ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.443
Oni u ovoj situaciji mogu samo sebi da naškode.Zasto ogranicenje na uvoz neka skroz prekinu uvoz.
I tako zadaju koban udarac Rusiji.
Valjda mogu tri meseca bez ruskog gasa...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni u ovoj situaciji mogu samo sebi da naškode.Zasto ogranicenje na uvoz neka skroz prekinu uvoz.
I tako zadaju koban udarac Rusiji.
Valjda mogu tri meseca bez ruskog gasa...![]()
Nije dovoljno reći "ovo moje selo je sada država".Ili Hrvati da vladaju na RSK koje su okupirali.
Au kako neke boli istina, pa imaš snimke ovoga po društvenim mrežama.ovo treba zabraniti da se kači...ovo je najgora propaganda. Bolesnici sede za tastaturama i pišu ovakve bljuvotine.
Madjarska.Ipak nisu...
Па када би видели колико земље имају за обрађивање, ово што производе је сића!Ено Иван Пајовић који је песимиста и русоскептик (али не и русофоб) недавно рече да је Русија поново постала највећи светски произвођач/извозник жита након пуно времена.
"Naša artiljerija", ludilo kako su se neki uživili da se ovaj rat njih tiče.Наша артиљерија је данас прецизним ударом уништила штаб оперативно-тактичке групе „Восток“ операције комбинованих снага Оружаних снага Украјине.
Овај штаб је контролисао непријатељску групу која се бранила од Доњецка до Мариупоља.
Већина старешина штаба ОТГ „Восток“ је погинула или рањена.
Према непотврђеним информацијама, погинуо је командант групације Восток, генерал Оружаних снага Украјине Содол. Само благовремено бекство са командног места могло би да га спасе. Једноставно није имао друге опције да преживи.
Тренутно је изгубљена контрола бригада ОТГ „Восток“ Оружаних снага Украјине. Непријатељ је неорганизован.
01.03.2022 - 12.53 мин.
https://t.me/epoddubny/8276
Ја срања у Руанди.Kolaps ekonomije već prve sedmice, ovo Putin nije mogao ni zamisliti a hvalio se da može 2 godine bez problema, napadaju ljude koji dižu pare iz banki u Rusiji da su neprijatelji(od prijateljice ruskinje informacija) . Banke koje rade sa Rusijom u Evropi pripemaju su ze krah u Rusiji.Kinezi ih dižu ko majmune, koja katastrofa za stanovništvo prvo Ukrajine a i Rusije.
Sta se drugo moglo ocekivati od Vucicevica,koji je pudlica AV i njegove ‚catchall‚ politike
Nije dovoljno reći "ovo moje selo je sada država".
Postoji stanovita procedura
Ja sam ja JeremijaНаша артиљерија је данас прецизним ударом уништила штаб оперативно-тактичке групе „Восток“ операције комбинованих снага Оружаних снага Украјине.
Овај штаб је контролисао непријатељску групу која се бранила од Доњецка до Мариупоља.
Већина старешина штаба ОТГ „Восток“ је погинула или рањена.
Према непотврђеним информацијама, погинуо је командант групације Восток, генерал Оружаних снага Украјине Содол. Само благовремено бекство са командног места могло би да га спасе. Једноставно није имао друге опције да преживи.
Тренутно је изгубљена контрола бригада ОТГ „Восток“ Оружаних снага Украјине. Непријатељ је неорганизован.
01.03.2022 - 12.53 мин.
https://t.me/epoddubny/8276
Drugim riječima poljaci ne žele da im ukrajinski cigani prodaju zrakoplove u staro željezo nakon što ih rusi prizemlje.Према речима председника Србије Александра Вучића наша земља је изложена никада већим притисцима када је у питању рат између Украјине и Русије. Он је рекао да се у његовом професионалном политичком животу никада није суочио са толиким притиском као што је то било у претходних неколико дана. Упркос томе он је поручио да Србија води независну политику и да ће одолети свим изазовима, јер резервне отаџбине немамо.
Лично мислим да је на припремама за сукоб почео после Минхенске конференције 2007 и сукоба са Грузијом 2008. Мајдан 2013/14 само је дефинисао све то а у Сирији је већ показао да неће ићи све баш како САД мисли.
У јануару ове године је у Казахстану показао да више неће дозволити било какву обојену револуцију у комшилуку и дошла је и Украјина на ред!
Па зар се ти не убијаш да учествујеш у њему својом мржњом и лажима?"Naša artiljerija", ludilo kako su se neki uživili da se ovaj rat njih tiče.
Uradile su tako i nisu bile države dok nisu prošle proceduruKako nije pa tako su uradile ex-yu republike .. samo što su 'procedure' pravili oni koji su svako selo proglašavali za državu jer su bili u mogućnosti
Nismo više.Ја срања у Руанди.
Гледај своју беду и у каквој рупи без дна се ви налазите.
Ви сте вечни заточеници пропасти западних експеримената, сви ће да се извуку али ви се од 1992 ваљате у говнима без било каквих изгледа на боље.
Држава вам је величине московске пијаце.