Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi sigurno se neće tek tako povući a da ništa ne dobiju. Barem ekspanziju na tim separatističkim oblastima i garanciju da Ukrajina neće nikada ući u NATO (što je možda i najvažnije). Previše su se iscimali, unizili ugled i ekonomiju, pretrpeli vojne gubitke da bi tek tako rekli ''Oprostite. Naučili smo lekciju, vraćamo se kući''.
Slažem se. Već sam to napisao prije neki dan. Ruska vojska se neće povući što neće ukrajinsku vojsku dovesti bar u težak položaj, ako je ne uspije i slomiti. Tu garanciju vezano za NATO mogu dobiti kroz neku neutralnu formulaciju. Možda će dobiti i ekspanziju na teritorijama DNR i LNR. Ali ne mogu očekivati da će bilo koja ukrajinska vlast zvanično priznati te oblasti kao nezavisne države (iako će suštinski one to biti), a teško i aneksiju Krima.
To je kao da danas NATO vojno interveniše protiv Srbije, okupira je i postavi uslov da Srbija mora priznati Kosovo na cijeloj njegovoj teritoriji uključujući i sjever. U takvoj situaciji mislim da nema političara u Srbiji koji bi pristao na tako nešto. U nekoj mirnodopskoj ko zna, ali u takvoj - šanse nema.

To su leševi OVK boraca koji je jedan naš general dupli agent razvezao po Srbiji po naredjenju svog CIA hendlera da bi Ameri kasnije digli frku oko toga,
prvi put kada sam to čuo nisam verovao, ali posle se stvarno ispostavilo da je CIA svedočila u HAGU za njega i da su ga pustili ranije.
CiA agent nam je bio načelnik generalštaba.
Mada ko zna.

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...ozni-agent-kome-je-general-navodno-2020-09-15
samo se ti glupiraj
kazu da ima i decijih kostura

U aprilu 1999, na poligon Specijalne antiterorističke jedinice u Batajnici, dovezeni su i zakopani leševi Albanaca s Kosova. Prva tajna grobnica je otkrivena 2001. a do danas je ekshumirano 705 tela, mahom civila, među njima 75-oro dece. Svedočenja su zabeležili istraživači Fonda.

odakle deca tu medju teroristima?

nema kosovo da se vrati NIKAD!

ALI NEKA VUCIC LUPI SANKCIJE RUSIMA PRVO

Opet, fora ti ne prolazi za Hrvate uopste, niti u jednom ratu...

A posto pricate da smo mi pokatoliceni Srbi, to je dodatni dokaz da ne pije vodu...
To ide njemu i ostalima na cast, 50 godina je narod od usta odvajao, tim lezilebovicima u JNA. Ziveli su kao bogovi i kada je trebalo da zastite drzavu od ustasluka, izdali su drzavu i aktivno radili na rasturanju iste.

Oni su se uhvatili za JNA kao pitaj plota, 30 godina pricaju kako su oni razbili JNA. Da je komanda JNA htela da zastiti drzavu, mogla je da ih zgazi kao vaske. JNA je bila izdajnicka vojska, treba pogledati ko je bio 91god. na funkcijama u JNA. Sve Hrvat do Hrvata, docekali smo rat sa Hrvatima na celu vojske u Beogradu.
Ma jašta bre, dok je bilo JNA uzimali ste teritorije, nestalo JNA ode sve u tri.

Slažem se. Već sam to napisao prije neki dan. Ruska vojska se neće povući što neće ukrajinsku vojsku dovesti bar u težak položaj, ako je ne uspije i slomiti. Tu garanciju vezano za NATO mogu dobiti kroz neku neutralnu formulaciju. Možda će dobiti i ekspanziju na teritorijama DNR i LNR. Ali ne mogu očekivati da će bilo koja ukrajinska vlast zvanično priznati te oblasti kao nezavisne države (iako će suštinski one to biti), a teško i aneksiju Krima.
To je kao da danas NATO vojno interveniše protiv Srbije, okupira je i postavi uslov da Srbija mora priznati Kosovo na cijeloj njegovoj teritoriji uključujući i sjever. U takvoj situaciji mislim da nema političara u Srbiji koji bi pristao na tako nešto. U nekoj mirnodopskoj ko zna, ali u takvoj - šanse nema.
Kaoga je briga sta ce klovin iz Kieva da prizna ili ne, isto to misli i Amerika o Vučiću

Bravo Milanovicu Srbine!

