avgusta su novinari saznali za te logore i onog momenta kad su novinari stigli logori su i zatvoreni, 99 masovnih grobnica na opštini PrijedorOtkud rat u SR BiH u tom periodu?
Ne trebaš ništa rezervirat, dosta je pogledat "oslobođeni" grad.
Juni, Juli i Avgust 1992 nije bio rat u Prijedoru, četnici kupili stanovništvo u logore i ubijali, srecom krajem Avgusta su novinari saznali za te logore i onog momenta kad su novinari stigli logori su i zatvoreni, 99 masovnih grobnica na opštini Prijedor
Fotomontaža, ne vidi se oznaka Z likovacaOde BUK u nebo, Bayraktar krivac.
Zato što je Milošević predao Krajinu.. U Oluji nije bila nijedna bitka... Nije bilo bitke za Knin, Benkovac, Obrovac, Slunj, .... ušetali ste se ...Ozbiljno, pa kako to da vas 95te nismo natjerali da pređete u drugu državu braniti svoj narod?
Ajd ne lupetaj, Rusi dovukli 200k vojnika na granicu, i baš tada i upravo tada Ukrajinci shvatili da je to idealan trenutak za napad.Živiš u Rusiji pa si uskraćen za činjenice ili kako? Vjeruješ Informeru da je Ukrajina napala Rusiju?
idemo ucraniaMapa 7.03.22.
Imamo dva k*rca oko Kijeva. Čudna simbolika.
Ono kad pripadnik naroda koji je u recentnoj istoriji dobio presudu za genocid objašnjava šta je genocid...ono kad pripadnik naroda koji je počinio masovan genocid u drugom svetskom ratu objašnjava šta je genocid ...
U redu, ne trolaj temu.Zato što je Milošević predao Krajinu.. U Oluji nije bila nijedna bitka... Nije bilo bitke za Knin, Benkovac, Obrovac, Slunj, .... ušetali ste se ...
Како бре Гуслару није код других Словена... па код Руса имаш колико хоћеш презимена која се завршавају на -ски.Prezime -ski je obicajno kod Poljaka, ne drugih Slovena. I veliki broj ruskih i ukrajinskih jevreja su upravo sa prostora Poljske porijeklom.
Ono kad pripadnik naroda koji je u recentnoj istoriji dobio presudu za genocid objašnjava šta je genocid...
Nije bilo genocida u Srebrenici ...Ono kad pripadnik naroda koji je u recentnoj istoriji dobio presudu za genocid objašnjava šta je genocid...
U redu, ne trolaj temu.
Jašta bre, probaj pročitat srpski iz 16 stoljeća npr, mislit ćeš da čitaš bugarski, pa mi reci kojim jezikom pričaš sad.Nacija = jezik štokavci su srbi
Ти тада ниси био ни рођен, или си имао годину, две чим се добро сећаш тог доба....Juni, Juli i Avgust 1992 nije bio rat u Prijedoru, četnici kupili stanovništvo u logore i ubijali, srecom krajem Avgusta su novinari saznali za te logore i onog momenta kad su novinari stigli logori su i zatvoreni, 99 masovnih grobnica na opštini Prijedor
Dobro nije 69, to bi bilo nezgodno
Vi da ste ostali u "krnjoj" Jugoslaviji, izašli bi ste 2006.,referendumom, kao i C.Gora i dobili celu BiH bez uništene infrastrukture,izginulih,raseljenih i svih ostalih posledica rata.Srbi bi se malo bunili i to je to.Ne biste imali visokog predstavnika, entitete,čuda-mooda i večitu podeljenost i osuđenost na propast.Ali avaj,trebalo je topovskog mesa nekima.Prvenstveno Hrvatima da bi imali izgovor za etničko čišćenje zemlje.Zahvaljujući mrtvim Muslimanima,SRbi su dobili bombe po glavi, a Hrvati dobili priliku da izvedu oluju.Izginuli ste za tuđe interese, a za sebe niste ništa postigli.Rezultat vašeg ulaska u rat je 0.
Zašto?Zato što nikada niste bili "najoštriji nož u fioci", ako me razumeš![]()
Vi da ste ostali u "krnjoj" Jugoslaviji, izašli bi ste 2006.,referendumom, kao i C.Gora i dobili celu BiH bez uništene infrastrukture,izginulih,raseljenih i svih ostalih posledica rata.Srbi bi se malo bunili i to je to.Ne biste imali visokog predstavnika, entitete,čuda-mooda i večitu podeljenost i osuđenost na propast.Ali avaj,trebalo je topovskog mesa nekima.Prvenstveno Hrvatima da bi imali izgovor za etničko čišćenje zemlje.Zahvaljujući mrtvim Muslimanima,SRbi su dobili bombe po glavi, a Hrvati dobili priliku da izvedu oluju.Izginuli ste za tuđe interese, a za sebe niste ništa postigli.Rezultat vašeg ulaska u rat je 0.
Zašto?Zato što nikada niste bili "najoštriji nož u fioci", ako me razumeš![]()
Imao 24 godineТи тада ниси био ни рођен, или си имао годину, две чим се добро сећаш тог доба....