Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma pusti me verzija, zasto onda mi ne ispricamo pricu, ako ti tvrdis da su sve verzije?
jel su tamo dovlacili u srebrenicu zrtve odsvuda, vojnike, i izmisljali zrtve koje su cak zive u sen luiju?
prica je ispricana, hapsio se onaj nas u svajcarskoj i sta sve ne?

a gde je ovde nasa prica? zasto je ne cujemo? da cnn ne izvrne? pa jesu li deca i starci potrpani u bataji ili nisu?

da su zrtve komunista, pa ne mislis li da bi ispricali tu pricu vec do sada? bzvz lazes sebe

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=04&nav_category=64&nav_id=1115935
.
Јбт, не верујем да ми овде цитираш наташу кандић и њене будалетине.

Никада није утврђено ко је у тим гробницама сахрањен. Нашли су тобож једну личну карту, за које су у Хагу сви тврдили да су Срби свима одузимали и то је то...

Друга је то тема, али ако инсистираш, нема проблема...

.

FM8xHe9XsAgk-e7

1646348646139.png

Rusi sigurno se neće tek tako povući a da ništa ne dobiju. Barem ekspanziju na tim separatističkim oblastima i garanciju da Ukrajina neće nikada ući u NATO (što je možda i najvažnije). Previše su se iscimali, unizili ugled i ekonomiju, pretrpeli vojne gubitke da bi tek tako rekli ''Oprostite. Naučili smo lekciju, vraćamo se kući''.
Znači ništa od denjacifikacje?

Никада није утврђено ко је у тим гробницама сахрањен. Нашли су тобож једну личну карту, за које су у Хагу сви тврдили да су Срби свима одузимали и то је то...
E SE PRAVIS LUD? https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=04&nav_category=64&nav_id=1115935
Ekshumacija tela iz masovne grobnice u Batajnici 2005.

ti sada meni pricas da mi ne znamo ni koliko su godina zrtve imale, ni od kada su ti lesevi, mozda zrtve komunizma?

covece, prestonica, srbija - ko ako ne mi treba da sazna sve o tim lesevima?

citamo 1998 na 1999 srbi su moralno pali do samog dna, i sada vidimo, postali su isti kao i vi ustase

sto se mene tice kosovo nije srbija, nisu ti lesevi tako trebali da se vozaju za bataju i drugde

mozemo mi sada da trazimo opravdanje nato agresija itd, ali da se voze lesevi hladnjacama na sever, da se sakriju?

https://www.slobodnaevropa.org/a/neobelezena-mesta-masovnih-grobnica-na-berlinalu/27501561.html
To su leševi OVK boraca koji je jedan naš general dupli agent razvezao po Srbiji po naredjenju svog CIA hendlera da bi Ameri kasnije digli frku oko toga,
prvi put kada sam to čuo nisam verovao, ali posle se stvarno ispostavilo da je CIA svedočila u HAGU za njega i da su ga pustili ranije.
CiA agent nam je bio načelnik generalštaba.:mrgreen:
Mada ko zna.:ok:

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...ozni-agent-kome-je-general-navodno-2020-09-15

Teško se prijateljstvo dokazuje na ovakav način. Ne vidim da NATO trenutno ratuje. Ratuje Rusija protiv Ukrajine koja nije u NATO-u. Da je kojim slučajem bila u NATO-u teško da bi do ovog rata i došlo.
ovi ukrajinci koji ratuju su nato instrument. kao kad bi ja tebe nahuško da se biješ s komšijom.
Pa valjda ga mogu iskazati kada indoktrinacije više nema, stigla je oslobodilačka ruska vojska. Očekivati je da izađu na trgove i skaču od sreće, da proslave oslobođenje.
kakvo slavlje kada rat besni. otkud znaju šta će biti. dobro su i izašli na ulicu.

da bi ti ljudi bili istinski iskreni i slobodni moraju biti bez straha i samosvesni. a narod u nacističkim državama takav nije.

‼️🔥 Како сазнајемо из базе Хмејим у Сирији укрцавају се припадници 25. дивизије за специјалне операције ,,Тигрови'' и крећу се ка Белорусији.

Pogledajte prilog 1113499
Što nije odma krenuo sa specijalcima pitam se? Ovako deluje kao da juriša na Berlin, nisu bitne žrtve samo da se osvoji. Stiže naoružanje od zapada i biće sve teže…

Широм Грчке и Кипра грчки народ се дигао на протесте. Спаљују се заставе НАТО пакта, Европске Уније и Сједињених америчких држава. Узвикује се "доле Америка" и "Живела Русија".

Десетине хиљада Грка носи грчке и руске заставе као и заставе Византије.

:vatromet:

JNA je bila razbijena i izolovana po kasarnama koje su Hrvati, a pre toga Slovenci lako opkolili i naterali na predaju...
Oni su se uhvatili za JNA kao pijan plota, 30 godina pricaju kako su oni razbili JNA. Da je komanda JNA htela da zastiti drzavu, mogla je da ih zgazi kao vaske. JNA je bila izdajnicka vojska, treba pogledati ko je bio 91god. na funkcijama u JNA. Sve Hrvat do Hrvata, docekali smo rat sa Hrvatima na celu vojske u Beogradu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back