This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Они су далеко питомији од Хрвата.Evo tebe uz bok Eritreje i Somalije
BRAVO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Они су далеко питомији од Хрвата.Evo tebe uz bok Eritreje i Somalije
BRAVO
Neće, ovo je netko po zadatku obavio radi EU i SAD asad ce opet straze, ko onomad za murale na Vracaru gde su se ono bese natezali
SimpsonoviIma li smisla pitati za izvor?
...
Danci znaju svoju poziciju tako da nema tu sta da se pita .. ali to me ne sprecava da na zskazanom referendumu 1/6 o vise para za Nato ne zaokruzim protiv lozenja mojih para na gluoosti ..lol mobilizacija u moskvi , bice uspesna kao sto su ovde u bgu jurili za ratiste 90ih
Jel Danska podrzava agresiju na Ukrajinu , sta kazu monarhisti ?
Namjera Poljske da pošalje borbene avione u Ukrajinu dobila "zeleno svjetlo" od SAD-a
Jedanaesti je dan ruske agresije na Ukrajinu. Kako su saopćili iz ukrajinske vojske, ruske trupe nastavljaju vršiti pritisak na snage odbrane Kijeva, a u isto vrijeme granatiraju i Harkov na sjeveru te Mikolajev na jugu, čijim bi osvajanjem bili stvoreni preduvjeti za napad na Odesu
R. I.
PODIJELI
![]()
18.50 Američki državni sekretar Antony Blinken rekao je da su namjere Poljske da svoje borbene avione stavi na raspolaganje ukrajinskim zračnim snagama dobile "zeleno svjetlo" od SAD-a.
Jos jedan izgovor Rusiji da napadne Poljsku

Тај рад, добар пример.uopste nije upitno i da jeste oboren ruski avion..naravno da ce ukrajinski navijaci za jedan avion napraviti buku i galamu...ostale stvari pokazuju stanje na terenu..to je isto ko kad bi se hvalio u fudbalskoj utakmici - ej jesi vidio sto smo im zabili 4 gola..a izgubili sa 11:4...mapa i napredovanje Ruske vojske sve govori..
Pa nzn mislim da nije cilj da ih taj narod na Istoku zamrzi a ni da sruse zemljuTako su trebali od početka.![]()
Specijalci britanskog SAS-a (Special Air Service) i američke specijalne snage obučavaju se za visokorizično spasavanje ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, tvrdi britanski tabloid The Sun.
Navodi se da se navodno "udružilo" više od 70 britanskih "specijalaca" kao i njih 150 iz američkih mornaričkih trupa, i da se nalaze u udaljenoj bazi u Litvaniji kako bi se pripremili za misiju, a prolaze obuku zajedno sa elitnim ukrajinskim vojnicima, kaže izvor britanskog tbloida.
Ukrajinski predsednik Zelenski pre nekoliko je dana odbio američku ponudu da bude evakuisan iz njegove zemlje, odgovorivši kako mu "treba municija, a ne prevoz". Međutim, u međuvremenu se sigurnosna situacija oko ukrajinskog lidera pogoršala i navodno ekipe "Specnaza" (ruski specijalaci) tragaju za 44-godišnjim predsednikom.
Spasilačka misija bi mogla biti pokrenuta navodno ako predsednik Zelenski to zatraži. Izvor iz Velike Britanije je rekao za "The Sun" i sledeće:
"Najverovatnija razumna opcija mogla bi biti da Zelenski napusti Kijev i da ga potom pokupe na dogovorenoj lokaciji. Mi imamo avione, ali udaljenost je ključna."
https://mondo.rs/Info/Svet/a1605848/Specijalci-treniraju-da-spasu-Zelenskog.html
Идиот, као папагај:"дајте нам авионе!" Шта ће му авиони, одакле би полетали, је ли он нормалан?Гледам опет Зеленског како грди Запад због недовољне помоћи и тражи јачу осуду Русије - и опет не могу да проценим да ли вешто глуми или је збиља искрено разочаран и изненађен?! Или само тражи алиби због тога што је свој народ изложио страдању, а државу довео на руб опстанка?
Ако нисте знали кога све је напао Путин...
