Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.999
Бог је на руској страни !
Свакако. Бог воли КГБ олигархију нарочито кад туку другу православну земљу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бог је на руској страни !
Jel ih bilo bar 12Svi su isto prenjeli obična laž sa interneta...
"Ukrajinska vojska: Tokom noći smo upali na aerodrom i uništili 30-ak ruskih helikoptera" https://www.fokus.ba/vijesti/globus...-i-unistili-30-ak-ruskih-helikoptera/2275886/
Tako je, trojica kretena, ali u Ukrajini to nisu samo trojica krtetena, već tridesetak hiljada svake godine na maršu nacista, dobar deo politčkog vrha kao i vojog vrha sa više vojnih jedinica sa naci oznakama i delovanjem. Čemu taj loš pokušaj izjednačavanja?
Po njima on nije nacista nego nacionalista.Imaš u Srbiji lika kojeg zovu Fuhrer..
Научила ме је учитељица још у основној школи.Samo ti piši kako te Vuk naučio, ja ću kako ja mislim da treba
Још један коме тешко пада што неко клање у дупенце не сматра врлином и животним успехом.Patrijarh Kiril podržao Putina: 'Zapad provodi genocid protiv zemalja koje nemaju gay parade'
Bravo patrijarše, moralna veličino, to je to
Linkovi, video snimci, fotografije pobijenih, Majdan, "Oluja 2.0"...Zbog ovih manekenka treba srušiti Ukrajinu, pobiti civile, prognanati 1,8 mil. Ukrajinaca..
Формулација је ту неважна. И Русија може да замрзне све што јој се нађе у рукохвату. Замрзавање је, кад је ѕапад у питању, обична пљачка. Мађутим, она то још не чини. Уосталом, видећемо да ли ће у будуће ико држати новац код тог шљама. А верујем да ће Русија да поврати свој новац свакако. Од свега вога, Америка за сад има највише користи. Европа ће потпинути у још већу безначајност.Ko je opljačkao
Zamrznuto je, ne opljačkano.
Lobotomija...
Руска војска је јутрос са Црног мора крстарећом ракетом напала село Тузли, јужно од Одесе. Напад је изведен на објекте који се користе за организовање трупа и њихово слање на украјинске фронтове.
Сад ти Јевреја проглашаваш нацистом. Шта се дешава са Јеврејима?
Kako nevažna, misliš da je oligarhu svejedno da li jahta nije njegova ili samo ne može izaći iz luke?Формулација је ту неважна. И Русија може да замрзне све што јој се нађе у рукохвату. Замрзавање је, кад је ѕапад у питању, обична пљачка. Мађутим, она то још не чини. Уосталом, видећемо да ли ће у будуће ико држати новац код тог шљама. А верујем да ће Русија да поврати свој новац свакако. Од свега вога, Америка за сад има највише користи. Европа ће потпинути у још већу безначајност.
Они су до сад државли целу земљу у шаху. И ко их је терао да поусте американце да инсталирају војну опрему у Украини и да праве билошке леборатрије?U parlamentu 2% desničara dobiju glasova..
Није он никакав нациста, него ултранационалиста, него је лајао на запад, па су му то пришили, јер су тако у могућности...
Хау, јес, ноу! Млати празну сламу.Ka'e Zeleni da će obustaviti tranzit gasa za zapadnu Evropu ako ove nedelje ne dobije hitnu vojnu pomoć.
Ukropske zalihe su nestale nakon deset dana.
#FLASH—Inside Information from #Zelensky's Administration—(reliable #Telegram channel #Resident https://t.me/rezident_ua): "Zelensky will stop gas transit to #Europe if #Kiev does not receive urgent military aid this week. Our military reserves have been depleted." + 1/2 #Russia
koliko imas sati naleta na kljunaru ?
Tuzla napadnuta?
Znači, istina je da je Baznija oduvek bila pravi ruski cilj...![]()
Ма јахте су ту неважне. Важне су руске државне милијарде, које су на рачунима на западу. Незнам за вас хрвате, али и наше девизне резерве су на западу. Сад не постоје. Исто је тако било и са сваком арапском државом, која код њих чува паре. Е сда ће почети мало другачије да размишљају. И друго, свако је ту сад видео прилику да се још мало ослободи америчке шапе и да поврати још мало суверенитета, осим западне европе, која ће се сад укопати за вјеки. Нарочито Немачка, која ће сићи са трона нај јаче и нај богатије државе западне Европе. Ове санкције ће бити страшно болне за Русију, али ће ЕУ сахранити. Заправо, сахраниће државе западне Европе. А Аерика профитира. Ем се скеће пажња са унутрашњих проблема, ем ће поново да реокупирају Европу. Следећа је Кина.Kako nevažna, misliš da je oligarhu svejedno da li jahta nije njegova ili samo ne može izaći iz luke?
Shvatio si da ne govorite i ne pišete istim jezikom?Научила ме је учитељица још у основној школи.
Ти можеш како желиш, али ја ти кажем како треба (тј. како је исправно).
Vidi se