Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.874
Прво да град претворе у рушевину онда оклопна. Овако је цимање.Baš sam sinoć kačio prepisku sa nekim Rusom koji kaže da su samo oko Kijeva dovukli nekih 9.000 oklopnih vozila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво да град претворе у рушевину онда оклопна. Овако је цимање.Baš sam sinoć kačio prepisku sa nekim Rusom koji kaže da su samo oko Kijeva dovukli nekih 9.000 oklopnih vozila...
Kakv avatar karakteriše ličnost rusogooza koji su odsječeni od realnosti?Знаш да си изабрао аватар који 100% карактерише твоју личност.
1991 imali smo 4,65 miljuna ljudi(bez gastrabajtera), 2021 imamo 3,88 milijuna ljudi...Pa na tu populaciju i ne računamo, ali su zato Hrvati uspeli da u blagostanju EU padnu na ispod četiri miliona, čak i Bugari su po tom pitanju bolji od vas.

Na tviteru ili?Još mnogo će ruskih majki zakukati. Nažalost.
1991 imali smo 4,65 miljuna ljudi(bez gastrabajtera), 2021 imamo 3,88 milijuna ljudi...
1991 Srba je bilo oko 620000( kad im pridodamo i dio Jugoslavena), 2021 Srba u RH ima 120000...pa ti vidi koliko smo propali.

i ovaj lik je moderatorKakv avatar karakteriše ličnost rusogooza koji su odsječeni od realnosti?

Za sad Srbija vodi pametniju politiku od Hrv, i ekonomski to se vidi. Hrv demografski
Jašta bre. Za Hrvatsku ste bili i ostali bijeda i to će tako ostat još decenijama. Možete se samo divit Hrvatskoj kao što se mi divimo Njemačkoj.Za sad Srbija vodi pametniju politiku od Hrv, i ekonomski to se vidi. Hrv demografski i ekonomski propada zadnjih 10 god. Dok Srbija raste, pravi fabrike i pravi strateska partnerstva.
naravno na tviteruNa tviteru ili?

- Vi ste Ukrajinka, živeli ste tamo 25 godina, znamo da ste u kontaktu sa familijom u Kijevu, jesu li pobegli iz Kijeva? - pitala je voditeljka CTI svoju sagovornicu u uživo uključenju.
Gošća im je odgovorila da nisu i da nikada nisu ni razmišljali o napuštanju Kijeva, nakon čega je voditeljka zatražila da im ispriča više o situaciji u Ukrajini.
- Ja sam se vratila u Francusku pre četiri dana iz Ukrajine. Niko nije verovao da će doći do rata, ali su mnogi ljudi odlazili zbog glasina. Koren konflikta je počeo da se ukazuje još 2014. godine. Najmanje 2 miliona Ukrajinaca odlazi iz dana u dan zbog loših životnih uslova. Ove godine su troškovi grejanja daleko veći nego pre, dok su plate nikada manje. Ljudi pola svoje plate odvajaju samo za grejanje, život tamo je jako težak. I razmišljala sam o tome, zašto bi smo mi trebalo da branimo ovog marionetskog predsednika i vladu? Govorim o predsedniku kojeg imamo sada, a ne o nekom kojeg Putin planira da postavi. Ljudi na interenetu govore kako je Ukrajina u teškoj situaciji i to je istina, Vlada se stalno smenjuje, ekonomija propada, korupcija je svuda...
Zapanjeni voditelj je u tom trenutku, zatečen, pitao voditeljku: Je l ona ovo priča o Zelenskom?!
- Da li vi govorite o Zelenskom? - želeo je da potvrdi voditelj da je pravilno shvatio svoju gošću.
- Naravno, o kome drugom?! - rekla je gošća.
- Dakle, kažete da je demokratski izabrani predsednik Zelenski zapravo marioneta? - želeo je objašnjenje voditelj.
- Da, i jeste demokratski izabrani lider, zabranio je četiri opoziciona TV kanala. Bilo je i novinara koji su misteriozno nestajali. mnogo je novinara stradalo u poslednjih nekoliko godina. Komplikovano je, niko ne želi da govori o tome, nema nikakve razlike.
- Čuo sam da su neki ljudi iz Kijeva, ne Donbasa već iz Kijeva, srećni zbog napada Rusije, da li je to istina?!
- Absolutno, i oko navodno demokratski izabrane vlade, mnogi Ukrajinci sumnjaju u validnost izbora. Da li razumete, situacija je komplikovana.
*************************************************************************************************************************
Dakle u Ukrajini se teško živi, narod na ivici egzistencije a EU i Amerikanci im šalju na tone.. oružja.
Прво да град претворе у рушевину онда оклопна. Овако је цимање.
toliko vas dobro ide da bezite za nemacku i irsku prati gujiceJašta bre. Za Hrvatsku ste bili i ostali bijeda i to će tako ostat još decenijama. Možete se samo divit Hrvatskoj kao što se mi divimo Njemačkoj.

Jašta bre. Za Hrvatsku ste bili i ostali bijeda i to će tako ostat još decenijama. Možete se samo divit Hrvatskoj kao što se mi divimo Njemačkoj.
10posto poginulih za kompletnu akciju su dozvoljeni gubitci da bi se ista ocenila pozitivno kad se vrasi analiza uspesnosti iste od strane strateske komande oruzanih snaga. Tu cifru kad predje lete glave genralima a do tada prasinari guraju na frontu. Tako da sam izracunaj koliko su rusi planirali sa ih pogineU onih 500 nijesu uračunati borci LNR/DNR. Tu dodaj još 200-300. Danas je jedna od njih priznala 77 mrtvih.
Jašta bre. Za Hrvatsku ste bili i ostali bijeda i to će tako ostat još decenijama. Možete se samo divit Hrvatskoj kao što se mi divimo Njemačkoj.

То ће да траје а рат много кошта. Сетих се Грозног, ту су одрадили како треба.Nema potrebe za tim, samo treba da im blokiraju linije snabdevanja i to je to. Plus što to važi samo za kopneni put, jer su nebo i more odsekli još na početku...
Tebi je baš dobro vidim jaTenkovi su već pretopljeni u ukrajinskim pećima i pravi se municija za ubijanje ruskih vojnika.

pa ako ih ima 200 hiljada onda 20 hiljada bi bilo nesto sto se ocekuje10posto poginulih za kompletnu akciju su dozvoljeni gubitci da bi se ista ocenila pozitivno kad se vrasi analiza uspesnosti iste od strane strateske komande oruzanih snaga. Tu cifru kad predje lete glave genralima a do tada prasinari guraju na frontu. Tako da sam izracunaj koliko su rusi planirali sa ih pogine
Прошли су пуно горе од овог.Super je to za rusku demografiju i ekonomiju.
T 90 ne ucestvuje jos u operacijama
То ће да траје а рат много кошта. Сетих се Грозног, ту су одрадили како треба.
Престани се фолирати. Тема је таква да вас једноставно све вади из ормара.Pa vi ste govorili da će Ukrajina da se raspadne sama od sebe, a kad Rusi krenu neće biti nikoga da se bori. Da će za dva dana zauzeti Kijev i izaći na Dnjepar. Kad ono , Rusi još šlajfuju kod Harkova.
Ovo je, naravno, produkcija Marvel comics.
https://i.postimg.cc/hv56LFZ3/t5.png
Super je to za rusku demografiju i ekonomiju.