- Poruka
- 202.267
Idi sedi i ne mešaj se kad odrasli raspravljaju.Nisu ni morsku obalu uzeli ni vazdusni prostor osigurali još a ratuju sa komsijama zamisli sta bi bilo da negde 10000 km daleko od Rusije ratuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi sedi i ne mešaj se kad odrasli raspravljaju.Nisu ni morsku obalu uzeli ni vazdusni prostor osigurali još a ratuju sa komsijama zamisli sta bi bilo da negde 10000 km daleko od Rusije ratuju.
Nato naoruzane bande uhapsile poslanika u parlamentu Ukrajine pod optuzbama da radi za Ruse
Живот ће им објаснити
Два дана без инстаграма и капитулација
Зар ниси и ти могао да сиђеш са Голије
A iza natpis na latinici, palme. Kako vas više nije sramota da spamujete?!??https://fb.watch/bxWFHEiN-k/
Zamisli padobranac a govnjiva motka ti presudi
jesuIpak, sad Specnaz treba pokazati tko je big daddy. Jel tko pominjao neke njihove akcije?
Он је озбиљан кандидат да замјени гумифлексе*оњу фон мајнаштајна на позицији главнокомандујућег заповједника "свемријежне бојне".Ja pitam tebe posto vidim da si izucio sve generalstabne skole za stabske oficire pa reko da i nama vojno nepismenim kazes koliko mora da se napreduje dnevno pod borbom kilometara da znamo![]()
Mi smo Srbi, nešto što si ti odavno prestao da budeš. Ja pišam na svakog ko namerno izazove rat, bio on Amer, Rus ili Indijanac. A tebi je slađe rusko gоvno od srpske gibanice.
Postao si veći Rus od Rusa, siroti Tihomire.

Ipak, sad Specnaz treba pokazati tko je big daddy. Jel tko pominjao neke njihove akcije?
Ne zna se na ovoj temi ko je veci tutumrak i vise se bruka.Он је озбиљан кандидат да замјени гумифлексе*оњу фон мајнаштајна на позицији главнокомандујућег заповједника "свемријежне бојне".
Ah, misliš da će nama uvesti sankcije, recimo onakve kao devedesetih?
Он је озбиљан кандидат да замјени гумифлексе*оњу фон мајнаштајна на позицији главнокомандујућег заповједника "свемријежне бојне".
Санкције ? Ја овде говорим о претварању Балкана у Вијетнам.
Пола тих клинаца игра Зелену Лутрији да иде у Америку да вози камион а пола ће се расплакати кад крене рат и отићи код маме на топлу супицу
Nisam morao sam danas da rezem vinograd, Ja sam 250 km od Beograda.
Nisu ni morsku obalu uzeli ni vazdusni prostor osigurali još a ratuju sa komsijama zamisli sta bi bilo da negde 10000 km daleko od Rusije ratuju.
ГЛАД У МАУРИПОЉУ! ХРВАТИ НЕМАЈУ ЛЕБА ДА ЈЕДУ!
У позадини растуће хуманитарне кризе у Мариупољу, локални становници су опљачкали тржни центар Порт Цити на западној периферији града.

Њега су напали у оној тв емисији, ак крмак Потрошенко викао: "животињо"?Nestor Sufric je glavni opozicionar u Ukrajini lider vodece opozicione stranke. Zelenski je nacista koji je uveo jednoumlje i diktaturu.
Не него Викетнам 1968 а Блејоград ће бити Бејрут 1982Ne može njega niko da zameni, sve ostalo su samo blede kopije...
Aha, dakle misliš da će Balkan da se pretvori u Vijetnam? Bilo bi lepo, Vijetnam trenutno ima bolji standard od kompletne balkanske sirotinje...
Nisu direktno ali jesu indirektno. Cenim da sve što pošalju u Ukrajinu a bude pretnja po Rusku armiju, biće verovatno žešćeg sran ja.Пи*кица Столтенберг:"ми нисмо дио овог сукоба!"![]()
krupan previd organizatora ovog s r a n j a. msm na ceo svet i njegovu spiralu.На митингу клинчадија која се не сећа 90тих и сркања горива
Не него Викетнам 1968 а Блејоград ће бити Бејрут 1982