Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.871
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад сам сигуран да су Руси готови......Путин декретом забранио да се боре против стараца !?Zabilježen je i dolazak prvi britanskih dobrovoljaca, uglavnom bivših vojnih lica, koji dolaze da se bore protiv ruske invazije.
Нешто ти стала машта? Чуј, породицу и дете у колицима, није довољно јако, не осликава Русе на западни начин?Selo Markalivka:
Rusi ubili petero članova obitelji. Među njima je curica (12) u invalidskim kolicima
#denjacifikacja
Voda amortizuje stetu po sebe kod svog gazde
Tvoj predsednik sta da ga ja branim,ti si zaduzen za to,tvoja sveta duznost....ovo je tvoja zemlja,nije moja

Ма нема шансе. Он је још само један у низу усташа који се лажно представљају.Odgovori na pitanje podrzavas NATO u svakom aspektu i zapadne zemlje,te zemlje ti bombardovale zemlju i imao si srece nikog ti nisu ubili,kakav je tvoj karakter,da li ga uospte imas
Колико их је само 'рђа ухватила, мора да је стара вијест пар дана.Kolona vozila ukrajinske vojske upala je u rusku zasjedu u blizini Roživke u Donjeckom regionu.

sta kazu englezi, posle ukrajine na koga idu, na bazniju poland, ili mozda na london?dailymail uk danas..
А што Ђилас не обећа да ће увести санкције Русији, када победи на изборима?E tu je nastala Korona.
upravo si pogodila sustinu
mi na zapadu se dresiramo da za nas vise nema, a neko drugi ce kupovati i trositi, kina
mi necemo imati nista i bicemo srecni ispranih mozgova
igrom slucaja mi u americi mozemo da budemo energetski nezavisni, a eu slede crni dani, i po pitanju energije, i po pitanju hrane, rusi su vec blokirali djubriva, madjari zabranili izvoz svog zita itd
Nešto malo o postavljaču lažnog protesta u Moskvi. Izgleda da je Gumenjak u pitanju.
Koliko ces ti kupit....![]()
Kako će tebi netko objasnit tko je Čajkovskij?wtf je komornijim ?![]()
Nešto malo o postavljaču lažnog protesta u Moskvi. Izgleda da je Gumenjak u pitanju.
![]()
![]()
![]()
![]()
Možda Rusofili shvate tužnu istinu Pogledajte prilog 1115216
ma pisu sta stignu..sta kazu englezi, posle ukrajine na koga idu, na bazniju poland, ili mozda na london?
Brojni srpski dobrovoljci spremni ratovati na strani proruskih snaga
5. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
![]()
Pozivi za ponovno regrutovanje dobrovoljaca u redove proruskih snaga iz Bosne i Hercegovine i Srbije objavljivani su prije ali i tokom prvih dana napada Rusije na Ukrajinu.
Sagovornici Birna potvrđuju da spremnost za ratovanje postoji uz napore da se zaštite identiteti novih regruta, dok neki vjeruju da će zvanična vojska “završiti posao” bez potrebe za dobrovoljcima. Dan prije nego će Rusija napasti Ukrajinu, četnički vojvoda Bratislav Živković je, odgovarajući na pitanja novinarke portala RuSerbia.com, namijenjenog osobama s ruskog govornog područja, naveo kako “ima dosta srpskih dobrovoljaca koji su i danas spremni da odu u Donjeck”.
– Pišu mi mnogi ljudi koji bi željeli da brane Novorusiju. Nemojte čak ni sumnjati, takav odred neće biti sam. Bit će Srba. Kao i uvijek – navodi u intervjuu Živković.
Sedam dana nakon ovog intervjua on za Birn navodi kako u Ukrajini već ima pristiglih proruskih dobrovoljaca.
– Među dobrovoljcima na strani LDNR-a [Luganska i Donjecka narodna republika] se uveliko nalaze Srbi koji su već od ranije bili tamo, oni koji su se zatekli u Rusiji i ima pristiglih, doduše u nevelikom broju zbog otežanog prijevoza, ali je interesovanje ogromno – kaže Živković.
Ostatak teksta nalazi se na ovom LINKU
Какви су то ретарди! Еј, Грађански Покрет Грађана!??!!"$#%
17.30 Iznad Harkova je navodno oboren jedan ruski avion.
ladno ce oni njima,nama da dodjuPutin rekao - da nema potrebe da iko dolazi da ratue za njih
Potrebniji su u svojim državama ( moj zaključak)
Nalog je parodija. Ljudi se sprdaju na račun ''Druge Srbije'' i ''građanista''.Какви су то ретарди! Еј, Грађански Покрет Грађана!??!!"$#%
Sirijska vec polako zaboravlja