Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a cuj svako ovde moze biti moderator ali krunski dokaz da rusima ide stvarno lose su smrknuta lica u ruskom mo e to mora da bude vrh vrhova sto se tice vojne strategije :hahaha:
Можда је овај учесник-мод, поред тога што је фелдмаршал аматер, такођер и психолог у покушају, а можда је само ботина? :think:

Pa na tu populaciju i ne računamo, ali su zato Hrvati uspeli da u blagostanju EU padnu na ispod četiri miliona, čak i Bugari su po tom pitanju bolji od vas.
Nisu Hrvati, nego Srbi. 300 000 Hrvata je iselilo u zadnjih 20 godina ali 500 000 Srba nažalost.
Napišem ja namerno u jednoj ruskoj igri da ih mi Srbi podržavamo. Sledeći lik mi kaže: Idi onda kod Putina šta radiš ovde.

Ladno lik ne kapira zbog čega se vodi rat :D
On u Rusiji ne kapira A ti u Srbiji jadan kapiraš...

Tenkovi su već pretopljeni u ukrajinskim pećima i pravi se municija za ubijanje ruskih vojnika.
Zasto onda kmece za vojnom pomoci sa zapada ako se glupi rusi nisu setili da im slupaju namensku proizvodnju.
Decko oni vec danima mokre gace sa guzice nisu u stanju da promene od konstantne ofanzive a ne da pretapaju celik.
Sta se desava sa vasim umovima jbt

Zasto onda kmece za vojnom pomoci sa zapada ako se glupi rusi nisu setili da im slupaju namensku proizvodnju.
Decko oni vec danima mokre gace sa guzice nisu u stanju da promene od konstantne ofanzive a ne da pretapaju celik.
Sta se desava sa vasim umovima jbt

Prokuvali od muke. Evo, ovaj lik koji je sad trenutno na tapetu je do pre samo nekoliko minuta delovao normalno, ali čim počeše svi redom virtuelno da uriniraju po njemu, pala maska...

Слажем се да морају нешто да мењају. Ефектније би било да иде прво авијација, дронови па онда оклопна возила и пешадија, шта мисле не знам али сигурно да имају бољу слику од мене.
Информације јесу контрадикторне, Укри се хвале да су убили 9166 руских војника, ови признају око 500. Неко жестоко лаже. Мислим да је и ових 500 које су признали превише.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back