Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moraš da mi persiraš, ja sam ovo prvi put postavio na temi, a nisam ranije video. Jel' možeš da mi pokažeš gde je postavljena 50 puta?
Ali evo, može ovo, da vidimo da li nacista ima kao kod nas, 10-20 ili je to ovde u desetinama hiljada.

https://forum.krstarica.com/threads...ju-u-ukrajini-2.946066/page-636#post-44360403
Ja povremeno svracam na temu a video sam barem 5x istu sliku. Pod pretpostavkom da prosla i ova tema imaju 1000+ strana, moja je procena da je oko 50 puta objavljena ta slika i jos nekolicina sa svastikama. Od stotina hiljada ukr. nacista postoje 2 ili 3 slike. Zanimljivo.

wn6224d39f.jpg

Ako niste 50x zakacili ovu sliku na temi, niste nijednom.

Znaci 3 ili 4 slike sa svastikama neprekidno kacite i spamujete temu.

Kao sto kod nas imas Firera i Obraz, tako i tamo imas naciste. I nema ih mnogo.
@Mačkoni Srami se!!!! Ni u jednoj drugoj državi nemaš u strukturi nacistički sektor sem eto u Ukrajini!!!

Zbog tebe ću ja kačiti svaki dan i spamovaću te sa slikama! Ovim si pokazao da si simpatizer nacista!

И, на којим су то државним функцијама наведена господа, били, или су сада?
Осим по мардељима, неки...?
Dudlac konkretno moze da radi sta hoce, iznad zakona je. To je meni dovoljno da zaljucim da ima protekcije.

@Mačkoni Srami se!!!! Ni u jednoj drugoj državi nemaš u strukturi nacistički sektor sem eto u Ukrajini!!!

Zbog tebe ću ja kačiti svaki dan i spamovaću te sa slikama! Ovim si pokazao da si simpatizer nacista!
Prijavicu te za spam.

Је ли истина да држе још (мислим Харьков) хиљаде студената из Кине и Индије као таоце, има ли нешто о њима.
Ne dozvoljavaju civilima nigde da izađu iz grada, bilo domaćim bilo stranim.
Strani su im još draži, jer njihovo eventualno stradanje u sukobu može bolje da se iskoristi u propagandne svrhe na međunarodnoj sceni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back