Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.085
Putin je demokratski izglasan predsjednik Rusije.
Ахахахахахахахахахахахахахахаха
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin je demokratski izglasan predsjednik Rusije.
А онда му (гумифлексероњи) може заносити јаја у кривнама? А џегулеску да им буде навигатор?Ne može njega niko da zameni, sve ostalo su samo blede kopije...

To nije najbitnije, neka neko tom balvanu objasni šta se dešavalo od perioda pre dolaska Putina na vlast u Rusiji.
Сјети се Столтенбергове реторике до прије неки дан, оштрих упозорења...Nisu direktno ali jesu indirektno. Cenim da sve što pošalju u Ukrajinu a bude pretnja po Rusku armiju, biće verovatno žešćeg sran ja.
Aha, sad razumem. A bi li izvoleo da objasniš kako misliš da će se to desiti?
Без џегулескуа је ова тема керов *#$%&А онда му (гумифлексероњи) може заносити јаја у кривнама? А џегулеску да им буде навигатор?![]()

Ахахахахахахахахахахахахахахаха
Тако лепо што ће другосрбијанци да се боре против заблуделе русоомладине а зна се ко је већина у БГ
To je већ за респект али мало је за дискусију.Bio sam u izvidjacima jednom...kad sam bio osnovac.

Nato u ovom trenutku nije jedinstven, evropske zemlje koliko pričale da na njih ne utiče ovo, lažu. Ne možeš da naudiš Rusiji a da tebi ništa ne bude. Cene gasa i nafte u nebesa. Ne znam kome ove sankcije teže padaju. Setimo se samo da sankcije kod Rusije traju još od 2014 godine a eto Rusija još jača i jača.Сјети се Столтенбергове реторике до прије неки дан, оштрих упозорења...
Znači građanski rat. A u tom građanskom ratu bi sa jedne strane trebalo da budu drugosrbijanci? Mislim, rat i drugosrbijanci ne mogu u istu rečenicu, a kamoli u kontekst gde su oni jedna od zaraćenih strana...
Деугосрбијанац је Београђан 35-55 година у пуној је снази добро зарађује иде у теретану опрема љубавницу и одуваће русоклинце у ТПМ

Kako nisu??Nisu,ne troluj
Zaboravio si da kažeš i kako je prosečni takav lik takođe i feget![]()
Drugosrbijanjac je komformisticka kukavica pocece da place cim nestane strujeДеугосрбијанац је Београђан 35-55 година у пуној је снази добро зарађује иде у теретану опрема љубавницу и одуваће русоклинце у ТПМ
Да, то су родитељи те деце. Јасно је зашто су деца за ту опцију , родитељи им живе у илузији 25 година.Деугосрбијанац је Београђан 35-55 година у пуној је снази добро зарађује иде у теретану опрема љубавницу и одуваће русоклинце у ТПМ
Drugosrbijanjac je komformisticka kukavica pocece da place cim nestane struje
Али мало морген. Има моћ а тна се шта жене воле. Мислим можда је и фегет ако му се баш хоће