Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mozes da unistis firmu, koja ima zdrav asset

sve to sto je zamrznuta imovina je pod znacima navoda, jer ne moze da se oduzme, nema tog suda koji ce to dozvoliti, primer je Gadafi, sve pare im stoje, bile su zamrznute, ali nisu presle iz dzepa Libije u dzep neke trece drzave niti ce, tako ni ruske nece nikuda, ni avganistanske, nijedne.

vestacki je izmanipulisana cena da bi neki prodali, a neki preuzeli to super jeftino, dakle, neko ima jasnu korist od toga, kao i svaki put pre.

cak i ova propast rublje, ako je posmatramo kao namernu devalvaciju, je nesto sasvim drugo iz ugla zemlje izvoznice, pogotovo ako je izvoz neto u hard valuti, a jeste
Naravno da ne možeš ali ne moze firma da ima zdrav asset koja posluje izvan granica Rusije pod sankcijama. Korist je u tome da se Rusija odnosno ovo zlo od Putina spusti na koljena. Naravno da ce dosta ljudi profitirati ali to nije primarni cilj.

Mozda ce ga ismijavati kreteni ko ti, ali to je nevazno, vazno je kako ce ga se sjecati njegov narod, a ja ti garantiram da ce ga se sjecati kao heroja Ukrajine...

A Putina ce se sjecati kao i Staljina, nesto u tom stilu...

Vi niste normalni. Drogiranog klovn kepeca narod ce, ako prezivi, juriti da ga obese o prvu banderu. Njemu je najbolje, ako ne pobegne, da se preda Rusima, tako ce bar imati neko sudjenje. Pa slusas li ti sta Ukrajinci pricaju o njemu, imas klipove na temi?

To kao da neko brani danas Vucica - koji bre Vucic, izdajnik nad izdajnicima, ne sme da izadje na ulicu bez 100 lica u pratnji, isto ti je sa Zelenskim.

A objektivno bice najveci krivac i za ovolika stradanja, mada iskreno ne verujem da on uopste upravlja, niti da bi imao moc da upravlja ni Vojskom, a kamoli paravojnim naci formacijama. Vrlo verovatno da bi zavrsio prosviranog mozga da je pokusao da naredi predaju.

Ukrajinu danas vode najekstremnije naci formacije koje ce zaista ratovati do poslednjeg Ukrajinca, ali da oni pobegnu. Zato je meni prioritet da Rusi zatvore zapadnu granicu, ali izgleda da je tacno da je izdaja u Belorusiji, tamo sa severa nista ne ulazi u Ukrajinu sto mi nije logicno, jer bi to prosirenje fronta jednostavno potpuno rastegnulo Ukro armiju, a i unistilo bi im dodatno moral.

ali nemoj da zaboravis da je istok Nemacke, dakle vecina ljudi koji su danas u srednjem i starijem dobu zivotnog ciklusa, odrastao, obrazovao se i proveo zivotni vek uz vrlo temeljnu Stazi indoktrinaciju, i to je zivi dokaz kako Boljsevici mogu trajno da upropaste neku naciju, za vrlo dug period da se ne oporave u mozda i nekoliko generacija
Slažemo se, ipak nisu geni, nego obrazovanje i odgoj.

Vi niste normalni. Drogiranog klovn kepeca narod ce, ako prezivi, juriti da ga obese o prvu banderu. Njemu je najbolje, ako ne pobegne, da se preda Rusima, tako ce bar imati neko sudjenje. Pa slusas li ti sta Ukrajinci pricaju o njemu, imas klipove na temi?

To kao da neko brani danas Vucica - koji bre Vucic, izdajnik nad izdajnicima, ne sme da izadje na ulicu bez 100 lica u pratnji, isto ti je sa Zelenskim.

A objektivno bice najveci krivac i za ovolika stradanja, mada iskreno ne verujem da on uopste upravlja, niti da bi imao moc da upravlja ni Vojskom, a kamoli paravojnim naci formacijama. Vrlo verovatno da bi zavrsio prosviranog mozga da je pokusao da naredi predaju.

