Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Mozda je ko MunZeRusi stavljaju Z kao NAZZI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je ko MunZeRusi stavljaju Z kao NAZZI
Sad veruješ istraživanjimaПутин има поверење народа.
Са 60% рејтинг му је скочио на 71%
![]()
Šta pada i šta očekuješ da će rasti?Sve budale na berzama sell sell sell a ja pametam buy buy buy
Upao sam kao padobranac, pa ne znam o kome je tacno rec. Danas je jedan pancir zapaljen, onaj koji je ostavljen negde bio u njivi, blatu pre dan ili dva.Mozda i jeste pancir ali je kabina mnogo cudna za pancir..
Svi posle prvog dela kabine gde sedi vozac imaju rezervni tocak sa jedne strane a sa druge ima neka resetka.
Ovde su obe kabine maltene spojene jedna pored druge dok su na panciru odvojene.
Pogledajte prilog 1112209
ŠKRTICAUHVACENA KRTICA U UN!
Nataša Kandić i Sonja Biserko na infuziji.
Ne znam kako ti čitaš ovaj graf, okreneš mobilni naopako?Šta pada i šta očekuješ da će rasti?
Šta misliš o švajcarskom franku?
Ово стварно треба поштовати! Ретко се виђа да се неко поноси својом превртљивошћу.Manje-vise, i opet smo tu![]()
Tek kasnije sam video da ima i snimak.Upao sam kao padobranac, pa ne znam o kome je tacno rec. Danas je jedan pancir zapaljen, onaj koji je ostavljen negde bio u njivi, blatu pre dan ili dva.
Od cega, navodno, dva generala, komandanti operativnih grupa sever i istok.Današnji gubici ukrajinske armije iznose oko 7-8000 vojnika i oficira.
A sutra pregovori...
Pusti rublje.Pitam te za realne stvari.Ne znam kako ti čitaš ovaj graf, okreneš mobilni naopako?
ZuperUkrajinci sad crtaju Z na sva svoja auta
Много куме, много...није тако.Od cega, navodno, dva generala, komandanti operativnih grupa sever i istok.
Hoce oni da ratuju protiv Rusa.Хакери су хаковани.
Сајт Анонимоуса је уклоњен након објаве „Сајбер рата“ Русији.
![]()
Da pohvalim moderatore![]()
"Sajt Anonymusa"Хакери су хаковани.
Сајт Анонимоуса је уклоњен након објаве „Сајбер рата“ Русији.
![]()
lepota napokon su udavili 5 kolonuRusi gase nezavisne medije
Pogledajte prilog 1112214
Šta pitaš realno?Pusti rublje.Pitam te za realne stvari.
НЕ КрХко?Al se hrvati loze na nuklearke????
Ko ovde vidi prostor za upotrebu nuklearke?????
Ako bi hrvati zbog klinc bitke upotrebili nuklearku , pa u bosni bi 50 puta blesnula pecurka , a u hrv nije ni bilo bitke.
Ili pisu deca.