This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Не.Nacisti, a Putin ubija Ukrajince u njihovoj državi, bravo
Убија нацисте.
Боље да их данас спржи у Украјии него сутра у Русији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не.Nacisti, a Putin ubija Ukrajince u njihovoj državi, bravo
Ni ove crvene linije napredovanja više nisu u potpunosti njihoveveze ti o zivotu nemas..
PA na osnovu cega tvrdis , izneses dokaz neki gde sam to hvalio nato.Ma daj ne izmisljaj gori si od Milicke ali nju barem placaju.....
Шта је, немаш муда рећи ко је више цивила побио?Bhjuztt79
znaci ove tvitove sto postavljas da su rusu u irpinu koji je na ulazu u kijev su jel da lazni..Ni ove crvene linije napredovanja više nisu u potpunosti njihove![]()
Da li je ukraina uopste drzava?I gle čuda Rusija danas okupator suverene države Ukrajine
Ni ove crvene linije napredovanja više nisu u potpunosti njihove![]()
Исто то је направио запад, тада је то било океј. Зашто није у реду кад исто то Русија направи?Svako iz svog ugla posmatra stvari...
Činjenica je da su Rusi napali suverenu državu.
Izgovora može biti milion...sada jel biološko oružje...
Sto bi dobio like neki kazes ako nisam u pravu ili si se mnogim popeo na ***** glumatanjemPA na osnovu cega tvrdis , izneses dokaz neki gde sam to hvalio nato.
Pises random gluposti da bi dobio like.
nije li tamo napadao veliki snjeg
Ali to su rusoparanoje druze.Sto bi dobio like neki kazes ako nisam u pravu ili si se mnogim popeo na ***** glumatanjem
D irpina su došli, ne razumjem teznaci ove tvitove sto postavljas da su rusu u irpinu koji je na ulazu u kijev su jel da lazni..
Руска служба све забележи и наплати.

Окупатор може да буде и позитивац.Slažem se, to su borci protiv ruskog okupatora
U tome je stvar sto nije bilo ok ali je sada vama ok kada to rusija radiИсто то је направио запад, тада је то било океј. Зашто није у реду кад исто то Русија направи?
Ali to su rusoparanoje druze.
Lepo prikazi gde zastupam ja nato da bi mi prisio etiketu nato radnika ili sta vec.
D irpina su došli, ne razumjem te
Stigli su oni do Staljingrada a tamo su i ostali.Kad stizete do Moskve?
Na twiteru...
...
Danas 5000 amerikanaca i engleza bivših specijalaca ušlo, dolazi ih sam bog zna kolko još.Rusija sale dalje 200000 vojnika
na balkan je dosla Kina
Citava Evropa i Usa je NATO a tvoji hvalospevi ne prestaju o njima a bombardovali ti drzavu,ili nisi normalan ili imas stoholmski sindrom ili si ustasic koji zivi u SrbijiAli to su rusoparanoje druze.
Lepo prikazi gde zastupam ja nato da bi mi prisio etiketu nato radnika ili sta vec.
Postoji i izraz -> Korisni idiot...
Jos si dobar bio dok si se lozio samo na mutirajucu Hrkaklovicku...ali sad ovo saveznistvo sa Cyber Bojnom...je istinski razocaravajuce...
...