Rusi ga sigurno traže svećom i ostalim mogućim sredstvima.Meni se cini da Zelenski nece napustiti Kijev ni po cijenu vlastitog zivota, svaka mu cast, boljeg ratnog vođu Ukrajina nije mogla dobiti, da ga je svijecom trazila...
Mozda sam te pogrešno razumio al u prvom postu si ovako napisao:pa, da, ali se snimak koristi kao da je sada, iz ovog tekuceg sukoba 2022 godine, stari snimak se reciklira i prikazuje kao da je od ove godine
ko laze, i kako se otkrilo, uz pomoc koga da laze? da nema jandeksa, laz bi ostala, jer ko bi je razoktkrio? ruskom jandeksu da zahvalis sto je otkrio irishtimes na koji se pozivas, inace bi dezinfo ostao
gardijan je samo pinovao stari snimak, a onda su soc. platforme odradile propagandu, laganje
i onda gde ja lazem? ogresio sam se o gardijan? ma, da ga nisu oni reciklirali, ne bi se postavljao kao da je od sada i sirile lazi - orkestracija je i vise nego jasna, cak i nama preko bare
Jel moguće da pušite ratnu propagandu?Meni se cini da Zelenski nece napustiti Kijev ni po cijenu vlastitog zivota, svaka mu cast, boljeg ratnog vođu Ukrajina nije mogla dobiti, da ga je svijecom trazila...
Pre nekoliko dana na izlasku iz Marijupolja Ukr vojnici pobili kolonu ljudi koji su posli da napuštaju grad.Руско Министарство одбране извештава о оперативној ситуацији и евакуацији
Кијев категорички одбија сарадњу на евакуацији људи из Харкова и Сумија;
Хиљаде људи од почетка специјалне операције желе да напусте Украјину и оду у Русију, али кијевске власти одбијају да их пусте;
Нацисти спречавају људе да напусте Мариупољ кроз хуманитарне коридоре, чак до употребе оружја;
У циљу деморалисања, украјински медији шире информације о стварању кампова за странце и грађане који не подржавају режим у Кијеву;
У Украјини радикали спроводе етничко чишћење, милитанти одводе људе који немају украјинске пасоше у непознатом правцу;
Више од 163.000 људи евакуисано је из зона специјалне војне операције у Украјини.
Kakva izlapotina ovaj Bajden. Pravo americko govedo zla.
Nema skoro nijedan istup u javnosti bez blamiranja ...
Kažeš glumcu komičaru "svaka čast na hrabrosti" ???Meni se cini da Zelenski nece napustiti Kijev ni po cijenu vlastitog zivota, svaka mu cast, boljeg ratnog vođu Ukrajina nije mogla dobiti, da ga je svijecom trazila...

Bezanija,znaci brod toneSpecijalci britanskog SAS-a (Special Air Service) i američke specijalne snage obučavaju se za visokorizično spasavanje ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, tvrdi britanski tabloid The Sun.
Navodi se da se navodno "udružilo" više od 70 britanskih "specijalaca" kao i njih 150 iz američkih mornaričkih trupa, i da se nalaze u udaljenoj bazi u Litvaniji kako bi se pripremili za misiju, a prolaze obuku zajedno sa elitnim ukrajinskim vojnicima, kaže izvor britanskog tbloida.
Ukrajinski predsednik Zelenski pre nekoliko je dana odbio američku ponudu da bude evakuisan iz njegove zemlje, odgovorivši kako mu "treba municija, a ne prevoz". Međutim, u međuvremenu se sigurnosna situacija oko ukrajinskog lidera pogoršala i navodno ekipe "Specnaza" (ruski specijalaci) tragaju za 44-godišnjim predsednikom.
Spasilačka misija bi mogla biti pokrenuta navodno ako predsednik Zelenski to zatraži. Izvor iz Velike Britanije je rekao za "The Sun" i sledeće:
"Najverovatnija razumna opcija mogla bi biti da Zelenski napusti Kijev i da ga potom pokupe na dogovorenoj lokaciji. Mi imamo avione, ali udaljenost je ključna."
https://mondo.rs/Info/Svet/a1605848/Specijalci-treniraju-da-spasu-Zelenskog.html