Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Potvrđeno: Majka i dvoje djece ubijeni dok su bježali iz grada kod KijevaНе.
Убија нацисте.
Боље да их данас спржи у Украјии него сутра у Русији.
Ubijeni nacisti kažeš
Okej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potvrđeno: Majka i dvoje djece ubijeni dok su bježali iz grada kod KijevaНе.
Убија нацисте.
Боље да их данас спржи у Украјии него сутра у Русији.
Danas 5000 amerikanaca i engleza bivših specijalaca ušlo, dolazi ih sam bog zna kolko još.
I meni zvuči mnogo možda je mislio na kopejke?Valjda je htio reći rubalja?
Jesu li bježali od srbo-ćetnika?Potvrđeno: Majka i dvoje djece ubijeni dok su bježali iz grada kod Kijeva
#denjacifikacja
Treba reklamirati proizvođaču jer ovo je česta pojava kod ruskih vozila u Ukrajini.18.30 Sve je više snimaka napuštenih Ruskih borbenih vozila.
Za zapad smo znali a sada velicate i rusiju koja isto radiРусија решава један озбиљан проблем директно на својој граници.
Где ратује запад? И због чега?
Можда ти ту не правиш разлику, али један већи део западног света види.
Ко је на западу реаговао овако као што то раде данас, што су Амери побили само.Бог зна колико цивила, ради нафте?
Запад је лицемеран без граница другар, као и већина вас овде који пљујете Русију.
Да су били другачији према Русији задњих пар деценија до свега овог не би дошло.
dakle bitno je da to radi rus i niko drugi po vama posto je to jel ispravno.Jes vama ustasama placenicima da kazu, pa da ga izdate za pare... cuti, bolje da ne znasNego jel se zna tko je zapovjednik imenom i prezimenom
ustasa tu su i druge super sile protiv usaDanas 5000 amerikanaca i engleza bivših specijalaca ušlo, dolazi ih sam bog zna kolko još.
Jel ko Prozor ili Mariopulj?...
Izgleda da se sprema beg nacista iz Harkova...
Pali se dokumentacija lagano i time uklanjaju verovatno dokazi zlocina i progona ruskog stanovnistva:
Harkov nocas mora pasti!
...
Значи, данас су твоји пуцали на ненаоружане цивиле у коридору, убили двоје а неколико ранили и за то су криви Руси?Svaka žtrva danas u Ukrajini je posljedica ruske okupacije suverene države. Baš čudno i nelogično
Znam da ne bi bježali da Putin nije poželio ubijati građane druge suverene državeJesu li bježali od srbo-ćetnika?
to nisam rekaoKina nije destruktivna po Balkan kao Nemačka i hrvatska
ali si gadnaZnam da ne bi bježali da Putin nije poželio ubijati građane druge suverene države

ne mozes da unistis firmu, koja ima zdrav assetNe kupuje još niko jer se očekuje će ovo dugo trajati i da ce mnoge firme bankrotirati, izgleda da su odlučili baš da ih unište.
Koje druge? Sve je to rusija danas.Znam da ne bi bježali da Putin nije poželio ubijati građane druge suverene države
Већ сам ти чињеницама објаснио, али ти то не желиш да видиш.Za zapad smo znali a sada velicate i rusiju koja isto radidakle bitno je da to radi rus i niko drugi po vama posto je to jel ispravno.
Битно је то да је руска интервенција у Украјини испровоцирана украјинским игнорисањем упозорења да се не упуштају у сарадњу са западом и не учествују у угрожавању безбедности Русије, и да не игноришу захтеве руског дела становништва Украјине, и да умире своје нацисте.Za zapad smo znali a sada velicate i rusiju koja isto radidakle bitno je da to radi rus i niko drugi po vama posto je to jel ispravno.

sad ce opet straze, ko onomad za murale na Vracaru gde su se ono bese natezali
naravno, mi imamo spisak koje su zdrave kompanije za ulaganjevestacki je izmanipulisana cena da bi neki prodali, a neki preuzeli to super jeftino, dakle, neko ima jasnu korist od toga, kao i svaki put pre.
Nacisti, a Putin ubija Ukrajince u njihovoj državi, bravo
Možda u Putinovoj glavici, ali Ukrajinci mu dokazuju da nije tako i nemilice prže okupatora. Tek ga čeka opasna klanica.Koje druge? Sve je to rusija danas.
Putinovoj Wagner grupi se sviđa zastava