Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
A onda je fejk, ruska djeca ne gore živa u oklopnjacima i sve u reduТај фејк иде од првог дана. Направите нови, можда онај кретен, повјесничар, има нешто боље?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onda je fejk, ruska djeca ne gore živa u oklopnjacima i sve u reduТај фејк иде од првог дана. Направите нови, можда онај кретен, повјесничар, има нешто боље?
Ma kakvi ..Bio je mozda neki plan A gde se nadao da ce narod stati na stranu Rusa ali sigurno nije usao bez plana B i C ..To da u slucaju otrpora Rusija moze slomiti Ukrajinu za 2 dana su gluposti koje namecu Nato generali kako bi degradirali vojsku RF...Zapravo je Putin postao zrtva vlastite propagande.
Uvjerio je sam sebe da Ukrajina pada za 2 dana.
Brz prodor u Kijev, instaliranje marionetske vlade, ukrajinci bacaju cvijece na ruske tenkove.
Zapad razjedinjen i medjusobno posvadjan slace samo neke mlake osude agresije.
Desilo se je sve kontra.
Ukrajinci pruzaju zestok otpor, cak i da osvoji Ukrajinu kako je kontrolisati onda?
Ujedinio je zapad protiv sebe, sto mu je bila najveca nocna mora.
Sankcije su uze oko ruskog vrata koje sve vise steze.
A on koji je izigravao mocnika ne moze vise natrag, jer treba reci da je car gol...
Већ сам те питао, јеси ли то лично видела својим уплашеним очима?A onda je fejk, ruska djeca ne gore živa u oklopnjacima i sve u redu
12.55 Papa: Ovo u Ukrajini nije specijalna vojna operacija nego rat
Papa Franja odbacio je tvrdnje Rusije da sprovodi "specijalnu vojnu operaciju" u Ukrajini, rekavši da je zemlja pogođena ratom.
"U Ukrajini teku reke krvi i suza. Ovo nije samo vojna operacija već rat koji vodi smrti, razaranju i bedi", rekao je papa u svom nedeljnom obraćanju okupljenima na Trgu Svetog Petra, prenosi Rojters.
Da pogodim, glasaš za Vučićada nestane ukraine
evo i glasa koncila da druzba bude kompletnaDobar i ozbiljan tekst:
https://www.politika.rs/sr/clanak/500873/Pogledi/Vladimir-Putin-ujedinitelj
Vladimir Putin – ujedinitelj

слушам ја италијанске радие, лажу ко керови што се тиче украине - неко им диктира шта да читају!А занимљиво што Италију баш интересује наредни догађаји
Što se Ukrajine konkretno tiče, njihova zastava nema veze sa evrointegracijama. Potiče od grba srednjovjekovne Galicije-Volinije poznate i kao Kraljevina Rusija ili Rutenija. Grb te države koja je obuhvatala današnju zapadnu Ukrajinu je bio zlatni lav na plavom štitu. Tako su tokom revolucije 1848. godine Ukrajinci u Habsburškoj monarhiji koristili dvobojnu zastavu žuto-plavu spram boja tog istorijskog grba (u Austriji su upravo tako formirane uglavnom dvobojne zastave od boja grbova - zastava monarhije je bila crno-žuta od boje grba Carstva). Kasnije će se ta zastava prilikom raspada Ruske imperije (zapravo i nešto ranije) proširiti i na ostatak Ukrajine i biti zastava kratkotrajne Ukrajinske DNR u periodu 1917-1921. godine.Pa i nema baš. Makedonija koja je novija nacija nema tako nešto na primer.
Što se zastava tiče one su izgleda formirane u skladu sa dominantnim ideologijama svog vremena.
Kombinacije crveno-plavo-belih trobojki je trebala da predstavlja slovensko jedinstvo, panslavizam.
Plavo-žute zastave pretpostavljam simbolizuju ideologiju evrointegracija, dakle pristupanja EU
1:22 по подне · 6. мар 2022
Кијевске безбедносне службе прихватају прве плаћенике
Данас су пензионисани официри британског маринског корпуса стигли у Кијев да учествују у непријатељствима против руске војске и републичких снага.
![]()
Postavljaju barikade u nastanjenim mestima i onda sve razjhebu koje su debilčine ovi ukrajinciovo je poljak

