ma kakva ruska sila. niko čoveka ne može zaebati ko on sam sebe. daj da vidim.A ne znam, ja mogu masiti jedino ako me ruska sila fizicki ubije, onda sam masio fudbal...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakva ruska sila. niko čoveka ne može zaebati ko on sam sebe. daj da vidim.A ne znam, ja mogu masiti jedino ako me ruska sila fizicki ubije, onda sam masio fudbal...
Da vidimo do 2025 najkasnije
Jel ruši javili il neko normalan? Inače su izgubili Harson ti tvojiRusi zauzeli ukrajinsku bazu kod Hersona. Zaplenili su gomilu tehnike cak i americke dolare!
mnogo igraš igrice sine...Zdravi Rusoljubci. Kakva je situacija na frontu, jel pao koji grad, šta kaze "Raša todej". U nas na zapadu javljaju kako padaju avioni, tenkovi i mladi rusi, a dva velika grada da su začerali fašiste sa sjevera
Crno na belo zvanična potvrda
Dobromnogo igraš igrice sine...
Ovi sami razlupase Ukrajinu.Тренутак експлозије моста ВСУ на брани преко Северског Донеца
Украјинска војска је данас уништила прелив бране кроз Северски Донец у селу. Стари Салтов у Волчанском округу Харковске области да успори напредовање руске војске ка Харкову.
To su rekli vec deset puta, lažljivi smradoviУкрајински посланик Иља Кива рекао је да је Владимир Зеленски напустио Кијев и да се налази на територији америчке амбасаде у Пољској.
kao što je vidi dokument od juče jedino ako danas @dalmata ne okrene stvar u drugm pravcu, a čiji si ti ljubilje ako kažeš "rusoljubci"?Crno na belo zvanična potvrda
Simulator nema pojma. Dovoljna je jedna nuklearna glava da uništi dobar deo Čmerike.
"nije" isto ko što su oni vojnici sa "zmijskog ostrva" "posthumno" poglašeni "herojima ukrajine"Herson uopće nije u ruskim rukama 100%, iako ga sve karte prikazuju da je pod Rusima...
Gradonačelnik Hersona: Nemamo više oružja. Rusi su nas opkolili, posvuda su
A i bilo mi je čudno da je pao tako lako....
i to je to."Не треба гледати на запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци. Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."
B.Путин
Ako može prevodCrno na belo zvanična potvrda