klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
da, novinari primaju plaćeAmericki placenici u Kijevu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, novinari primaju plaćeAmericki placenici u Kijevu
Pa i ja sam lijepo rekao da su zemlje koje obuhvataju preko 7,5 milijardi glasale za ili bile uzdržane. Rusiju su podržale svega 4 zemlje: Bjelorusija, Sirija, Sjeverna Koreja i Eritreja. One zajedno imaju 59 miliona stanovnika. I Rusija ima 144 miliona. Ukupno 203 miliona stanovnika. A na svijetu živi preko 7,7 milijardi ljudi. Pa ti računaj šta god hoćeš.pa ja sam lepo rekla da su neopredeljene ili protiv
ti mozes da ih zbrojis sa cim hoces
Сергеј је из Доњецка и обавијештен је, па нема потребе да понавља снимке!ovu snimku sam vidio prije 3 ili 4 dana, ali ne iz Mariupolja
Хахахахаха....који свет, оно ЛГБТ параде, истоплни бракови, декаденција на сваком кораку? Нека хвала, задржи за себе!Ali svet je upravo USA, EU, Japaan, Južna Koreja i svi oni koji su Okupatoru stisnuli ne sankcije, nego Specijalne financijske operacije™.
Ne veruješ? Polagano se okreni i pogledaj svet koji te okružuje: Koliko toga je smislila USA, EU ili Japan, a koliko toga je smislila Somalija, Venecuela ili Okupatorska Rusija?
A gdje si vidio djecu na snimciDivno razmisljanje.
uzmi decu oko sebe pa pucaj iz sredine.
To je nemoguce.Хахахахаха....који свет, оно ЛГБТ параде, истоплни бракови, декаденција на сваком кораку? Нека хвала, задржи за себе!
Овде код мене, хвала Богу, све нормално а тако ће и остати.
Ако су у питању Хрвати, онда и са WC шоље!A odakle bi ti pucao po okupatoru?
Jeste Jamenka, diko našaU pravu si, to je to
I Germani (dolazi od srpske reči Grmalj) su isto izuzetak
Jesi se osvrnuo oko sebe i ugledao sve ono što je produkt grandioznih država Eritreje, Venecuele, Somalije ili Somalije sa Nuklearkama? Koliko si uspio nabrojati? Nula ili nula?Хахахахаха....који свет, оно ЛГБТ параде, истоплни бракови, декаденција на сваком кораку? Нека хвала, задржи за себе!
Овде код мене, хвала Богу, све нормално а тако ће и остати.
Pa treba prosiriti I na tu metodu. Mali ukraincici I onda dva nosaca municije I jedan operator , strelac.A gdje si vidio djecu na snimci
Ponavljam, protiv okupatora se moraš boriti na apsolutno sve moguće načine.
Znaš zašto? Jer si ti pravednik a on okupator.
Evo vidiš da znaš biti pametan kada te sreća pomaziАко су у питању Хрвати онда и са WC шоље!
ovaj novinar s aparatom ima puškuda, novinari primaju plaće
Ne nego od slovenačke germe ni...I Germani (dolazi od srpske reči Grmalj) su isto izuzetak
Може, може.Al ne moze.
kao sto vidisNeko je pitao o cemu je bio Minsk2, odgovorio sam, vidim da se oko stavova tog sporazuma slazete Ti i Rusi i niko vise u svetu.
Pa Ruski okupator koristi golobradu djecu za svoje nasilničke ciljeve. Onda ta djeca živa izgore u oklopnjaku, ruska majka plače, ali će i sutra glasati za PutinaPa treba prosiriti I na tu metodu. Mali ukraincici I onda dva nosaca municije I jedan operator , strelac.
На бојном пољу а не као последња олош, што и јесу.A odakle bi ti pucao po okupatoru?
dakle1:22 по подне · 6. мар 2022
Кијевске безбедносне службе прихватају прве плаћенике
Данас су пензионисани официри британског маринског корпуса стигли у Кијев да учествују у непријатељствима против руске војске и републичких снага.
![]()
То нису борци већ возачи, борци изгледају мало другачије.
Ако те интересује погледај фотке по теми, разликују се по
униформама, опреми и оружју.
FOTO: Podrška Ukrajini iz Novog Sada poslata kod biste Tarasa Ševčenka
Autor: 021.rs
NOVI SAD
06.03.2022.
12:34 > 12:36
4
Aktivisti koalicije nevladinih organizacija Građanska Vojvodina i pojedini Novosađani okupili su se ispred spomenika ukrajinskom pesniku i slikaru Tarasu Ševčenku, kao znak podrške narodu Ukrajine.
![]()
Foto: Dalibor Stupar
Prisutni su držali zastave Ukrajine i poslali antiratne poruke, kao i poruke solidarnosti sa svima koji su pogođeni ratom.

А ти си лично видела својим уплашеним очима ту децу?Pa Ruski okupator koristi golobradu djecu za svoje nasilničke ciljeve. Onda ta djeca živa izgore u oklopnjaku, ruska majka plače, ali će i sutra glasati za Putina
Није тешко бити паметан ако слушаш умишљеног "генијалца".Evo vidiš da znaš biti pametan kada te sreća pomazi
Pa i nema baš. Makedonija koja je novija nacija nema tako nešto na primer.zasto svaka izmisljena nacija ima ovu zuto plavu kombinaciju boja?