Milanović: 'Plenković se ponaša kao ukrajinski agent, a ja kao hrvatski predsjednik'​

@dalmata @Tempomat
Ти би опет насео на чувену хрватску клацкалицу?
Они увек имају другу опцију за не дај Боже.
Те опције су увек дијаметрално супротне и фол су у сукобу.
Зато у сваком светском рату победе по два и више пута.

HVALA BOGU RAZUM IPAK PREOVLADAVA

Uvedena nova krizna telefonska linija između SAD-a i Rusije​

HinaPrije sat vremena

Uvedena nova krizna telefonska linija između SAD-a i Rusije

Foto: EPA
PENTAGON je uveo novu kriznu telefonsku liniju s ruskim ministarstvom obrane kako bi spriječili "pogrešne procjene, vojne incidente i eskalaciju" u regiji dok se nastavlja ruska invazija na Ukrajinu, rekao je visoki američki dužnosnik za Reuters.
SAD nema vojnike u Ukrajini, ali je kao i NATO saveznici u Europi zabrinut zbog mogućeg širenja sukoba na druge zemlje, uključujući nesretnim slučajem.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

SAD i saveznici šalju Ukrajini oružje vrijedno milijune dolara unatoč tome što Moskva upozorava da se strane sile ne miješaju.

Već su imali uspješne krizne linije​

"Ministarstvo obrane uspostavilo je dekonfliktnu telefonsku liniju s ruskim ministarstvom obrane 1. ožujka u svrhu sprječavanja pogrešnih procjena, vojnih incidenata i eskalacije", rekao je visoki američki obrambeni dužnosnik, koji je želio ostati neimenovan, potvrdivši informaciju koju je prvi prenio NBC.
Američka vojska imala je uspješne krizne linije s Rusijom i prije, uključujući tijekom rata u Siriji, gdje je Moskva intervenirala na strani predsjednika Bašara al-Asada.

E SE PRAVIS LUD? https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=04&nav_category=64&nav_id=1115935
Ekshumacija tela iz masovne grobnice u Batajnici 2005.

ti sada meni pricas da mi ne znamo ni koliko su godina zrtve imale, ni od kada su ti lesevi, mozda zrtve komunizma?

covece, prestonica, srbija - ko ako ne mi treba da sazna sve o tim lesevima?
.
Па колико су година имале, да ли постоји неки извештај или слепо верујеш оваквим будалаштинама, цитирам из чланка:
“Moje stričeve poslednji put sam video dok sam stajao u stroju sa njima. Oni su stajali sa rukama na potiljku i vikali su kao i svi drugi, ono što su nam naredili da kažemo: Kosovo je Srbija. Dakle njihove reči da izgovaramo kao refren, terali su nas da pevamo njihove pesme, tu sam poslednji put video moje stričeve”, kaže svedok.
.
Сведок чега? Као, немилосрдни и окрутни Срби га терали да пева "њихове песме", све пострељали, а њега оставили да прича наташи кандић шта се дешавало.

Мсм, призови се...

.

Dobiće rusi rat al nije fora u tome.

Šta posle? Teško je održati konce jer je to ipak druga zemlja. Nemoguće je da ta vojska ostane tu. Moraju da se vrate kući.

Podoban čovek? Garancije? Dosta poginulih?
Kako uopšte održati mir u takvom kotlu?

Ukrajina je velika a po strukturi se svašta tu moglo videti.
Od hitlerovih sledbenika do rusa separatista.
Kako nivelisati?

samo se ti glupiraj
kazu da ima i decijih kostura

odakle deca tu medju teroristima?
pa verovatno je bila identična situacija kao sada u Ukrajni, kriju se po kućama i zgradama medju civilima i odatle napadaju.

Zapucaju na Srpsku decu koja se kupaju na reci ili na žeteoce u polju, pobiju ih i posle sakriju se po kućama.

Sad da sam amer rekao bih kolateralna šteta, ali pošto sam Srbin pravoslavac kažem Strašno, to nije smelo da se desi.

informmacija da su mrzitelji rusije su zabranjeni u Rusiji i da , ne moze se potpuno zabraniti
bas kao sto i ona buba smrdolja , tera braboljak uzbrdo i braboljak se otkotrlja dole i smrdolja buba , opet i tako
i gle rekose pametni ljudi
sizifovska posla.

