Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neki sigurno jesu... ali velika većina Rusa ne ume da nađe Srbiju na mapi. A i šta će im.

To što ti imaš vlažne snove o tome da svi Rusi žive za Srbiju, to je samo bol neuzvraćene ljubavi.
Ja nikada necu zaboraviti pricu prababe mog dobrog drugara. Kada su Rusi usli u moje selo vec pri kraju WW2 i proterali podunavske Svabe, ostao je jedan upecatljiv prizor ruskih vojnika.

PECENJE NEOCERUPANIH PILICA NA RAZNJU!!! Znaci peces pile, kokosku sa sve perjem... E sad zasto su to radili iskreno nemam pojma. Nisu mogli biti toliko gladni pa daj mrzi me da osurim i cerupam kokosku i ispecem kako treba.... Valjda to divljacko ponasanje...

Velika Britanija i Francuska sumnjaju da su ruske snage namjerno ciljale nuklearnu elektranu u Zaporižju u ovotjednim borbama, ali Sjedinjene Države tvrde da ne raspolažu dokazima da su Rusi napali nuklearne reaktore.
znaci i ti si presao na debilnu cro propagandu, kako je nisu pogodili onda iz drugog puta ako su je gadjali? pa nije zrno peska pa da ne mogu da je pogode?

ma ignorisem te sa sve ustasama

Ljudi pišite ćirilicom , neka je nauče čitati i rvati.
..................................................................................
Форумаши пишите барем на овој теми ћирилицом , па уметните у речи по које Грчко слово идентично нашем ,
да не могу да користе преводилац.
Ćirilicu ako je duže od 5 riječi samo preskočim, do 5 riječi nekako toleriram.

Screenshot_20220304_214555_com.android.chrome_edit_1060093232187200.jpg

https://video.novosti.rs/planeta/vi...bom-novi-uzasni-snimci-sa-ukrajinskog-ratista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back