Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja sam lepo rekla da su neopredeljene ili protiv

ti mozes da ih zbrojis sa cim hoces
Pa i ja sam lijepo rekao da su zemlje koje obuhvataju preko 7,5 milijardi glasale za ili bile uzdržane. Rusiju su podržale svega 4 zemlje: Bjelorusija, Sirija, Sjeverna Koreja i Eritreja. One zajedno imaju 59 miliona stanovnika. I Rusija ima 144 miliona. Ukupno 203 miliona stanovnika. A na svijetu živi preko 7,7 milijardi ljudi. Pa ti računaj šta god hoćeš.

Ali svet je upravo USA, EU, Japaan, Južna Koreja i svi oni koji su Okupatoru stisnuli ne sankcije, nego Specijalne financijske operacije™.

Ne veruješ? Polagano se okreni i pogledaj svet koji te okružuje: Koliko toga je smislila USA, EU ili Japan, a koliko toga je smislila Somalija, Venecuela ili Okupatorska Rusija?
Хахахахаха....који свет, оно ЛГБТ параде, истоплни бракови, декаденција на сваком кораку? Нека хвала, задржи за себе!
Овде код мене, хвала Богу, све нормално а тако ће и остати.

Хахахахаха....који свет, оно ЛГБТ параде, истоплни бракови, декаденција на сваком кораку? Нека хвала, задржи за себе!
To je nemoguce.
Nenormalnost zahteva ili izolaciju ili se preliva na susedno.

Jesi se osvrnuo oko sebe i ugledao sve ono što je produkt grandioznih država Eritreje, Venecuele, Somalije ili Somalije sa Nuklearkama? Koliko si uspio nabrojati? Nula ili nula?

Neko je pitao o cemu je bio Minsk2, odgovorio sam, vidim da se oko stavova tog sporazuma slazete Ti i Rusi i niko vise u svetu.
kao sto vidis
nije moje da se ja pitam o sprovodjenju Minska sporazuma, moje je i da saznam o cemu su i da se ili slozim ili ne
moje misljenje je tada da za dobrobit svih , taj Minsk je dobar
a kako i vidim tada su i germanci i franscusknja i sta vise i usra drzava je rekla , zvanicno da je neophodna primena istoga.
a zbog zakulisanih kuuurvinskih radnji i poticaj ukrajinca da odbija i jos i preti.
Dovedeno je da je , bas kao i svaka drzava na svetu , Rusija je priznala obe republike i na njihov poziv
dosla je da zastiti Rusko zivlje a i bogati da se spreci
Genocid koji su spremali tvoji.
a sto ti i neznas medjunarodna pravila o narodima i njenoj suverenosti kao i razdruzivanja i ...
nijesam ti ja kriv
ali mlad si , naucices na ovaj ili onaj nacin

1:22 по подне · 6. мар 2022
Кијевске безбедносне службе прихватају прве плаћенике
Данас су пензионисани официри британског маринског корпуса стигли у Кијев да учествују у непријатељствима против руске војске и републичких снага.

FNKoWGpXsAUIKGm
dakle
sada ce ih Rusi i pratiti i bit ce
crne kese za ove

То нису борци већ возачи, борци изгледају мало другачије.
Ако те интересује погледај фотке по теми, разликују се по
униформама, опреми и оружју.

A vozače ko hebe, oni mogu da ginu, njihove majke neće da plaču.
Uz dodatni idiotizam da neiskusne vozače šalješ u invaziju da teraju borbenu tehniku u uslovima gde opasnost vreba na svakom koraku.
Verovatno zato i ima toliko uništene i još više napuštene tehnike po drumovima Ukrajine.

FOTO: Podrška Ukrajini iz Novog Sada poslata kod biste Tarasa Ševčenka

Autor: 021.rs​

NOVI SAD

06.03.2022.​

12:34 > 12:36​

4
Aktivisti koalicije nevladinih organizacija Građanska Vojvodina i pojedini Novosađani okupili su se ispred spomenika ukrajinskom pesniku i slikaru Tarasu Ševčenku, kao znak podrške narodu Ukrajine.
FOTO: Podrška Ukrajini iz Novog Sada poslata kod biste Tarasa Ševčenka

Foto: Dalibor Stupar
Prisutni su držali zastave Ukrajine i poslali antiratne poruke, kao i poruke solidarnosti sa svima koji su pogođeni ratom.

Auuu al je ovo masovno... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

zasto svaka izmisljena nacija ima ovu zuto plavu kombinaciju boja?
Pa i nema baš. Makedonija koja je novija nacija nema tako nešto na primer.
Što se zastava tiče one su izgleda formirane u skladu sa dominantnim ideologijama svog vremena.
Kombinacije crveno-plavo-belih trobojki je trebala da predstavlja slovensko jedinstvo, panslavizam.
Plavo-žute zastave pretpostavljam simbolizuju ideologiju evrointegracija, dakle pristupanja EU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back