Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš slobodno. Ja sam tebe već prijavio za simpatizera Nacista.Dudlac konkretno moze da radi sta hoce, iznad zakona je. To je meni dovoljno da zaljucim da ima protekcije.
Prijavicu te za spam.
Lobotomija...Naravno da verujemo da su nacisti. Slicno je i sa vama hrvatima.. Pocinili ste Jasenovac a onda pricate da je to bio obicni sabirni centar. Etnicki ste očistili Krajinu a onda pričate da je to bio domovinski rat. Znate šizofrenija je za neke normalno stanje.
U Harkivu na sjeveru zemljeNe ti nisi dobro skopčao pročitaj ponovo tekst gdje su ukrajinci uništili navodno 30 helića na zemlji.
Zbog ovih manekenka treba srušiti Ukrajinu, pobiti civile, prognanati 1,8 mil. Ukrajinaca..
Treba o ovome nesto vise reci, ko je upucen.
"Ukrajinska vojska: U noći smo upali na aerodrom, uništili smo 30 ruskih helikoptera" https://www.index.hr/amp/vijesti/cl...istili-smo-30-ruskih-helikoptera/2345238.aspxU Harkivu na sjeveru zemlje
Bolje za Ruse da je fotoshopСве фотошоп апликације показале су се ефикасне, Руси изгубили више летелица и оклопа него у целом другом светском рату.
Џекса треба бацити у бунар.
U parlamentu 2% desničara dobiju glasova..
Krivo prenjeli, Harkiv"Ukrajinska vojska: U noći smo upali na aerodrom, uništili smo 30 ruskih helikoptera" https://www.index.hr/amp/vijesti/cl...istili-smo-30-ruskih-helikoptera/2345238.aspx
Jel odokativno ili Raša tdej?Ti ne razumeš da vreme radi za Rusiju
Svaka sedmica duže ovi protiv nje padaju, jer za mesec dana je ne mogu prevazići u naoružanju, ne mogu stvoriti energente ili sirovine koje im trebaju
Svaka sedmica duže za Ukrajinu znači - od toga samo hoćemo da je demilitarizujemo, samo hoćemo Krim, Donbas i Lugansk do ili će biti naša ili je nema
Zbog čega, prosječni Stanovnik Planete Zemlje je ionako retard, dobro mu je to. Ti bi angažirao Industrial Light & Magic, ali to je nepotreban overkill.Pa mogli bi bar i tu propagandu da rade malo uverljivije. Prikazu unisteno neko rusko vozilo ili tenk a ono pojela ga rdja ko zna odakle su izvukli taj otpad tesko da su Rusi sa trulim tenkom krenuli u boj.Smejurija.
Svi su isto prenjeli obična laž sa interneta...Krivo prenjeli, Harkiv
Каже се и пише: Харков.Krivo prenjeli, Harkiv
Неће пасти, само ће мало клекнути.Kijev nece pasti nikad trolu ruski![]()
Samo ti piši kako te Vuk naučio, ja ću kako ja mislim da trebaКаже се и пише: Харков.