Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mani me te glupe propagande. Napadnuti su i brane se svi, sto je i normalno. Ti bi verovatno okupatora docekao sa cvecem, kao pravi Ljoticevac.
Okupacija? Jasno je do sada 1000 puta rečeno, intervencija-operacija protiv nacista!
Ne bi do ovoga ništa bilo da su se poštovali sporazumi i ti to odlično znaš i nemaš prava da ovde pišeš kako ova akcija nije opravdana.

Imaš na prethodnim stranama zbog čega je Rusija intervenisala. Azov decu uče da budu nacisti, imaju kampove gde deca uče pogrešnu ideologiju. Dete treba da nauči šta su moralne stvari a ne da deci usadjuješ mržnju prema nekom.

Na kraj, znaš li šta je okupacija? Okupacija ti je kad nemaš svoje JA u sopstvenoj državi.
Mahom sve ove zemlje koje su udarili sankcije Rusiji nemaju svoje JA jer rade pod pritiskom USA! :rtfm:

Važi i za @dlugomir

Koliko neko mora biti bolestan pa da izmishlja ovakve stvari?

Ima jos gomila fotografija s tog mesta, vojska pomaze civilima da predju preko reke camcem.

Bolesnici odmah spinuju.

Fotografija je od "zapadnog" novinara.
https://www.instagram.com/emilio_morenatti/?hl=en
Јединице украјинске војске не дозвољавају цивилима да напусте град Ирпен у Кијевској области. Становници морају да савладају олупину моста, који је претходно дигла у ваздух ... украјинска војска

Ne može sebe zvati Srbinom i patriotom onaj ko bi sutra skakao od sreće da ga pokori bilo koja druga zemlja - pa makar to bila i Rusija.

Da li ti je bar to jasno?

Tvoje lažno srbovanje je Берекин na biciklu.

Znaci ti spremas molotove za NATO okupatore Srbije? Zovi kad ides da bacas da idemo zajedno.

Poslednja izmena od moderatora:
Smijao sam se kada su rusofili slavili kako kolona za Kiev raste.
Na jednu usku cestu Rusi stavili stotine vozila bez mogućnosti za okretanje.
Amaterizam posebne vrste.
Koji se ne dogadja prvi put.
1945 Staljin je potpuno bezpotrebno nahuskao marsale Konjeva i Zukova jednog protiv drugog i poslao ih u besmislenu trku ko ce prije uci u Berlin koji je ionako bio pred padom.
Konjev je radio zahvat sa juga, Zukov frontalni napad sa istoka.
U bitki za Seelower Höhen dogodila se je slicna stvar.
Zakrceni na cestama, tenkovi su gurali ostalu tehniku sa cesta da mogu nastupiti u napad.
Rezultat- ogromni gubitci u ljudstvu i tehnici koji su mogli biti izbjegnuti.

Ајде специјалисти, објасни нам оно што ти не знаш али ти то не смета да се брукаш плаћеним бесмислицсма.
Рекох бар десет пута, едукуј се, едукуј. Умрећеш слеп код очију!
Kanda i ti drugar gubiš živce, kao i Putin.

Naravno, sve je fejk sto nije u korist Rusiji.

Zato ste i doneli zakon od 15 godina zatvora...
Што би се могло пре рећи за вашег газду који је први увео санкцију на медије. Само ви сте искусна екипица и више не треба никоме претити па да тај зна шта ће му се догодити if he doesn't play ball.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back