Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nikada necu zaboraviti pricu prababe mog dobrog drugara. Kada su Rusi usli u moje selo vec pri kraju WW2 i proterali podunavske Svabe, ostao je jedan upecatljiv prizor ruskih vojnika.

PECENJE NEOCERUPANIH PILICA NA RAZNJU!!! Znaci peces pile, kokosku sa sve perjem... E sad zasto su to radili iskreno nemam pojma. Nisu mogli biti toliko gladni pa daj mrzi me da osurim i cerupam kokosku i ispecem kako treba.... Valjda to divljacko ponasanje...
Znaci bio sam u pravu kad sam rekao da su ti ****** djeda,voleli su ustase da guze

Znaci bio sam u pravu kad sam rekao da su ti ****** djeda,voleli su ustase da guze

Ćuti, ne podsećaj ga. Koliko on zna, mogao bi 'ladno da bude potomak nekog Rusa, ali sa njegovom srećom, to je verovatnije bio neki Čečen ili Dagestanac u ruskoj uniformi...

Ma jašta vidi ih, ne vadiš ih iz usta, mnogo su iskompleksirani.

I previše, jer evo gledam vas na srpskom forumu i ne vidim sebe na ustaškom :whistling:

dakle
vratih se sa mitinga podrske
a jel ste znali da i tu ima podela
jedna je ispred skupstine bivse SFRJ a druga , veca ...i oslo se do ambasade RUSIJE u ulici DELIGRADSKOJ.
nego , poseta RUSIJE , onima iz AJDARA sa nekom bonbonicom

Attack drone "Pacer" destroyed the object of the battalion "Aidar"
2022-03-04

NEWS

Attack drone "Pacer" destroyed the object of the battalion "Aidar"​

classmates
The Russian strike drone "Inohodets" successfully destroyed the command and observation post of the "Aidar" battalion.
A few hours ago, a video appeared on the Web in which the Inohodets strike unmanned aerial vehicle, also known as Orion, delivers a precise strike on the checkpoint of the Ukrainian Aidar battalion (banned in Russia - ed.) . As a result of a precise strike, the object was destroyed. At the same time, there are no data on liquidated and wounded at the moment.
On the presented video frames, you can see how the Inohodets strike drone delivers an accurate strike, which completely destroys the Aidar object. The object was hit by a 9M133FM-3 guided air munition, the development of which became known relatively recently. This underlines the high efficiency of the use of both this drone and its weapons.
According to experts, thanks to the use of unmanned aerial vehicles in a special military operation in the Donbass, it was possible to avoid casualties among Russian pilots, as well as completely eliminate the loss of military aircraft, as evidenced by the lack of data in official statements.
How many times attack drones were used in a special military operation in Ukraine has not yet been reported.

Ажурне информације о војним операцијама увече 04.03.2022

На први поглед, слика на првим линијама се није много променила од јуче, али ово је само на први поглед.

У југозападном правцу данас се воде мале борбе код Николајева.

После ноћне буке, Енергодар је ипак прешао потпуно под контролу Русије без озбиљнијих последица. Заједно са снагама ДПР, руска војска наставља померање фронта на север.

Са севера ка њима напредују снаге Руске Федерације и ЛНР.

У Харкову се и даље воде дуготрајне борбе, али изгледа да су снаге З армије коначно успеле да овладају обилазницом и тако потпуно блокирају улазе у град. Западно од Кијева воде се тешке борбе у области Буче и Ирпена, према неким информацијама, руске снаге су постигле знатан успех на овом правцу.

Али оно што смо данас сигурно сазнали, захваљујући извештају првог канала, јесте да је Гостомел и даље под нашом контролом.

stanjenaratistu4.3.jpg

Ажурне информације о војним операцијама увече 04.03.2022

На први поглед, слика на првим линијама се није много променила од јуче, али ово је само на први поглед.

У југозападном правцу данас се воде мале борбе код Николајева.

После ноћне буке, Енергодар је ипак прешао потпуно под контролу Русије без озбиљнијих последица. Заједно са снагама ДПР, руска војска наставља померање фронта на север.

Са севера ка њима напредују снаге Руске Федерације и ЛНР.

У Харкову се и даље воде дуготрајне борбе, али изгледа да су снаге З армије коначно успеле да овладају обилазницом и тако потпуно блокирају улазе у град. Западно од Кијева воде се тешке борбе у области Буче и Ирпена, према неким информацијама, руске снаге су постигле знатан успех на овом правцу.

Али оно што смо данас сигурно сазнали, захваљујући извештају првог канала, јесте да је Гостомел и даље под нашом контролом.

Pogledajte prilog 1114106

Koliki kotao će uskoro da zatvore ovamo na istoku, a koliki će tek masakr tamo da bude. Beše su tamo koncentrisane najbolje ukrajinske jedinice?

Ne znam za hrvate , ali srpska javna scena pokazuje iskompleksirani narod.
Moram da napisem da to ranije nije bio slucaj.
Jajarizam bio , glupost bila , bila I pamet , nije da nije , ali kompleksi se nisu osecali kao javni narodni miris zajednicka nota. A sad se oseca iskompleksiranost I u isto vreme kod mnogih neka pokondirenost uz komplekse.

Srbi ljube dupe Rusima...
Rusi ušli 1945. u Srbiju, silovali sve živo...
Srbi i dalje ljube dupe Rusima... JOŠ I VIŠE...
Ajmoooooooooo... masovna proslava usred Beograda!!!! Dođite nam Rusi opet i izyebite nas kao nekada, hahahahahahhaahha...

Dostojanstva ni za lijek...

.

Pa gde si kržljavi, još si samo ti falio da se pridružiš sajmu ludaka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back