Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.083
На западу је представљају малтене као бољшевичку.![]()
Srbi svejedno tamo ne idu na arbajt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На западу је представљају малтене као бољшевичку.![]()
Pogledaj sad pa mi kazi da je to istina.Tvrde da nije....
Postoje drzave koje nisu clanice NATO-a a da su u EU....
ma hajde...nista mu nije pomoglo nadjubrili su rusi sa njim zemlju eh da vase hrvatske majke ce u ogromnom broju nositi crninu danas rusi su usli u marioupulj![]()
Бануј ме, претње су забрањене?!Vidi ovog sto preti iz Rusije.
O boze.
Rekao Putin da su sankcije dobre za rusku ekonomiju i da će zavrnut gas pa da će se Švabo smrzavatiМожда су га тако саветовали они мудри и надасве видовити монаси са Свете горе?
u qurcu žena...u pravu žena.
Naravno da je sve isplanirano do najsitnijih detalja.Не конкретних. Праве план за одговор. Кажу, пажљиво проучавају да ударе тамо где највише боли?
Само да знате, ово су предвидели, чак и много горе и спремили се. Саопштено је првог дана да је Русија обезбедила све што је потребно за наредних пет година у најгорим условима.
До душе, стварно су рекордни род прошле године складиштили. По питању хране и енергије, никаквих проблема. Иде пролеће и сетва, засејаће све обрадиво а имају неколико пута више него им треба.
Мислим да ће управо ударити на сектор хране и енергије а да је то доста реално, говори уздржаност великог броја земаља које не могу саме да обезбеде храну.
Боје се да им Русија сутра неће продати ни грам жита и слично.
У сваком случају, спремају цунами!
Nisu Rusi jednini na svijetu, Alžir će preuzeti opskrbu..Rekao Putin da su sankcije dobre za rusku ekonomiju i da će zavrnut gas pa da će se Švabo smrzavati
A Medvjedev je rekao da će plaćati 2000 eura za 1000 kubika
Nije tacno.Rekao Putin da su sankcije dobre za rusku ekonomiju i da će zavrnut gas pa da će se Švabo smrzavati
A Medvjedev je rekao da će plaćati 2000 eura za 1000 kubika
Svaka vest koju sam objavio ovde ima čvrste dokaze.A koliko sam provalio vaših laži ovde,nisam navikao da objavite nešto istinito pa sam u afektu rekao da je laž.Znači Lažov si
Zašto me to ne čudi

kmeci golube belima hajde...

Austirija i Ceska nisu clanice...Pogledaj sad pa mi kazi da je to istina.
Rusofili na koljenima...kmeci golube beli![]()
OMG ovo je opasno orudje

Od cega trecinu od pripadnika tzv. UCK, sa zemlje.Propaganda...
Navodno za vreme 99 bombardovanja mi smo unistili na desetine aviona a oni nama na stotine razne tehnike.
Dok je realnost bila malo drugacija Srbija je oborila maksimalno 5 aviona NATO-a a izgubili smo u tom ratu ne vise od 20 tenkova...
Rusku vojsku kao da vode JNA generali...Rusi zauzeli magistralu Nikolajev-Krivi Rog. U Harkovskoj oblasti dosli su do Izjuma.
Ukri raketirali ruski aerodrom Taganrog.
Према речима председника Србије Александра Вучића наша земља је изложена никада већим притисцима када је у питању рат између Украјине и Русије. Он је рекао да се у његовом професионалном политичком животу никада није суочио са толиким притиском као што је то било у претходних неколико дана. Упркос томе он је поручио да Србија води независну политику и да ће одолети свим изазовима, јер резервне отаџбине немамо.
Pa samo na papiru.Austirija i Ceska nisu clanice...
Logicno.IZgubice vise rusi haha.