Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.374
Каркив? То је исправно, је ли?Pogledajte prilog 1115877Meni dovoljno![]()
Је ли то на далматинском језику? Или далматском?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Каркив? То је исправно, је ли?Pogledajte prilog 1115877Meni dovoljno![]()
O onda će ostatak Ukrajine reći "bravo Putine, hajde da budemo Rusija".Upravo, to će biti masakr kao u Debaljcevu, samo u još većim razmerama...
A što ne znači da ih je sada 93% odnosno 100% angažirano (ova razlika od 7% su oni šta su zagnjojili)Jeste, od pre je nedelju dana, međutim ne treba zaboraviti da su Rusi u početku uleteli sa svega nekih 40.000 kopnenih trupa, a tu sumnjam da je bilo regruta. Kasnije možda...
У реду је, само сам навео како јесте, не одређујем ја правила.Okej, mislio sam da si nagađao, a nisi. Sve 5
O onda će ostatak Ukrajine reći "bravo Putine, hajde da budemo Rusija".
Neće. Zaebo se Kepec, Ukrajinci su nabrijani 100x više nego mi na jesen 1991
A što ne znači da ih je sada 93% odnosno 100% angažirano (ova razlika od 7% su oni šta su zagnjojili)
Dobro, a sada vidimo da je isprovociran i bez toga. Fincima je jedina suvisla zaštita od zločinačke ruske politike pristupanje NATO paktu
Srebrenica u najaviSirija 2?
Према украјинској амбасади у Сједињеним Државама, више од 3.000 Американаца се већ пријавило за чланство у Легији странаца, укључујући ветеране оружаних снага
Укупно, према украјинским властима, од 6. марта, 20.000 странаца се већ пријавило за учешће у непријатељствима.
Dobro, a sada vidimo da je isprovociran i bez toga. Fincima je jedina suvisla zaštita od zločinačke ruske politike pristupanje NATO paktu
Nije bitno, sve po redu. Prvo demilitarizacija, a onda potpuna dekomunizacija
Naravno da ne znači...
Кад ће пасти Путинова хунта у Москвы?
Zaebo si se, nije dekomunizacija nego denjacifikacjaNije bitno, sve po redu. Prvo demilitarizacija, a onda potpuna dekomunizacija![]()
Јел овај манекен још увек жив?Па ок, верујем да је Игор Стрелков:
Pogledajte prilog 1115615
који је био три месеца Министар одбране Доњецке народне републике пре 8 година упућенији од Путина?
Ако ти кажеш да јесте, онда је то тако и никако другачије!
Pa to je jer su doneli zakon o zabrani ruskog jezika, ali dzaba niko u Harkovu nije naučio i počeo da govori "maternji ukrajinski"Pogledajte prilog 1115877Meni dovoljno![]()
Misliš da su spremni za specijalnu vojnu operaciju po finskim pustarama?Za to treba vremena, ne ide po hitnom postupku. Videćemo hoće li im Rusi dati vremena.
Misliš da su spremni za specijalnu vojnu operaciju po finskim pustarama?
redovno se kupaju po arktiku, sto ne bi mogli po finskim jezerima..mnogo potcenjujes ruseMisliš da su spremni za specijalnu vojnu operaciju po finskim pustarama?
Путин че обновити ссср а онда ће под теретом санкција доћи неки ниви Горбачов и тако у круг
Каркив? То је исправно, је ли?
Је ли то на далматинском језику? Или далматском?
Mislim da će izgubiti dio biološke mase u Ukrajini. Sjećaš se kad je počela korona, mislio si idemo u lockdown na mjesec dva i gotovo.Misliš da kod Rusa ne pada sneg?