Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Kud znam, samo prenosim info ili dezinfo.Kako vazdušna borba, odakle je poleteo taj ukrajinski avion? Za PVO verujem, ovi ludi Rusi lete prenisko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kud znam, samo prenosim info ili dezinfo.Kako vazdušna borba, odakle je poleteo taj ukrajinski avion? Za PVO verujem, ovi ludi Rusi lete prenisko.
kako to da ovaj ruski tenk nema oznaku Z V O ili koju već koriste?
Постајеш све смешнији. Као појава, не као виц.Nemoguće. TV Crveni Trg kaže da Rusija nema gubitaka ni u ljudstvu ni u opremi.
Znači ne smeš da komentarišeš, ali ipak podržavaš to što su proetarali oko 180.000 civila na početku ukrajinske verzije "Oluje"? OK, ali onda više nemaš prava da pišeš kako u Ukrajini nije masovani nacizam.
Нема потребе за филозофирањем, врло је једноставно. У правопису, као и у Лексикографском заводу ХАЗУ су прописали шта се и како пише. То да ли ће неко лично писати овако или онако није релевантно.Nije to uopće tako jednostavno kako želiš prikazati. Postoji nešto što zovemo egzonimima, tj. udomaćena zemljopisna imena, pa pišemo Pariz i Rim, a ne Paris i Roma, a s druge strane pišemo Dublin i New York. Pravilo je da pravila nema, neke gradove pišemo ovako, neke onako, i to nema veze sa morfologijom nego sa istorijom. Za Harkov bih napisao upravo tako, Harkov, kao i što bih napisao Lavov, ali ponavljam, to nije pravilo.
Možda i nije. Ako su na teritoriji Rusije, moguće da ovaj tenk koji tegli, nije za borbu.kako to da ovaj ruski tenk nema oznaku Z V O ili koju već koriste?
jer uvijek kad se postave slike navodno uništenih ruskih se traži ovdje di je ta oznaka i ako je nema , FEJK!!
ВСУ тњитер бригада тврди да нема времена да снима клипове колико туку Русе ...Руска војска је заузела једну од тенковских база у централној Украјини
Опрема је недавно уклоњена из складишта за учешће у непријатељствима и потпуно опремљена. Тенкови су одвучени у руску војну базу. Сада ће се украјинско оружје окренути против самих Оружаних снага Украјине.
ustaška propaganda rekli bi debili. ne kuže da je index portal koji pokušava napadati sve bez problemaRuska vojna intervencija u Ukrajini kao rezultat zapadnog dotjerivanja Rusije do zida:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2345300&index_ref=clanak_procitaj_jos_m
Radi objektivnosti:
- prvo, ovo je od pre nedelju dana, ako ne i vise - tada je mozda bilo ovako
- znam iz prve ruke da u ruskoj vojsci u Ukrajini ima momaka koji su na redovnom odsluzenju vojnog roka
Jesam rusofil, ali red je da budemo objektivni.
Мислиш да то не знам?u vas je ispravno piši kako čitaš. u nas nije. u nas je NEW YORK u vas NJUJORK. dovoljno si mislim pametan shvatit razliku
I to tvrdiš tako da pišeš post na forumuNe živi se na internetu, a takođe ni ratuje...
I to tvrdiš tako da pišeš post na forumu
Na internetu se itekako živi, a za rat je neobično važan, a ti misliš da se Putin slučajno baš sad iskapča po uzoru na DNR Koreju?
sam sebe demantiraš Harkov, Ukrajinski Harkiv...Нема потребе за филозофирањем, врло је једноставно. У правопису, као и у Лексикографском заводу ХАЗУ су прописали шта се и како пише. То да ли ће неко лично писати овако или онако није релевантно.
Харков (Harkov):
www.enciklopedija.hr/Natuknica.aspx?ID=24419
ma kakav rat - lokalna čarka...na bizmarku 1941. u jednom danu nastradalo je 5500 ljudi...a na hoodu nekoliko dana prije 3500."Басурин је рекао да је у борбама са ДНР погинуло скоро 600 украјинских војника, више од 700 је повређено."
https://t.me/ssigny/9677
То су Укро тенкови, као они чије сте одваљене куполе представљали руским.kako to da ovaj ruski tenk nema oznaku Z V O ili koju već koriste?
jer uvijek kad se postave slike navodno uništenih ruskih se traži ovdje di je ta oznaka i ako je nema , FEJK!!
Uh, baš sam filozofirao.Нема потребе за филозофирањем, врло је једноставно. У правопису, као и у Лексикографском заводу ХАЗУ су прописали шта се и како пише. То да ли ће неко лично писати овако или онако није релевантно.
Харков (Harkov):
www.enciklopedija.hr/Natuknica.aspx?ID=24419