pa kad su jad, pokupi to malo drustvo i trk tamo i razbucajte ih .rotf:Ma daj Rusi za to nemaju kapaciteta, Rusi su takav jad od države da moraju plaćati za mir onoj tetkici Kadirovu, koji nosi Prada čizmice![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad su jad, pokupi to malo drustvo i trk tamo i razbucajte ih .rotf:Ma daj Rusi za to nemaju kapaciteta, Rusi su takav jad od države da moraju plaćati za mir onoj tetkici Kadirovu, koji nosi Prada čizmice![]()
Pa evo, recimo da tako bude i da se povuče neka linija. I šta su Rusi time dobili? Osim svoje raspale države.Nacisti će ispariti usput. Barem u ovom delu koji je bitan za Ruse.
Penetracija u Ukrajinu nije uspjela, jer se Putinu nije mogao dignuti, pajac pati od impotencije i sad moli Amere da prisle Ukrajinu da kaže da je seks trajao cijelu noć, da putko ima veliku batinu i da je svršila 3-4 puta....Kako na ovo gleda Kijevski klovn![]()
Nije bre, eto mene ovaj mozak nešto ne služi, sinek ja sam to sve proživio, ali vratimo se mi na temu, tko je kriv što rusija puši od malene Ukrajine, koga treba objesit za jaja?JNA nije bila srpska vojska, kako to ustaska propaganda voli da prikazuje vec 30 god.
nisam ljubitelj ni jednoga ni drugogaRusi i ne koriste FB u nekom ozb, boroju... IMaju VK i Telegram
.samo razmisli
ja ne verujem nikome, samo testiram ljude tebe konkretno:
kako te ne zanima ako kazu da su iskopali i 75 decijih kostura?
EJ 700 I MEDJU NJIMA 75 DECE, ODAKLE?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=04&nav_category=64&nav_id=1115935
zasto mislis da mi nemamo pojma i da je to possao nekog drugog, ej BATAJNICA
Широм Грчке и Кипра грчки народ се дигао на протесте. Спаљују се заставе НАТО пакта, Европске Уније и Сједињених америчких држава. Узвикује се "доле Америка" и "Живела Русија".
Десетине хиљада Грка носи грчке и руске заставе као и заставе Византије.
![]()
A ko se ljuti
Moralna obaveza je biti na strani dobra a ne zla, to čak zna i Vučić

Rusi ciste temeljno Ukrajinu. Nisu oni Amerikanci, koji rade tepih bombardovanja civila.Nije bre, eto mene ovaj mozak nešto ne služi, sinek ja sam to sve proživio, ali vratimo se mi na temu, tko je kriv što rusija puši od malene Ukrajine, koga treba objesit za jaja?
Nije tu u pitanju Zelenski. Putin sjutra da okupira Ukrajinu i postavi neku marionetu, recimo opet Janukoviča, ni on ne bi smio priznati DNR i LNR kao nezavisne države. Prosto to ne bi išlo.Kaoga je briga sta ce klovin iz Kieva da prizna ili ne, isto to misli i Amerika o Vučiću
odusevljeni su samo ne vole da flertujuTrgni se ti. Valjda brojka od 500 poginulih ruskih vojnika za samo nedelju dana u "prijatljskoj zemlji gdje jedva čekaju rusku vojsku da ih oslobodi" govori nešto. I to je zvanična brojka ruske vojske koja je vjerovatno i umanjena. Ne vidim nigdje u ovim "proruskim" istočnim i južnim oblastima Ukrajine gdje je do sada ruska vojska ušla neko oduševljenje, svečani doček i bacanje cvijeća na ruske tenkove. A možeš misliti što ih tek čeka kad izađu iz tih "proruskih" oblasti.
#srpskihumor
moralna obaveza ako zelis da politicki diskutujes
i zelis da budes priznat kao zanimljiv sagovornik
da to obavezno radis posle velike nuzde, a nikako pre![]()
Nacisti u SrbijiDobiće rusi rat al nije fora u tome.
Šta posle? Teško je održati konce jer je to ipak druga zemlja. Nemoguće je da ta vojska ostane tu. Moraju da se vrate kući.
Podoban čovek? Garancije? Dosta poginulih?
Kako uopšte održati mir u takvom kotlu?
Ukrajina je velika a po strukturi se svašta tu moglo videti.
Od hitlerovih sledbenika do rusa separatista.
Kako nivelisati?
Pa ne tereba da bude mirDobiće rusi rat al nije fora u tome.
Šta posle? Teško je održati konce jer je to ipak druga zemlja. Nemoguće je da ta vojska ostane tu. Moraju da se vrate kući.
Kako nivelisati?
ukrcavaju se tek sad

Nisam, priznajem....Nisi pratio dijalog od početka.
daj malo britanskog#srpskihumor

.Dobiće rusi rat al nije fora u tome.
Kako nivelisati?

PRINCIP JE DA ZEMLJA KOJA NE MOZE MIRNO DA RESI SPOR SA STANOVNICIMA, MORA DA SE RASPARCA, nebitno ko je krivpa verovatno je bila identična situacija kao sada u Ukrajni, kriju se po kućama i zgradama medju civilima i odatle napadaju.
Zapucaju na Srpsku decu koja se kupaju na reci ili na žeteoce u polju, pobiju ih i posle sakriju se po kućama.
Sad da sam amer rekao bih kolateralna šteta, ali pošto sam Srbin pravoslavac kažem Strašno, to nije smelo da se desi.
niko, znaci niko u svetu ovakvu vojnu silu ne izvlaci iz kasarni da bi je povukao.
Повићиће се, као што су се повукли из Грузије када су НАТО-гузији дали по пичци...
.

Оно и ово је исти сукоб само на различитој територији.To će isto reći tvoje lažljive kolege iz NATO-a kojima je ono kod nas bilo ok, a ovo im nije OK.