Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde da te upišemo na neki kurs srpskog jezika, da nas ne sramotiš. Možda bude dobro društvo, neće ti biti dosadno, a svi ćemo profitirati.
ma dao bih ti moj , da mozes i cuclati i uz jezik i zadrzati,
ides svima na ...da ne kazem sa svojim idiotskim stavovima i iritantnim izjavama i usporedbama.
ako vise volis da lizes americkom , ti samo i dalje cini.
sa glupim primerima.

Prvo, Zaliv Svinja nema veze sa Havanom, a drugo, u toj operaciji učestovali su prvenstveno Kubanski expati.
Mislio sam da pitas za grad Havanu a ti ocigledno u Rumu
Kako su ti kubanski disidenti dosli tesko naoruzani do kubanske obale,na camcima na duvanje iz Walmarta ? Vazdusnu podrsku im je sigurno pruzio Howard Hughes :mrgreen:
Ti si neko ko je ziveo neko vreme u Аmerici i ocigledno si fasciniran zivotom tamo i kako sve funkcionise,iz tog razloga odbijas da budes objektivan i svesno ces negirati sve ono sto moze da ti pokvari projekciju, koju si sebi zamislio po pitanju spoljne politike i delovanja SАD.Na taj nacin sam sebe dovodis u situaciju da budes predmet sprdnje.Opusti se,dopusti sebi da prosiris vidike.

A ko se ljuti
Moralna obaveza je biti na strani dobra a ne zla, to čak zna i Vučić
Moral? U politici nema morala. Samo čist interes. U politici nema mišljenja. Ima ko da misli za druge koji su tu da podignu ruku.
I to je ok.

Al kad pređe u proseravanje, to je samo proseravanje. A i prilično srljanje.
Zlatno pravilo. Nikada je odgovaraj nekome više nego što te pita.

Hoće li? Onako kako se Vučić grlio sa Blerom? Sumnjam.

Vidi nekad su Japanci i Amerikanci bili krvni prijatelji, ali nakon sto su Amerikanci bacili 2 atomske na Japan postali su veliki prijatelji.

Tako ces i ti sutra da budes rusofil kad vam Putin rokne dve vakum bombe na Zagreb i Split zbog podrzavanja nacizma u Ukrajini i aktivnog ucesca u ratu protiv Rusije.

Poslednja izmena:
Moral? U politici nema morala. Samo čist interes. U politici nema mišljenja. Ima ko da misli za druge koji su tu da podignu ruku.
I to je ok.

Al kad pređe u proseravanje, to je samo proseravanje. A i prilično srljanje.
Zlatno pravilo. Nikada je odgovaraj nekome više nego što te pita.
Pa gle, da je civiliziran svijet 1939te bio složan kao ovaj danas, Hitler bi uspio pobiti X puta manje nevinih

.
Колико сам сазнао, у једној верзији то су лешеви настрадалих терориста УЧК у борбама са нашим јединицама.

Одвожени су да се не би приказивали по ЦНН-у као настрадали цивили, као што се десило у Рачку...

.
tako smo naculi, ali vidis da kazu da ima i starih i dece...ne mogu se kosti falsifikovati
ja mislim kada smo shvatili da cemo da nayebemo od natoa, da su neki resili da se osvete unapred
prosto mi je nemoguce da su ti lesevi cuvani od ranije, vec kao sto rekoh covek koji gubi, neki gube potom i duse i to se desilo

sto se mene tice kosovo nije sveto, vec je prokleto
mi se i ovde sada glupiramo kao da se rat vodi za neke teritorije, a broj izdajnika samo raste

jes bi vukli teroriste cak za bataju, ne verujem - mi smo ionako vec bili satanizovani

FM9Y1N_WQAcngEm

Ako mu 200 Hrvata pravi problem, kako će mu tek ova divizija dobrovoljaca za zapada od 16000 ljudi pravit probleme, a sve profi vojnici, veterani brojnih intervencija po Africi i Aziji...auuu bit će kmečanja..ujedno evo vam i odgovor tko će rukovat Stingerima i AT oružjem.
jos pamti Napoleonove reci "Dajte mi stotinu Hrvata i pokoricu Evropu".Sad drhti pred dve stotine

Trgni se ti. Valjda brojka od 500 poginulih ruskih vojnika za samo nedelju dana u "prijatljskoj zemlji gdje jedva čekaju rusku vojsku da ih oslobodi" govori nešto. I to je zvanična brojka ruske vojske koja je vjerovatno i umanjena. Ne vidim nigdje u ovim "proruskim" istočnim i južnim oblastima Ukrajine gdje je do sada ruska vojska ušla neko oduševljenje, svečani doček i bacanje cvijeća na ruske tenkove. A možeš misliti što ih tek čeka kad izađu iz tih "proruskih" oblasti.
ukrajina jeste prijateljska zemlja. ovo nije rat izmedju ukrajinskog i ruskog naroda već nato pakta i rusije. instrument nato pakta su ukrajiniki nacisti/nacionalisti a ne narod ukrajine. očekuje se da operacija traje još mesec do dva. ovim tempom poginuće oko 5000 ruskih vojnika i oko 25.000 nato sluga.

o kakvom udušvljenju ti pričaš. mnogi su ukrajinci ranije iskazivali otvoreno svoje stavove pa ih podaviše. ne možeš stav ljudi smatrati iskrenim u uslovima indoktrinacije i strahovlade.

Zašto onda pregovaraju sa Ukrajincima?
A može li im šta biti lošije od vođenja pregovora? I njima i Ukrajincima? Ne. To ne znači i da će se dogovoriti. A možda i hoće. Sve zavisi šta je Putinu u glavi jer je on pokrenuo rat sa nekim ciljem. Šta mu je tačno cilj, mislim da još niko do kraja sa sigurnošću ne zna. Naravno, možemo da pretpostavljamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back