gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Ne znam meni je izašlo u preporukama.Зашто поново гледамо нешто што се догодило првог дана акције?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam meni je izašlo u preporukama.Зашто поново гледамо нешто што се догодило првог дана акције?
Male nacije često svoju nekompetentnost na međunarodnom planu kompenzuju podaničkim odnosom prema supersilama. Kada bi i kako inače Tiksi mogao da uzvikne "mi i Rusi!" ili neki Keljmendi iz Prištine "mi i Amerikanci..."Ne kontam tu želju za diktaturom, di je štos?
Sto te trese tako nervoza?Ајде фурунашу јави се када опереш судове!
Pomozi boze i sveta Marijo, ovo je Pavelicev unuk.Da, to je bilo prije 80 godina.
Ali ovaj simpatičan momak dolje je danas šef Putinovih plaćenika, Wagner grupa.
#denjacifikacja
Ne ide bez diktatora pa ne ide![]()
A navedi neki ruski izum da je bolji ?A tviter je inače poznat kao bastion slobode govora![]()

A šta ako je 1995te par raketa opalilo po Zagrebu?Nisu ni doživeli ono što smo mi. Zamisli da je kojim slučajem samo par raketa opalilo po Zagrebu, selo bi bilo ispražnjeno u roku od dva sata...
Pomozi boze i sveta Marijo, ovo je Pavelicev unuk.

Da, miš i slon su vazda bili ravnopravni članovi svake unije... yeahnema govora o bilo kakvom pokoravnju. Srbija ce biti ravnopravan clan evroazijske uNije.
Treba poduzeti sve nužne mjere.Putin potpisao zakon, tko nazove rat ratom ide u zatvor
![]()
A šta ako je 1995te par raketa opalilo po Zagrebu?
Који је од ове двојице Siziпросип друго лице "Духа Кијева"?

Ujedno tražim da svi *******i prijeđu na VK i RuTubeTreba poduzeti sve nužne mjere.
Pa da. Zato i niste imali državu 1000 godina. A i ova će biti kratkog veka. Staviće medved šapu i na nju.Hrvati vole slobodu iznad svega.
Tako pisem da me razumije zakrzljali rusofilski mozak.Možda i bi da sam bio u stanju da pročitam tvoj post od silnih grešaka...

Rusi su već iskoristili preko 90 posto snaga za napad na Ukrajinu. Osvojili su ništa. Katastrofa u najavi.

A šta ako je nas izginulo X puta više nego vas 1999 pa se svejedno nismo predali?A šta ako je to bilo smešno u odnosu na ono što je padalo širom Srbije?
Da, miš i slon su vazda bili ravnopravni članovi svake unije... yeah
Tako pisem da me razumije zakrzljali rusofilski mozak.
Nije moja krivica![]()

Bez nuklearki to je zemlja na razini Moldavije. Protiv 50x manje Gruzije mogu nesto usicarit, protiv Ukrajine vec lome zube. Smjeh od vojske.Rusi su već iskoristili preko 90 posto snaga za napad na Ukrajinu. Osvojili su ništa. Katastrofa u najavi.
dokle ide ovo ludilo
ko sto je gebels bio mala maca za korona diktatore, tako je makarti bio mala maca za ove ludake danas sto su poceli i najvece svetske umetnike da ucenjuju...izbacili opersku divu anu nebretko iz metropolitena i zamenili je ukrajinkom, jer nije htela da napljuje putina...da se krstis.

Ni ruska vojska ni vojska DNR LNR ne primaju strane dobrovoljce
Navodno