Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:sad2::sad2::sad2::trlja:

Screenshot_20220302_113929.jpg

vecina naroda je nasilno oterana u rat tj boli ga kita ko vlada. mozda navija ali mu je nebitno ko je predsednik. koliko je bitno ziveti u svojoj drzavi govori i broj imigranata koji odose kod angele merkel od svoje drage ljubljenje,presvete hrvatske. zivot je za vecinu bitniji nego ime drzave gde zive.
Ok, a šta misliš o onim ruskim balavcima u tenkovima, oni nisu nasilno oterani u rat? U drugu državu?

Ukrajina nije suverena drzava, objasnili ljudi ranije. Trazi po postovima.
To ti javili ovi iz Dume?

Ne znam, ali ja sam daleke 1999-te bio gost na proslavi dana ukrajinske nezavisnosti, u jednom malom mestu u Kanadi na jugu Ontarija. Gledao sam one njihove devojčice u narodnim nošnjama i jeo neke preukusne sarmice, toga se isto sećam.

Tako da slobodno možeš da javiš tim likovima iz Dume da ne lupaju gluposti, jer sarma kaže drugačije.

zelenka sam stvarno simpatisao dok nije doneo odluku da ljudi ne smeju da beze nego moraju da cuvaju njegovu bulju i oni mirovni zahtevi, . A mogao je da bude malo realniji na mirovnim sporazumu tipa da se vrati status quo,tj stanje pre pocetka rata. a prakticno je rekao ja zelim dalje da ratujem. A eu bi drzala sankcije dok se ovi ne dogovore oko poputnog povlacenja rusa iz ukrajine.

To ti javili ovi iz Dume?

Ne znam, ali ja sam daleke 1999-te bio gost na proslavi dana ukrajinske nezavisnosti, u jednom malom mestu u Kanadi na jugu Ontarija. Gledao sam one njihove devojčice u narodnim nošnjama i jeo neke preukusne sarmice, toga se isto sećam.

Tako da slobodno možeš da javiš tim likovima iz Dume da ne lupaju gluposti, jer sarma kaže drugačije.
Ако већ кењаш, макар пусти воду...

Ok, a šta misliš o onim ruskim balavcima u tenkovima, oni nisu nasilno oterani u rat? U drugu državu?
mislim da je i to zlocin, ali putin je zlikovac. i znaci uzvratis tako sto posaljes svoju decu da ginu, pa i ti si onda isto zlikovac. status quo da su trazili tj uz neke sitne teritorijalne ustupke rusiji, tako da putin ne ispadne poputni luzer, nego kao dobio je rat ukrajinci predali 10km2. a eu da drzi sankcije

У овим моментима се изводи велики хеликоптерски десант у рејону између Одесе и Измаела (види карту) који ће бити подржан батаљоном морнаричке пешадије ("Црна смрт") са Змајског острва.

Ову се неке пројекције админа које би могле да се реализују током данашњег дана ( пуна линија је поморскио десант, испрекидана ВДВ - хеликоптерски десант). Шта мислите о томе, да ли је ово оперативно логично.

photo_2022-03-02_11-55-12.jpg

ИДЕМО БРАЋО УРААААА

РОКАЈ КОКАЈ НАТО НАЦИСТЕ!

Тотално одсецамо Одесу од НАТО пакта из Румуније ако операција успе!

Почели су да позивају грађане , ББЦ позивао , да се нападју руски амбасадори и руски држављани .

Искрено драго ми је што нисам на Западу , не бих могла да то поднесем , ту пресију антируску

Ovo moze biti i dobro i lose. Lose ako ti ljudi postradaju (ako ih pobiju), dobro ako odluce da se vrate u maticu.

У овим моментима се изводи велики хеликоптерски десант у рејону између Одесе и Измаела (види карту) који ће бити подржан батаљоном морнаричке пешадије ("Црна смрт") са Змајског острва.

Ову се неке пројекције админа које би могле да се реализују током данашњег дана ( пуна линија је поморскио десант, испрекидана ВДВ - хеликоптерски десант). Шта мислите о томе, да ли је ово оперативно логично.

Pogledajte prilog 1112459

ИДЕМО БРАЋО УРААААА

РОКАЈ КОКАЈ НАТО НАЦИСТЕ!
Ја ћу само да додам да је подручје између Одесе и града Измаел на делти Дунава заправо Молдавија...
То је Хрушчов додао Украјини 1954. године, заједно са Кримом...

sta mislis zasto to amerika radi?
Kake veze ima TWITER sa Rusiju ?
dok cekas od vasington sta ce da kazes , ja cu ti kazem.......AMERIKA POKUSAVA SPRECITI ISTINU O RUSIJI DA DODJE DO ZAPADA....................Zasto bi inace zapadu smetali ruski mediji ako su bezopasni? ALI, OPASNI SU JER SE RADI O LOGICI I ISTINI KOJU ZAPADNA POLITIKA NE MOZE OBORITI PA JE JEDINI SPAS SANKCIJE RUSKIM MEDIJIMA DA NE DODJU DO USIJU I OCIJU , IONAKO GLUPOG ZAPADNOG GRADJANINA.
DAKLEM, UOPSTE SE NE RADI O SANKCIJAMA NAD RUSKIM MEDIJIMA KAKO BI RUSKI MEDIJI BANKROTIRALI, VEC SU TE SANKCIJE NAD RUSKIM MEDIJIMA SAMO IZGOVOR ZA GUSENJE ISTINE I OTVARANJE PROSTORA ZA PROPAGANDNO STVARANJE SOPSTVENE "ISTINE" NAMENJENE ZAPADNIM GRADJANIMA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back