The most Russophobic social network banned in Russia​

04.03.2022 - 1:29
The most Russophobic social network banned in Russia |  Russian spring
The most Russophobic social network is banned in Russia. American Facebook is no longer open.
The groups of our site “Russian Spring” (rusvesna.su) have been banned by these enemies since 2014 for helping Donbass and reporting the truth about what is happening in the DPR and LPR.
They even imposed a ban on the publication of links to the site and blocked sending them in private messages.
Retribution has come, because of their Russophobic policies, these bastards will now receive billions in losses.
CLARIFICATION: the application works on the phone, because it is extremely difficult, almost impossible to ban it, the site does not open in browsers.
But readers report that it is still opening in some regions.

HVALA BOGU RAZUM IPAK PREOVLADAVA

Uvedena nova krizna telefonska linija između SAD-a i Rusije​

HinaPrije sat vremena

Uvedena nova krizna telefonska linija između SAD-a i Rusije

Foto: EPA
PENTAGON je uveo novu kriznu telefonsku liniju s ruskim ministarstvom obrane kako bi spriječili "pogrešne procjene, vojne incidente i eskalaciju" u regiji dok se nastavlja ruska invazija na Ukrajinu, rekao je visoki američki dužnosnik za Reuters.
SAD nema vojnike u Ukrajini, ali je kao i NATO saveznici u Europi zabrinut zbog mogućeg širenja sukoba na druge zemlje, uključujući nesretnim slučajem.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

SAD i saveznici šalju Ukrajini oružje vrijedno milijune dolara unatoč tome što Moskva upozorava da se strane sile ne miješaju.

Već su imali uspješne krizne linije​

"Ministarstvo obrane uspostavilo je dekonfliktnu telefonsku liniju s ruskim ministarstvom obrane 1. ožujka u svrhu sprječavanja pogrešnih procjena, vojnih incidenata i eskalacije", rekao je visoki američki obrambeni dužnosnik, koji je želio ostati neimenovan, potvrdivši informaciju koju je prvi prenio NBC.
Američka vojska imala je uspješne krizne linije s Rusijom i prije, uključujući tijekom rata u Siriji, gdje je Moskva intervenirala na strani predsjednika Bašara al-Asada.
Kako na ovo gleda Kijevski klovn :)

informmacija da su mrzitelji rusije su zabranjeni u Rusiji i da , ne moze se potpuno zabraniti
bas kao sto i ona buba smrdolja , tera braboljak uzbrdo i braboljak se otkotrlja dole i smrdolja buba , opet i tako
i gle rekose pametni ljudi
sizifovska posla.

The most Russophobic social network banned in Russia​

04.03.2022 - 1:29
The most Russophobic social network banned in Russia |  Russian spring
The most Russophobic social network is banned in Russia. American Facebook is no longer open.
The groups of our site “Russian Spring” (rusvesna.su) have been banned by these enemies since 2014 for helping Donbass and reporting the truth about what is happening in the DPR and LPR.
They even imposed a ban on the publication of links to the site and blocked sending them in private messages.
Retribution has come, because of their Russophobic policies, these bastards will now receive billions in losses.
CLARIFICATION: the application works on the phone, because it is extremely difficult, almost impossible to ban it, the site does not open in browsers.
But readers report that it is still opening in some regions.
Rusi i ne koriste FB u nekom ozb, boroju... IMaju VK i Telegram

.
Па колико су година имале, да ли постоји неки извештај или слепо верујеш оваквим будалаштинама, цитирам из чланка:

.
Сведок чега? Као, немилосрдни и окрутни Срби га терали да пева "њихове песме", све пострељали, а њега оставили да прича наташи кандић шта се дешавало.

Мсм, призови се...

.
samo razmisli

ja ne verujem nikome, samo testiram ljude tebe konkretno:

kako te ne zanima ako kazu da su iskopali i 75 decijih kostura?

EJ 700 I MEDJU NJIMA 75 DECE, ODAKLE?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=04&nav_category=64&nav_id=1115935
zasto mislis da mi nemamo pojma i da je to possao nekog drugog, ej BATAJNICA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back