HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.874
Е, онда- добро...Dudlac konkretno moze da radi sta hoce, iznad zakona je. To je meni dovoljno da zaljucim da ima protekcije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, онда- добро...Dudlac konkretno moze da radi sta hoce, iznad zakona je. To je meni dovoljno da zaljucim da ima protekcije.
Мислиш да је Хитлер имао више на почетку каријере?U parlamentu 2% desničara dobiju glasova..
Ако мислиш на загребачки стандард, који је део истог језичког састава, исправно је: Харков.Shvatio si da ne govorite i ne pišete istim jezikom?
Pa okej, da vidimo taj kraj
pogledaj senke ispod brade ukrajinskih karikatura.
БинБајден: ми смо један народ
Nikavi razlozi da se Ukraji a napadne i razorila..Linkovi, video snimci, fotografije pobijenih, Majdan, "Oluja 2.0"...
Ма, небитна, конфузна будалетина, коју нико није зарезивао, тип је био интересантан само таблоидима...Njegov "nacionalni stroj" je pun nacistickih simbola i to.
I ne samo njima, rusofilima isto pomaže..Da to nacistima jedino moze pomoci....
Lobotomija.
Jel odokativno ili Raša tdej?![]()
Nije to uopće tako jednostavno kako želiš prikazati. Postoji nešto što zovemo egzonimima, tj. udomaćena zemljopisna imena, pa pišemo Pariz i Rim, a ne Paris i Roma, a s druge strane pišemo Dublin i New York. Pravilo je da pravila nema, neke gradove pišemo ovako, neke onako, i to nema veze sa morfologijom nego sa istorijom. Za Harkov bih napisao upravo tako, Harkov, kao i što bih napisao Lavov, ali ponavljam, to nije pravilo.Ако мислиш на загребачки стандард, који је део истог језичког састава, исправно је: Харков.
То што поједини у Хрватској воле да пишу: Харкив, јер је то као украјински, друга је ствар. Но, колико знам у Хрватској се не говори украјинским.
Kako da nisu...Они су до сад државли целу земљу у шаху. И ко их је терао да поусте американце да инсталирају војну опрему у Украини и да праве билошке леборатрије?
Eto ti sad, Tuzla, Aranđelovac, Špičkovina, nwo, jbg![]()
Bolje za Ruse da je fotoshop![]()
Usporedba sa Hitlerom??Мислиш да је Хитлер имао више на почетку каријере?
Ne znam da li im je bilo zacrtano i iskopčato se s internetaPolako, gde žuriš, ni Rusi nigde ne žure pa opet ostvaruju zacrtano...