veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
A šta ako je nas izginulo X puta više nego vas 1999 pa se svejedno nismo predali?
A šta ako ste tad mogli nešto da uradite jer ste videli neprijatelja, za razliku od nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ako je nas izginulo X puta više nego vas 1999 pa se svejedno nismo predali?
Nene, Francek je Mrtav i iz poštovanja to se više ne koristi.Srboćetnici, moramo se pravilno izražavati...
nijedan od tih slika nije t-90 kao sto sam i rekao pre sve same t-72 jel imas jos koju slicicu navodne t-90?

Nene, Francek je Mrtav i iz poštovanja to se više ne koristi.

Све сам "издајник" до "издајника". НАТО се помучио да нас помогне осиромашеним уранијумом, разореном хемијском индустријом...а ови подржавају "мајчицу". Додуше, примјети се на форуму да је код неких "просипа" НАТО "запрашивање" дало резултата.Uvaženi kolega Hiks bi ovu sliku prokomentarisao kao da učesnici u proseku imaju po 15 godina i roditelji ih jedva pustili na ulicu po mraku...

Сад само чекам ко ће да оптужи Достојевског за подстрекивање на убиство као инспиратора, јер је наговорио оног сиротог Раскољникова да утепа бабу...![]()
300-400 početnika i to je to?
nisu oni cisti...dal je korona il vakcina u pitanju, al ovo ludilo nece na dobro da izadje
Сад само чекам ко ће да оптужи Достојевског за подстрекивање на убиство као инспиратора, јер је наговорио оног сиротог Раскољникова да утепа бабу...![]()
Pa mogli ste se ne predati i natjerati ga da se spustiA šta ako ste tad mogli nešto da uradite jer ste videli neprijatelja, za razliku od nas?
300-400 početnika i to je to?
Razočaraste me, više su ustaše skupile dragovoljaca za Ukrajinu.
Ne glupiraj se vise.nijedan od tih slika nije t-90 kao sto sam i rekao pre sve same t-72 jel imas jos koju slicicu navodne t-90?![]()
Само се ти заје*авај, али дајеш идеје "паметњаковићима". Кад је могао Чајковски, ни "Толстојевски" није безбедан.
covece ne blamiraj se vise majke ti ako ti ne znas razliku izmedju t-72 i t-90 ti onda imas jedan jako ozbiljan problemNe glupiraj se vise.
Pa mogli ste se ne predati i natjerati ga da se spusti
Ali im je taktika bila dobra, tako smo i mi vas trebali samo da rovašimo artiljerijom i već za par sati ne bi imao ko da se preda jer bi svi pobegli...I još 400 je ostalo na krstarici..doduše teško im dupe da šetaju lol300-400 početnika i to je to?
Razočaraste me, više su ustaše skupile dragovoljaca za Ukrajinu.
covece ne blamiraj se vise majke ti
Ja mislim da je vakcinacija odradila possaoСве сам "издајник" до "издајника". НАТО се помучио да нас помогне осиромашеним уранијумом, разореном хемијском индустријом...а ови подржавају "мајчицу". Додуше, примјети се на форуму да је код неких "просипа" НАТО "запрашивање" дало резултата.![]()
Ne mogu više gledat rasturenu kramu. I ja bih blokirao sve, 20% Rusa u Sibir, tko ih **** navikli su oni na to?A tviter je inače poznat kao bastion slobode govora![]()
Овде ти предњачиш у глупирању!Ne glupiraj se vise.
Kako god, ne možeš prigovoriti Hrvatima da su se borili za svoju državu.Teško da bismo uspeli u tome, ništa ih nije moglo naterati da se spuste, jer su znali da će biti izmasakriraniAli im je taktika bila dobra, tako smo i mi vas trebali samo da rovašimo artiljerijom i već za par sati ne bi imao ko da se preda jer bi svi pobegli...
I još 400 je ostalo na krstarici..doduše teško im dupe da šetaju lol

Kako god, ne možeš prigovoriti Hrvatima da su se borili za svoju državu.
Dakle, znaš kako kržljavi mozak razmišlja. Dobro, zato sam te kao eksperta i pitao da mi prevedeš![]()
I što će jest ako ga zatvore?a rusi im i dalje makar u severnom toku 1 salju gas? neka je tok 2 obustavljhen, ali zasto ne prekinu isporuku gasa nem