veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Ovakve idiotizme normalno samo Džegi izvaljuje.
Da niste u nekom srodstvu?
Ustvari, zabole me nešto, ne trudi se da odgovoriš, ideš na ignore sa ostalim idiotima.
Jesu, braća po zakržljalim mozgovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakve idiotizme normalno samo Džegi izvaljuje.
Da niste u nekom srodstvu?
Ustvari, zabole me nešto, ne trudi se da odgovoriš, ideš na ignore sa ostalim idiotima.
Zgodan sam, priznajem. Ali ovi i dalje bacaju na Turke, nikako Slavene. Ispravi me ako griješimpogledajte se u ogledalo![]()
Zgodan sam, priznajem. Ali ovi i dalje bacaju na Turke, nikako Slavene. Ispravi me ako griješim

Ja nikada necu zaboraviti pricu prababe mog dobrog drugara. Kada su Rusi usli u moje selo vec pri kraju WW2 i proterali podunavske Svabe, ostao je jedan upecatljiv prizor ruskih vojnika.Neki sigurno jesu... ali velika većina Rusa ne ume da nađe Srbiju na mapi. A i šta će im.
To što ti imaš vlažne snove o tome da svi Rusi žive za Srbiju, to je samo bol neuzvraćene ljubavi.
Svidža mi se tvoja ćirilica sa dijakriticima.Ljudi pišite ćirilicom , neka je nauče čitati i rvati.
šta se ne odreknu Srbijanskih sa svoje strane?RUSIJA: U UKRAJINU STIŽE SVE VIŠE HRVATSKIH PLAĆENIKA
Kremlj tvrdi da se za Ukrajinu dolazi boriti sve više plaćenika iz trećih zemalja, posebice iz Hrvatske, Albanije i s Kosova, prenijela je ruska novinska agencija TASS.
šta se ne odreknu Srbijanskih sa svoje strane?

Šta znači "Srbijanskih"?šta se ne odreknu Srbijanskih sa svoje strane?
Kada su Rusi usli u moje selo
a Hrvati dragovljno! ima li razlike?Nema potrebe, Srbi su tamo dobrovoljno, a svakome treba besplatna i efikasna pomoć![]()
znaci i ti si presao na debilnu cro propagandu, kako je nisu pogodili onda iz drugog puta ako su je gadjali? pa nije zrno peska pa da ne mogu da je pogode?Velika Britanija i Francuska sumnjaju da su ruske snage namjerno ciljale nuklearnu elektranu u Zaporižju u ovotjednim borbama, ali Sjedinjene Države tvrde da ne raspolažu dokazima da su Rusi napali nuklearne reaktore.
Znaju oni svoje pismoLjudi pišite ćirilicom , neka je nauče čitati i rvati.
..................................................................................
Форумаши пишите барем на овој теми ћирилицом , па уметните у речи по које Грчко слово идентично нашем ,
a Hrvati dragovljno! ima li razlike?
Ćirilicu ako je duže od 5 riječi samo preskočim, do 5 riječi nekako toleriram.Ljudi pišite ćirilicom , neka je nauče čitati i rvati.
..................................................................................
Форумаши пишите барем на овој теми ћирилицом , па уметните у речи по које Грчко слово идентично нашем ,
да не могу да користе преводилац.
državjana Srbije (mogu biti srbi, mađari, rusini, kosovari, hrvati,,,)Šta znači "Srbijanskih"?
Ruska senatorka: u jednoj jedinici od 100 ljudi svega je 4 prezivelo
Momenti iskrenosti, ili nepaznje

Opet se polupismeni hvale svojim ograničenjima.Ćirilicu ako je duže od 5 riječi samo preskočim, do 5 riječi nekako toleriram.
od nekoga ko ima 61000+ postova očekivao sam smisleniji odgovorIma, kod Hrvata ne postoji tako nešto poput "drage volje", sve što rade je ili na silu ili iz kompleksa.
Srbija - Srbidržavjana Srbije (mogu biti srbi, mađari, rusini, kosovari, hrvati,,,)
Baš idem gledat, Barjaktar je $ 5mil.Ne bih baš rekao da je jeftin, svakako nije jeftiniji od projektila koji će da ga obori![]()

od nekoga ko ima 61000+ postova očekivao sam smisleniji odgovor