Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Забранили су Достојевског јер је написао књигу о Зеленском :mrgreen:
FNGTSY0XoAcj0Ul

"
🇫🇷Макрон о ситуацији у Украјини: Тешко да ће се у кратком року пронаћи решење

Француски председник Емануел Макрон сматра да се у кратком року неће пронаћи политичко решење за ситуацију у Украјини и, вероватно, ће се наставити војне операције.

💬„Разговори са председником Русије Владимиром Путином су сложени, јер он одбија да прекине ватру. Русија се данас налази на следећој позицији ─ захтева веома тешке услове од Украјине. То су преговори између Украјине и Русије, али се они одржавају у веома неправедним условима агресије, у условима у којима Француска неће интервенисати“, рекао је Макрон.

Француски председник је додао да се нада да ће се у наредним данима и недељама доћи до правог решења путем преговора.

💬„Ми чинимо све да припомогнемо томе. То зависи од две земље али такође зависи и од ситуације на лицу места. Ја реално посматрам ствари и мислим да ће се краткорочно, највероватније, наставити рат“, навео је француски лидер.

Он је истакао и да ће се уводити нове санкције против Русије, а значи и контрасанкције Москве и закључио да су Француска, Немачка и Европа „учинили све како би се избегао рат“.

ono kad pripadnik naroda koji je počinio masovan genocid u drugom svetskom ratu objašnjava šta je genocid ...
To je baba Nevenka,ona ima vise lica,trenutno je Hrvat a sutra ce da brani glavosece,a mozda bude i vikala ‚‚djenosajd‚‚,branice demokratiju i evropske vrednosti,kako se ukaze prilika.
Ovo joj je do sada barem 500-ti nalog,ima specifican nacin pisanja,lako se prepozna kada promeni nalog.
Ne iskljucujem mogucnost da se mozda radi o vise osoba dve-tri koje pisu pod istim nalogom slicnim stilom.
Bez Nevenke ovaj forum bi bio prilicno dosadan... :mrgreen:

Vi da ste ostali u "krnjoj" Jugoslaviji, izašli bi ste 2006.,referendumom, kao i C.Gora i dobili celu BiH bez uništene infrastrukture,izginulih,raseljenih i svih ostalih posledica rata.Srbi bi se malo bunili i to je to.Ne biste imali visokog predstavnika, entitete,čuda-mooda i večitu podeljenost i osuđenost na propast.Ali avaj,trebalo je topovskog mesa nekima.Prvenstveno Hrvatima da bi imali izgovor za etničko čišćenje zemlje.Zahvaljujući mrtvim Muslimanima,SRbi su dobili bombe po glavi, a Hrvati dobili priliku da izvedu oluju.Izginuli ste za tuđe interese, a za sebe niste ništa postigli.Rezultat vašeg ulaska u rat je 0.
Zašto?Zato što nikada niste bili "najoštriji nož u fioci", ako me razumeš :D
Jesi ti najoštriji noz u fioci :D, I mi smo na referendumu objavili nezavisnost samo Crna Gora je objavila nezavisnost nakog bombardovanja Srbije, to je razlog zašto se Srbi nisu bunili a do tog bomardovanja su upravo zločini u BiH doveli i strah da se sve ne ponovi na Kosovu.

Jesi ti najoštriji noz u fioci :D, I mi smo na referendumu objavili nezavisnost samo Crna Gora je objavila nezavisnost nakog bombardovanja Srbije, a do tog bomardovanja su upravo zločini u BiH doveli i strah da se sve ne ponovi na Kosovu.

E pa vidiš, Crna Gora je i pre referenduma imala ustavno pravo da se odvoji na taj način od državne zajednice. Vi ste pomislili kako imate isto pravo, ali vam je onda batinama objašnjeno kako nemate. Sad umesto da upravljate celom Bosnom, ograničeni ste na 23 posto i okruženi sve samim neprijateljima, veoma perspektivna pozicija :whistling:

Dakle sem EU Rajha...i gazda im iz Amerike...

NIJEDNA SUSEDNA ZEMLJA RUSIJE NIJE UVELA SANKCIJE

Dakle te EU Zapad Rajh sankcije mogu da sviraju klavir ko Zelenski...

Ovim je samo razoblicen balon od sapunice zvani Zapad...
Nije da nismo znali da su prdez najobicniji...bar upuceniji koji prate svetska desavanja...

...

Ja sam isto nesto pobrkao to oko sankcija, citam i slusam kako prete njima i sad vidim mapu - kad nisam pao sa kauca od smeha!!! Pa samo ovaj zapadnjacki jad uveo sankcije, i par podguznih muva.

Ne da su jadni nego mi ih skoro pa zao.

Jesi ti najoštriji noz u fioci :D, I mi smo na referendumu objavili nezavisnost samo Crna Gora je objavila nezavisnost nakog bombardovanja Srbije, to je razlog zašto se Srbi nisu bunili a do tog bomardovanja su upravo zločini u BiH doveli i strah da se sve ne ponovi na Kosovu.
Samo razmisli o ovome što sam ti napisao.2006. bi svakako bila drugačija situacija i da BiH nije bila u ratu 90.-ih i sve bi proteklo mirno.Ovako ste iskrvarili ni za šta.Nema to toliko veze sa bombardovanjem.Sranje na Kosovu bi se svakako desilo onda kada se desilo,a do promene u politikama u regionu bi svakako došlo ulaskom u 21.vek.Ali,avaj,hteli ste da ginete za druge, jer vam ne ide mozganje

ali je stanovnisto hrvata ostalo u Bosni a srpsko u hrvatskoj nije ... Niej to isto, Uostalom hrvati borbu za entitet vode sada ...
da jednostavno je bio dil da nema borbi hrvati su peške ušli u Knin na tvrđavu, hrvata u Bosni nema doživeli su pogrom od muslimana u centralnoj bosni ima ih u zapadnoj hercegovini su su ocistili ono malo srba sto je bilo i to je to ali generalno u BiH hrvata je šaka jada, Posušje i Grude :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back