Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvaženi kolega Hiks bi ovu sliku prokomentarisao kao da učesnici u proseku imaju po 15 godina i roditelji ih jedva pustili na ulicu po mraku...
Све сам "издајник" до "издајника". НАТО се помучио да нас помогне осиромашеним уранијумом, разореном хемијском индустријом...а ови подржавају "мајчицу". Додуше, примјети се на форуму да је код неких "просипа" НАТО "запрашивање" дало резултата. :mrgreen:

:lol:
Сад само чекам ко ће да оптужи Достојевског за подстрекивање на убиство као инспиратора, јер је наговорио оног сиротог Раскољникова да утепа бабу... :sad2:

Ne moraš baš toliko da čekaš, imamo i ovdašnji primer gde Njegoša optužuju kao inspiratora đenosajda...

:heart:
FNBzuloWYAgH0-d
300-400 početnika i to je to?
Razočaraste me, više su ustaše skupile dragovoljaca za Ukrajinu.

Сад само чекам ко ће да оптужи Достојевског за подстрекивање на убиство као инспиратора, јер је наговорио оног сиротог Раскољникова да утепа бабу... :sad2:
nisu oni cisti...dal je korona il vakcina u pitanju, al ovo ludilo nece na dobro da izadje

Само се ти заје*авај, али дајеш идеје "паметњаковићима". Кад је могао Чајковски, ни "Толстојевски" није безбедан. :roll:

Све сам "издајник" до "издајника". НАТО се помучио да нас помогне осиромашеним уранијумом, разореном хемијском индустријом...а ови подржавају "мајчицу". Додуше, примјети се на форуму да је код неких "просипа" НАТО "запрашивање" дало резултата. :mrgreen:
Ja mislim da je vakcinacija odradila possao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back