darda
Elita
- Poruka
- 16.820
muhahahahaha to nije t-90 nego t-72 pa ti ne razlikujes ta dva tenka aaauuuuuuuuuuOvo je, naravno, produkcija Marvel comics.
https://i.postimg.cc/hv56LFZ3/t5.png

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muhahahahaha to nije t-90 nego t-72 pa ti ne razlikujes ta dva tenka aaauuuuuuuuuuOvo je, naravno, produkcija Marvel comics.

Ne znam šta čekate.Moramo disktrikt Brcko ukinuti i proglasiti dio Republike Srpske. Nema druge.
Можда је овај учесник-мод, поред тога што је фелдмаршал аматер, такођер и психолог у покушају, а можда је само ботина?a cuj svako ovde moze biti moderator ali krunski dokaz da rusima ide stvarno lose su smrknuta lica u ruskom mo e to mora da bude vrh vrhova sto se tice vojne strategije

Не бох баш рекао да си *******, пре ми личиш на ове друге гузе.Kakv avatar karakteriše ličnost rusogooza koji su odsječeni od realnosti?
Ne znam šta čekate.
А Сан Марино, као вељесила?Древно пророчанство каже, када се у фајт укључе Пакистан, Индија и на крају Шри Ланка, биће великог белаја.
Ne znam šta čekate.

Мислиш на ону: "закукаће руске мајке"?koliko si ozbiljan govore i tvoji detinjasti komentari
Imaju još par dana da fantaziraju posle sve gotovo.sad ce onaj zelenko napraviti atomsku bombu i preokrenuti rat,a mediji pumpaju ukre i sve koji se loze o hrabrosti i te holivud bajke tipa duh kijeva rushi ruske avione itd,Udav kad zgrabi zrtvu davi je polako ali sigurno.
Ја мислио да си модератор а ти цариник?Drugar, Ukrajina nikad nije ni proizvodila ni uvozila tu tehniku.
Nisu Hrvati, nego Srbi. 300 000 Hrvata je iselilo u zadnjih 20 godina ali 500 000 Srba nažalost.Pa na tu populaciju i ne računamo, ali su zato Hrvati uspeli da u blagostanju EU padnu na ispod četiri miliona, čak i Bugari su po tom pitanju bolji od vas.
On u Rusiji ne kapira A ti u Srbiji jadan kapiraš...Napišem ja namerno u jednoj ruskoj igri da ih mi Srbi podržavamo. Sledeći lik mi kaže: Idi onda kod Putina šta radiš ovde.
Ladno lik ne kapira zbog čega se vodi rat
Rusija učestvuje sa tričavih 2 odsto celokupne armije u Ukrajini i sa tih 2 odsto odlično napredovali do sada. Putin čini mi se kao da mami nato pakt da prvi udari da ima opravdanja da ih skemba.
Guza radi kakvi fondovi.Cekamo jos jedan paket fondova iz EU.
Zasto onda kmece za vojnom pomoci sa zapada ako se glupi rusi nisu setili da im slupaju namensku proizvodnju.Tenkovi su već pretopljeni u ukrajinskim pećima i pravi se municija za ubijanje ruskih vojnika.
Nisu Hrvati, nego Srbi. 300 000 Hrvata je iselilo u zadnjih 20 godina ali 500 000 Srba nažalost.
On u Rusiji ne kapira A ti u Srbiji jadan kapiraš...

Jeste T 72 b3Ovo je, naravno, produkcija Marvel comics.
Теби стварно нешто фали мајкемиNaravno druze ! NIKAD ali NIKAD nisam platio amerikancima licencu za bilo sta! A koristim windows 30+ godina
SMRT AMERICI!
Zasto onda kmece za vojnom pomoci sa zapada ako se glupi rusi nisu setili da im slupaju namensku proizvodnju.
Decko oni vec danima mokre gace sa guzice nisu u stanju da promene od konstantne ofanzive a ne da pretapaju celik.
Sta se desava sa vasim umovima jbt
Zasto odjednom Putin prijeti nuklearnim oruzjem?
Информације јесу контрадикторне, Укри се хвале да су убили 9166 руских војника, ови признају око 500. Неко жестоко лаже. Мислим да је и ових 500 које су признали превише.Слажем се да морају нешто да мењају. Ефектније би било да иде прво авијација, дронови па онда оклопна возила и пешадија, шта мисле не знам али сигурно да имају бољу слику од мене.