При томе је општепознато како УСрА "лобира" за сопствене интересе: ако не урадите то и то, сљеде санкције, нереди, бомбе ...Sakcije i glasanje u UN za nešto nije isto.
Ја бих се на твом месту стидео сопствених умних способности.Ovo su prvi ratni zarobljenici, šta misliš, koliko godina ima ovaj okupator levo? 35, 50?
Upokojio se poprilican broj....Ove Rusi jedva cekaju...
Zarobiti ili ukloniti (posto kao placenik ne podleze ratnom pravu...) nekakvog zapadnog placenika sa Ostrva, a na terotoriji Kijevske Rusije je sveta stvar...
...
Upokojio se poprilican broj....
Znači Rusi koji živi gore u oklopnjacima kada im na glavu padne Javelin imaju više od 20 godinaЈа бих се на твом месту стидео сопствених умних способности.
За десет дана и хиљаду ипо страница ниси у стању разликовати
војске на терену.
Црвене траке су ознаке ополченика а овом клинцу су усташе убиле
родитеље и сестре у бомбардовању Донбаса и он се пријавио добровољно.
Tamo je suverenost mogla da ima samo Ukrajina a ne Krim Donjeck ili Lugansk, kod nas samo Srbija a ne Kosovo, Vojvodina ili neko drugi. Sve sto sam napisao vazi ali samo ako se slozi Amerika, stekli su takvu poziciju i cvrsto je drze. Vidim da mnogo znas o suverenosti onda mi objasni kako su Rusi suvereni u Donjecku a Siptari na Kosovu nisu, nego otkud znas koji su moji.kao sto vidis
nije moje da se ja pitam o sprovodjenju Minska sporazuma, moje je i da saznam o cemu su i da se ili slozim ili ne
moje misljenje je tada da za dobrobit svih , taj Minsk je dobar
a kako i vidim tada su i germanci i franscusknja i sta vise i usra drzava je rekla , zvanicno da je neophodna primena istoga.
a zbog zakulisanih kuuurvinskih radnji i poticaj ukrajinca da odbija i jos i preti.
Dovedeno je da je , bas kao i svaka drzava na svetu , Rusija je priznala obe republike i na njihov poziv
dosla je da zastiti Rusko zivlje a i bogati da se spreci
Genocid koji su spremali tvoji.
a sto ti i neznas medjunarodna pravila o narodima i njenoj suverenosti kao i razdruzivanja i ...
nijesam ti ja kriv
ali mlad si , naucices na ovaj ili onaj nacin
Znači ne vjeruješ u ono šta ne vidišЈесам, давних 70-тих, била је у Београду мала фирма "Неотун"правили су појачала и звучне кутије за свирке. Напили се и сели на опрему. Тако да могу рећи, био сам и на Нептуну.
А јесили ти била на мом к....?
vise su porusili sopstvenih mostova nego nama demokrate 1999Postavljaju barikade u nastanjenim mestima i onda sve razjhebu koje su debilčine ovi ukrajinci![]()

Пишеш глупости, као да прекаљени борци не гину већ само возачи.
Неискусан возач? Као да би га искуство спасло од протуоклопног
оружја. Колона је фактички непокретна мета, нажалост тако је.
Ако је остали видови војске не заштите, возачи могу да имају искуства
од пет ратова џаба.
Укључите мало мозак пре писања будалаштина.
Твој стил писања такође говори о низини твоје интелегенције.Znači Rusi koji živi gore u oklopnjacima kada im na glavu padne Javelin imaju više od 20 godina
U redu
Денацификовати и направити школу уместо цркве.Baka katolkinja, papista koju treba denacifikovati.