dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.099
Evo ti pismo ruskog generala iz tih vremenaStigli su oni do Staljingrada a tamo su i ostali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti pismo ruskog generala iz tih vremenaStigli su oni do Staljingrada a tamo su i ostali.
ili si ti jednostavno poremecen i mislis da su ti svi drugi krivi zbog tvoje nesreceCitava Evropa i Usa je NATO a tvoji hvalospevi ne prestaju o njima a bombardovali ti drzavu,ili nisi normalan ili imas stoholmski sindrom ili si ustasic koji zivi u Srbiji
Ne ja sam savrseno srecan,problem su budale oko mene koje zele da me uce kako da zivim....ili si ti jednostavno poremecen i mislis da su ti svi drugi krivi zbog tvoje nesrece![]()
Rusija sale dalje 200000 vojnika
na balkan je dosla Kina
Daleko vam lepa kucaKina nije destruktivna po Balkan kao Nemačka i hrvatska

Pa srpska tribina je postavljens kso ukr ili rus.Citava Evropa i Usa je NATO a tvoji hvalospevi ne prestaju o njima a bombardovali ti drzavu,ili nisi normalan ili imas stoholmski sindrom ili si ustasic koji zivi u Srbiji
Danas 5000 amerikanaca i engleza bivših specijalaca ušlo, dolazi ih sam bog zna kolko još.
Опет; Дух Харкова?17.30 Iznad Harkova je navodno oboren jedan ruski avion.
Toliko ce ih i otici u horizontali. Rokaj Rusijo....Danas 5000 amerikanaca i engleza bivših specijalaca ušlo, dolazi ih sam bog zna kolko još.
A lada samo hekla

Po snazi i veličini eksplozije pre bih rekao da su oborili i nosač aviona, a ne samo avionTvrdi se da je oboren ruski avion iznad Harkova
Koja je ovo letelica po redu u zadnja 48h? Dokazi kazu 10-a.
zato sto svi sateliti trebaju novom svetskom poretku, jel da se prate svi cipovani ljudi, koji preostanu posle depopulacijeŠto bi neko bacao atomsku bombu bilo gde kada ima masu drugih opcija
Evo mogu da obore par satelita i odoše sve komunikacije zapada, pade ceo sistem .
️The Nikolaev area, ten trophy equipment
Ten abandoned Russian equipment #Russia #Ukraine #War pic.twitter.com/cd0Pv5rAXy
— The RAGE X (@theragex) March 6, 2022