Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
275363885_1007479526847832_3137312845535448195_n.jpg

Selo Markalivka:
Rusi ubili petero članova obitelji. Među njima je curica (12) u invalidskim kolicima

#denjacifikacja
Нешто ти стала машта? Чуј, породицу и дете у колицима, није довољно јако, не осликава Русе на западни начин?
Ајде пробај поново,р он, да звучи јаче?

Odgovori na pitanje podrzavas NATO u svakom aspektu i zapadne zemlje,te zemlje ti bombardovale zemlju i imao si srece nikog ti nisu ubili,kakav je tvoj karakter,da li ga uospte imas
Ма нема шансе. Он је још само један у низу усташа који се лажно представљају.

upravo si pogodila sustinu
mi na zapadu se dresiramo da za nas vise nema, a neko drugi ce kupovati i trositi, kina

mi necemo imati nista i bicemo srecni ispranih mozgova

igrom slucaja mi u americi mozemo da budemo energetski nezavisni, a eu slede crni dani, i po pitanju energije, i po pitanju hrane, rusi su vec blokirali djubriva, madjari zabranili izvoz svog zita itd

Srbija takođe zabranjuje izvoz žita i samo valada će moći da odobri izvoz za nekoga - dakle ako je neko dobar imaće leba, ako nije ... i ako nešto umisli pa Odessa je blizu i raketLe sa te daljine i nisu skupe , obzirom da se na mnogo ne isplati trošiti resurse na svašta

Poslednja izmena:

Brojni srpski dobrovoljci spremni ratovati na strani proruskih snaga​

5. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
Screenshot-2022-03-05-at-13.28.46-Medium-696x396.jpeg

Pozivi za ponovno regrutovanje dobrovoljaca u redove proruskih snaga iz Bosne i Hercegovine i Srbije objavljivani su prije ali i tokom prvih dana napada Rusije na Ukrajinu.

Sagovornici Birna potvrđuju da spremnost za ratovanje postoji uz napore da se zaštite identiteti novih regruta, dok neki vjeruju da će zvanična vojska “završiti posao” bez potrebe za dobrovoljcima. Dan prije nego će Rusija napasti Ukrajinu, četnički vojvoda Bratislav Živković je, odgovarajući na pitanja novinarke portala RuSerbia.com, namijenjenog osobama s ruskog govornog područja, naveo kako “ima dosta srpskih dobrovoljaca koji su i danas spremni da odu u Donjeck”.

– Pišu mi mnogi ljudi koji bi željeli da brane Novorusiju. Nemojte čak ni sumnjati, takav odred neće biti sam. Bit će Srba. Kao i uvijek – navodi u intervjuu Živković.

Sedam dana nakon ovog intervjua on za Birn navodi kako u Ukrajini već ima pristiglih proruskih dobrovoljaca.

– Među dobrovoljcima na strani LDNR-a [Luganska i Donjecka narodna republika] se uveliko nalaze Srbi koji su već od ranije bili tamo, oni koji su se zatekli u Rusiji i ima pristiglih, doduše u nevelikom broju zbog otežanog prijevoza, ali je interesovanje ogromno – kaže Živković.

Ostatak teksta nalazi se na ovom LINKU

Putin rekao - da nema potrebe da iko dolazi da ratuje za njih

Potrebniji su u svojim državama ( moj zaključak)

Putin rekao - da nema potrebe da iko dolazi da ratue za njih

Potrebniji su u svojim državama ( moj zaključak)
ladno ce oni njima,nama da dodju
"Sanctions against us are like declaring war on Russia," Putin said additionally in the meeting with military members.

aman ljudi, jel mislite da treba da se sedne za pregovaracki sto pre nuklearnog rata, jer posle nece imati ko da sedne, svi ce polegati

nemoj samo u moje ime da pregovara fejk njuz medija

sta napravi od ljudi ova korona, ja ne verujem - izgleda da ce da pomru svi, meni bar izgleda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back