Ма пустига. Пише константно небулозе на овој теми. Чуј, он зна шта је ко куповао од војне технике?drugar t-90 koliko ja znam nijedan nije dosad koristen u ukrajini vrh je t-72 b3 i to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма пустига. Пише константно небулозе на овој теми. Чуј, он зна шта је ко куповао од војне технике?drugar t-90 koliko ja znam nijedan nije dosad koristen u ukrajini vrh je t-72 b3 i to je to
Guza radi kakvi fondovi.
Информације јесу контрадикторне, Укри се хвале да су убили 9166 руских војника, ови признају око 500. Неко жестоко лаже. Мислим да је и ових 500 које су признали превише.
Pitaj Lukašenka. On je rekao da će za 4 dana da razbucaju Ukrajinu.Koliko jeinice dnevno kilometara pod borbom treba da napreduju prema vasim kriterijumima i doktrini oruzane borbe da bi se zadovoljili vasi strogi kriterijumi prilikom strucne analize i ocene uspesnosti borbenih dejstava???
Braniti istinu i pravduJok nego odoste da branite pravoslavce.glupa *******на propaganda.
sami su krivi,isli u gomili kao u svatoveSad sam vidio zasjedu ukrajinskih specijalaca na ruske padobrance. Damn. Hard and fast.
I opet ne smijete uzeti Brčko.BiH kao fildzan proktektorat dobija EU/NATO donacije svake godine, i primarno zivi od toga.
Braniti istinu i pravdu
Bio sam u izvidjacima jednom...kad sam bio osnovac.Почео си и ти да смараш са твојим коментарима?
Да ли си ти у опште био у армији а тек рату па овде паметујеш о томе?
ja verujem da su bile istinite sa time da su danas po prvi put ukrajinci stvarno prikazali ruske gubitke u tehnici i vojnicimaИнформације јесу контрадикторне, Укри се хвале да су убили 9166 руских војника, ови признају око 500. Неко жестоко лаже. Мислим да је и ових 500 које су признали превише.
https://fb.watch/by40sf5afr/
Čast i dostojanstvo. Hrvatski vojnik u Moskvi otkanto Ruskog vojnog izaslanika
nije ali ce rus zapamtitihttps://fb.watch/by40sf5afr/
Čast i dostojanstvo. Hrvatski vojnik u Moskvi otkanto Ruskog vojnog izaslanika

I nacisti u Njemačkoj su došli demokratski na vlast..ne nego ti tovare.Hajder je te 2005. ili 2006. na demokratskim izborima dobio glasove,EU to nije prihvatila nego su Becu zapretili izolacijom ukoliko Hajder udje u vladu.
Toliko o poimanju demokratije,demokratija je samo ono sta meni odgovara,nu
Prvo, na sajtu Oryx imas 7 dokumentovanih razbucanih/napustenih T-90.drugar t-90 koliko ja znam nijedan nije dosad koristen u ukrajini vrh je t-72 b3 i to je to
koliko si izgubili?sami su krivi,isli u gomili kao u svatove
Ako od svega što radi Evropa ti vidiš samo gej parade, imam lošu vest....Evropa pravi dobre gej parade, to je njihov najveci domet. Neka se oni toga drze pametnije im je.

To bi onda moralo sa se odradi iz nutra a be vidim rszlog zasto bi to Ruisi radili .. Ja vidim kako cvile po CNN tj koriste sve karte da zaustave Rusiju ali je kasno za to jer ni USA nebi stala da je u ovoj poziciji .. Nema tu ocu necu kod velikih silaPa recimo neko rusko raketiranje ukrajinske nuklearke koje bi završilo havarijom tipa černobil, to bi bio incident na koji bi NATO jednostavno morao vojno reagirati...
I opet ne smijete uzeti Brčko.

kao prvo nigde nijedan dokumentovan t-90 nije objavljen na ovom sajtu kao drugo t-72 b3 nije t-90 ma koliko ti pokusavao da spinujesPrvo, na sajtu Oryx imas 7 dokumentovanih razbucanih/napustenih T-90.
Drugo, T-72B3 je najnovija modifikacija koja je u rangu T-90. Ako je to tebi nebitno, onda ok.

По мом аматерском поимању, много је и 500 и 1 мој војник је вреднији од свих оних са друге стране. Ја мислим да је цифра на средини а све због изостанка ваздушне акције. Гурају камионе и тенкове прве, па то је зицер за украјинце.Информације јесу контрадикторне, Укри се хвале да су убили 9166 руских војника, ови признају око 500. Неко жестоко лаже. Мислим да је и ових 500 које су признали превише.
Stigle su nove posiljke PO sredstava. Nezvanično, preko rumunske granice se prebacuju rehabilitòvani Gradovi.Šta su do sada poslali? Jer, jedno je najaviti slanje oružja, a sasvim drugo to i realizovati.
200, nemoj uveličalt, nije ljepo. To što te sramota Rusa šta im je napravilo 200 dragovoljaca ne moraš liječiti uvećavanjem broja. SAMO ISTINAZato nece biti zarobljavanja hrvata u mauripolju. Njima se ne garantuje status ratnih zarobljenika kazu Rusi....
500 hrvatskih majki ce plakati
mislim da rusi zapravo ocekuju da se zapad umesa ima nekih nelogicnostiПо мом аматерском поимању, много је и 500 и 1 мој војник је вреднији од свих оних са друге стране. Ја мислим да је цифра на средини а све због изостанка ваздушне акције. Гурају камионе и тенкове прве, па то је зицер за украјинце.