Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20220304_194346.jpg

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Тако лепо што ће другосрбијанци да се боре против заблуделе русоомладине а зна се ко је већина у БГ

Znači građanski rat. A u tom građanskom ratu bi sa jedne strane trebalo da budu drugosrbijanci? Mislim, rat i drugosrbijanci ne mogu u istu rečenicu, a kamoli u kontekst gde su oni jedna od zaraćenih strana...

Сјети се Столтенбергове реторике до прије неки дан, оштрих упозорења...
Nato u ovom trenutku nije jedinstven, evropske zemlje koliko pričale da na njih ne utiče ovo, lažu. Ne možeš da naudiš Rusiji a da tebi ništa ne bude. Cene gasa i nafte u nebesa. Ne znam kome ove sankcije teže padaju. Setimo se samo da sankcije kod Rusije traju još od 2014 godine a eto Rusija još jača i jača.

Znači građanski rat. A u tom građanskom ratu bi sa jedne strane trebalo da budu drugosrbijanci? Mislim, rat i drugosrbijanci ne mogu u istu rečenicu, a kamoli u kontekst gde su oni jedna od zaraćenih strana...

Деугосрбијанац је Београђан 35-55 година у пуној је снази добро зарађује иде у теретану опрема љубавницу и одуваће русоклинце у ТПМ

Деугосрбијанац је Београђан 35-55 година у пуној је снази добро зарађује иде у теретану опрема љубавницу и одуваће русоклинце у ТПМ
Да, то су родитељи те деце. Јасно је зашто су деца за ту опцију , родитељи им живе у илузији 25 година.

Али мало морген. Има моћ а тна се шта жене воле. Мислим можда је и фегет ако му се баш хоће

Ima moć eventualno da on bude taj koji je aktivni feget. Znaš, to ti je razlika kao između onih koji su išli u rat i drugih koji su ostajali kod kuće. Dok taj tvoj zamišljeni drugosrbijanski supermen oprema ljubavnicu i ide u teretanu, dotle je svaki od ovih klinaca pekao zanat na stadionu ili ulici, sa po 14 - 15 godina otvarao ljude satarama ili kuvanim motkama, nešto sumnjam da će takvima drugosrbijanci predstavljati problem :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back