Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 6.031
До јутра ће Кијев бити ослобођен
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovogodisnji Dan Pobede bice proslavljen defileom u KijevuI najsmesnije je sto jedan komicar pravi budalom "najjacu vojnu silu" na svetu
Sta bi bilo na naidju na nekog ozbiljnog?![]()
Magnuš naš.
Zapadno od Martupolja
![]()
Ukrajina više ne postoji.Не трчи пред руду,девојко.
Да је то тако лако,Руси би то завршили за 2 дана.
Тамо очигледно има ПУНО Људи,Украјинаца који још увек мисле да је Русија неки "агресор".
Шта ти мислиш,да су и Немци у току 2 светског били толико глупи д асу ЦЕЛОМ СВЕТУ(без обзира где су ратовали),
из авиона слали Памфлете локалном становништву где се позива на Мир,пекид ватре,Благостање и сл.
Не може Кијев да буде руски Град,јеси блесава???
Украјина је и даље СУВЕРЕНА ДРЖАВА!
Господин Путин само тражи од Украјине тоталну демилитаризацију,денацификацију и да се призна Крим!
А о твојим захтевима--то ћемо касније,кад дође време за тако нешто![]()
Boli te staljingradsko iskustvo sa Rusima?Ma kakav napad panike, dapače, naoružavam se, opet![]()
Marijupolj je opkoljen.Ima li novih mapa na vidiku ? Jesu li došli Rusi do Odese ? Šta bi sa Mariuopoljom ?
Ima li novih mapa na vidiku ? Jesu li došli Rusi do Odese ? Šta bi sa Mariuopoljom ?
Zamisli kakvi su jadnici i borci kad se kriju iza civila.Strani studenti iz Šumija zahtevaju da ih Ukropi puste da odu.
Ne žele da budu taoci.
Ne moraš da mi persiraš, ja sam ovo prvi put postavio na temi, a nisam ranije video. Jel' možeš da mi pokažeš gde je postavljena 50 puta?Ako niste 50x zakacili ovu sliku na temi, niste nijednom.
Znaci 3 ili 4 slike sa svastikama neprekidno kacite i spamujete temu.
Kao sto kod nas imas Firera i Obraz, tako i tamo imas naciste. I nema ih mnogo.
Само што су код нас похапшени и неутралисани, а тамо су режим...Kao sto kod nas imas Firera i Obraz, tako i tamo imas naciste. I nema ih mnogo.
Ukrajina više ne postoji.
Јајаре..свесни су краја...сваки удах је чист добитак!Zamisli kakvi su jadnici i borci kad se kriju iza civila.