Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наша артиљерија је данас прецизним ударом уништила штаб оперативно-тактичке групе „Восток“ операције комбинованих снага Оружаних снага Украјине.

Овај штаб је контролисао непријатељску групу која се бранила од Доњецка до Мариупоља.

Већина старешина штаба ОТГ „Восток“ је погинула или рањена.

Према непотврђеним информацијама, погинуо је командант групације Восток, генерал Оружаних снага Украјине Содол
. Само благовремено бекство са командног места могло би да га спасе. Једноставно није имао друге опције да преживи.

Тренутно је изгубљена контрола бригада ОТГ „Восток“ Оружаних снага Украјине. Непријатељ је неорганизован.

01.03.2022 - 12.53 мин.
https://t.me/epoddubny/8276

Da ja vratim na psihijatriju.
Svaki covek ima nesto sto se zove centar verifikacije istine.
To je nekada bila TV ili radio , tj ono sto se objavi mora biti tacno da ne bude bruka.
Zavisno od metoda prikupljanja I obrade podataka.
Sada je gore.
Net je preuzeo tu ulogu ali je lazan.
TV je izgubila tu ulogu.
Pametni vladari preuzmu sve moguce izvore info za centar verifikacije istine.
Narod nema kapacitet da sam utvrdjuje I proverava.

Na zalost plemenit vladar ili vlast formira pravi centar za verifikaciju istine ( izuzev kontektualnog,koji ne moze I nije za boraniju)

download.jpg

Ено Иван Пајовић који је песимиста и русоскептик (али не и русофоб) недавно рече да је Русија поново постала највећи светски произвођач/извозник жита након пуно времена.
Па када би видели колико земље имају за обрађивање, ово што производе је сића!
Тек се спремају да заору плодну земљу и дефинитивно храна ће им бити стратешки производ у тговини!

Наша артиљерија је данас прецизним ударом уништила штаб оперативно-тактичке групе „Восток“ операције комбинованих снага Оружаних снага Украјине.

Овај штаб је контролисао непријатељску групу која се бранила од Доњецка до Мариупоља.

Према непотврђеним информацијама, погинуо је командант групације Восток, генерал Оружаних снага Украјине Содол
. Само благовремено бекство са командног места могло би да га спасе. Једноставно није имао друге опције да преживи.

Тренутно је изгубљена контрола бригада ОТГ „Восток“ Оружаних снага Украјине. Непријатељ је неорганизован.

01.03.2022 - 12.53 мин.
"Naša artiljerija", ludilo kako su se neki uživili da se ovaj rat njih tiče.

Kolaps ekonomije već prve sedmice, ovo Putin nije mogao ni zamisliti a hvalio se da može 2 godine bez problema :D , napadaju ljude koji dižu pare iz banki u Rusiji da su neprijatelji(od prijateljice ruskinje informacija) . Banke koje rade sa Rusijom u Evropi pripemaju su ze krah u Rusiji.Kinezi ih dižu ko majmune, koja katastrofa za stanovništvo prvo Ukrajine a i Rusije.
Ја срања у Руанди.
Гледај своју беду и у каквој рупи без дна се ви налазите.
Ви сте вечни заточеници пропасти западних експеримената, сви ће да се извуку али ви се од 1992 ваљате у говнима без било каквих изгледа на боље.
Држава вам је величине московске пијаце.

...су већ ослобођени тако да су неонацисти сабијени у изоловане градске зоне. Нажалост, у граду и околним селима протеклих дана почињени су тешки ратни злочини над руским цивилним становништвом који могу да се пореде са усташким зверствима из Другог светског рата.

Према непотврђеним информацијама, погинуо је командант групације Восток, генерал Оружаних снага Украјине Содол. Само благовремено бекство са командног места могло би да га спасе. Једноставно није имао друге опције да преживи.

01.03.2022 - 12.53 мин.
Ja sam ja Jeremija
Prezivam se Krstić

Према речима председника Србије Александра Вучића наша земља је изложена никада већим притисцима када је у питању рат између Украјине и Русије. Он је рекао да се у његовом професионалном политичком животу никада није суочио са толиким притиском као што је то било у претходних неколико дана. Упркос томе он је поручио да Србија води независну политику и да ће одолети свим изазовима, јер резервне отаџбине немамо.
Drugim riječima poljaci ne žele da im ukrajinski cigani prodaju zrakoplove u staro željezo nakon što ih rusi prizemlje.

Лично мислим да је на припремама за сукоб почео после Минхенске конференције 2007 и сукоба са Грузијом 2008. Мајдан 2013/14 само је дефинисао све то а у Сирији је већ показао да неће ићи све баш како САД мисли.
У јануару ове године је у Казахстану показао да више неће дозволити било какву обојену револуцију у комшилуку и дошла је и Украјина на ред!

Rusija treba da zahvali Srbima jer su imperijalisti izgubili citavu deceniju devedesete u natezanju sa Srbima protiv koji su pokrenuli dve vojne intrevencije u Bosni 1992-5 i Srbiji 1999

Inace bi jos devdesetih krenuli na Rusiju

Ја срања у Руанди.
Гледај своју беду и у каквој рупи без дна се ви налазите.
Ви сте вечни заточеници пропасти западних експеримената, сви ће да се извуку али ви се од 1992 ваљате у говнима без било каквих изгледа на боље.
Држава вам је величине московске пијаце.
Nismo više.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back