Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.525
to je jedna u moruУкраина је забранила Комунистичку партију, али је дозволила овој партији да учествује на изборима
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je jedna u moruУкраина је забранила Комунистичку партију, али је дозволила овој партији да учествује на изборима
![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak...enerala-kakav-poraz-za-okupatore/2345422.aspx
Glavna obavještajna uprava Ministarstva obrane Ukrajine objavila je da je u Harkivu ubijen general bojnik ruske vojske.
"Još jedan poraz među vrhunskom ekipom vojske zemlje okupatora. Tijekom bitaka kod Harkiva eliminiran je Vitalij Gerasimova - ruski vojni zapovjednik, general bojnik, načelnik stožera i prvi zamjenik zapovjednika 41. armije Središnjeg vojnog okruga Rusije. Ubijeno je i ranjeno nekoliko viših časnika ruske vojske", poručili su među ostalim.
Pao kapitalac
![]()
uh sine javio "komunistički" sorošev index.hrhttps://www.index.hr/vijesti/clanak...enerala-kakav-poraz-za-okupatore/2345422.aspx
Glavna obavještajna uprava Ministarstva obrane Ukrajine objavila je da je u Harkivu ubijen general bojnik ruske vojske.
"Još jedan poraz među vrhunskom ekipom vojske zemlje okupatora. Tijekom bitaka kod Harkiva eliminiran je Vitalij Gerasimova - ruski vojni zapovjednik, general bojnik, načelnik stožera i prvi zamjenik zapovjednika 41. armije Središnjeg vojnog okruga Rusije. Ubijeno je i ranjeno nekoliko viših časnika ruske vojske", poručili su među ostalim.
Pao kapitalac
![]()
Pročitao sva šešpeljeva sabrana dela. bravo.Ukrajinci primenjuju taktiku Hrvata... pričaju kako nije ukrajinska vojska na teritoriji Rusije nego obrnuto isto kao sto su hrvati pricali kako nije hrvatska vojska na teritoriji srbije nego srpska u hrvatskoj. Kao prvo rusi i srbi žive na tim teritorijama a ne obrnuto nad kojima se uvek desavao teror. Drugo te teritorije se zovu tim imenom jer su im poklonjene u Jajcu 1943 a Ukrajinu su stvorili komunisti 1922. Prava Hrvatska je Čakavica i ne postoji ni jedan slovenski narod na svetu koji ima ČA, ŠTO i KAJ, tri narečja dakle veštački stvorena nacija...
"Rojters navodi da uzrok eksplozija nije poznat."Rekao sam ti koje, a evo ti i linka za vest. Kao što sam pomenuo, u pitanju je zvanična posmatračka misija OEBS...
https://www.rtv.rs/sr_lat/svet/oebs...ja-u-petak-u-donjecku-i-lugansku_1315836.html
Pročitao sva šešpeljeva sabrana dela. bravo.
Да, вратили се у кроасанију и ратују са ћириличним таблама у Вуковару!Koliko ja znam ustaska emigracijom je u promilima
Nacija = jezik štokavci su srbiPročitao sva šešpeljeva sabrana dela. bravo.
И МКД, и ГР, и ЦГ и БГ и АЛБ.Србија много личи на Украјину, имамо "свог" Зеленског и подељен народ !
Taktika zvana činjeniceUkrajinci primenjuju taktiku Hrvata... pričaju kako nije ukrajinska vojska na teritoriji Rusije nego obrnuto isto kao sto su hrvati pricali kako nije hrvatska vojska na teritoriji srbije nego srpska u hrvatskoj. Kao prvo rusi i srbi žive na tim teritorijama a ne obrnuto nad kojima se uvek desavao teror. Drugo te teritorije se zovu tim imenom jer su im poklonjene u Jajcu 1943 a Ukrajinu su stvorili komunisti 1922. Prava Hrvatska je Čakavica i ne postoji ni jedan slovenski narod na svetu koji ima ČA, ŠTO i KAJ, tri narečja dakle veštački stvorena nacija...
Презиме Зеленски је словенско, има га и код Руса, није специфично пољско.
Зеленског познајем одавно, али нисам ово знао. Знам да је Јеврејин, и по оцу и по мајци.
"Rojters navodi da uzrok eksplozija nije poznat."
Ubijenih, koliko? Nula? 3? 5? Vojnici, civili?
Genocid kažeš, daj se bar mrvicu uozbilji jer za sada lažeš ko Lavrov![]()
Kako ću sad slušati musicmp3.ru i gledati prognozu GisMeteo?Rusija se isključuje sa globalng interneta.
https://smartlife.mondo.rs/biznis/d...e-globalni-internet-i-pokrece-svoj-RUNET.html
Ukrajincima ne odgovara da civili odu ... to ih boliSutra se opet otvaraju humanitarni koridori:
Вооруженные силы РФ объявляют режим тишины и с 10:00 открывают гуманитарные коридоры из четырех городов - Киева, Харькова, Сумы и Мариуполя.
Оружане снаге Руске Федерације проглашавају режим тишине и од 10:00 отварају хуманитарне коридоре из четири града – Кијева, Харкова, Сумија и Маријупоља.
Ko ne ode nakon nekoliko poziva sam je kriv ako pogine u vojnim dejstvima.
Zvaće dupe gaće.
Чамац ми је потонуо...Netacno. Vucic je najpopularniji politicar u Srbiji i Srbija je potpuno ujedinjena sa Vucicem.
nisu činjenice nego podmuklost...kako naterati da vojska jedne države predje u drugu nego da mu ubijaš stanovništvo u toj drugoj državi ...Taktika zvana činjenice![]()
Tek će da ih boli , i to bukvalno, kada prestanu da se kriju iza civila.Ukrajincima ne odgovara da civili odu ... to ih boli
Ukrajincima ne odgovara da civili odu ... to ih boli
Kako god, vrlo si svjestan da to nema apsolutno nikakve veze s pravnom formulacijom termina "genocid".Da‚ nije poznato jesu li Rusi sami sebe granatirali, pa još hiljadu i po puta dnevnoInače, ne znam da li si pratio, ali pre ovog izveštaja OEBS je izvršena masovna evakuacija civila iz Donbasa na teritoriju Rusije, tako da mali broj poginulih tog dana ne znači ništa u širem kontekstu. A da podsetimo, granatiranje traje još od 2014. godine.