Ukrajinu danas vode najekstremnije naci formacije koje ce zaista ratovati do poslednjeg Ukrajinca, ali da oni pobegnu. Zato je meni prioritet da Rusi zatvore zapadnu granicu, ali izgleda da je tacno da je izdaja u Belorusiji, tamo sa severa nista ne ulazi u Ukrajinu sto mi nije logicno, jer bi to prosirenje fronta jednostavno potpuno rastegnulo Ukro armiju, a i unistilo bi im dodatno moral.

Ako išta ne volim kada sebi uzima neko za pravo da baljezga i umeće neke nespojive stvari

Hebo te bre Vučić opterećen si njime .

Ima veze s depopulacijom. Kad su proveli planiranu pandemiju, sad mogu sve. Hipnotizirana je 1/3 planeta.
to je vec budalastina i to epskih razmera koja postoji samo u glavama slabo obrazovanih

1. tamo gde je dato najvise vakcina, u razvijenim zemljama, je ionako negativan prirastaj, i to vec decenijama. dakle bez da se prstom mrdne desava se depopulacija

2. tamo gde vakcine uopste nisu date ili je broj vakcina smesno nebitan, u Africi i slicnim zaostalim regijama, je eksplozija populacije

3. video koji si dao, ima lazan naslov u odnosu na ono sto covek na snimku stvarno izgovara, ali cenim da nisi opazio razliku

Rusi su pokusali mangupski da se pokazu i da Ukrajinu otresu za 24h. Kombinovali su Americke šok udare i agresivne helikopterske desante u neprijateljsku dubinu (Sovjetska škola) I za malo im je uspjelo . I CNN i BBC su posle zauzimanja Gostomelja (aerodroma Andonov) objavili vest da su Ameri ponudili evakuaciju Zelenskom...
Neko je tu od UKR generala bio pribran pa je dao Zelenskom da se našmrče da bi se smirio i vjerovatno je preuzeo kontorlu. Odmah su zaprijecii put oko Gostomelja i spasili Kiev .
POsto su Rusi vidjeli da im je kombinacija propala, brze bolje su zauzeli Černobil i bez veceg otpora se sručili do Gostomelja tj predgradja Kijeva i to je najveca greska Ukro vojske.
Umijesto da brane Cernobilj ( jer se tu Kijev brani) Oni su se usrali da im Kijev ne zauzume (grad od 3 miliona) 200 Desatnjika.Prosto mi je nevjerovatno da su pustili da im Rusi udare klin gotovo do samog Kijeva . A taj klin je svojim lijevim krilom zasticen "kijeviskim rezervoarom" .Dakle ako neko hoce da ih "siječe" znaju koju stranu da brane.
Na istocnom pravcu (Donbas) Rusi nisu imali puno napretka, prvo tu su najbolje Ukro snage 130 do 160 hiljada vojnika koje su spremali za "oluju", Mislim da su tu Ruski napadi cisto demonstrativni da bi onemogucili Ukre da te snage prebacuju na druge frontove.Ali ako Ukri odvuku snage negdje drugdje, nije iskljuceno da Rusi krenu tu u siru ofanzivu, prvenstveno zbog logistike koja im je tu lagana (Harkov je udaljen od Ruske granice samo 25 km)
Naj naj gora situacija za Ukre je juzni front Maruipolj je hermeticki zatvoren, Odesa je ugrozena. Ne vjerujem da ce Rusi ista pokusavati oko Odese dok ne zavrse Mariupolj. Posto je situacija takva da Ukraina gori a NATO se ceslja, Ukri nece moci da igraju na foru "humanitarna katastrofa" daj NATO intervenši , jer niko nece da gori u LA i NY zbog gologuzih Ukrainaca.
Sve u svemu i pored solidnog otpora kojij su Ukri przili, Rusi ih lagano stezu. Svaki rat je na kraju krajeva rat resursa. Sve te slike popaljenih Ruskih Kaimona i oklopnih vozila u strateskom smislu nista ne znace. Rusi imaju 50 hiljada tenkova i pojma nemaju sta da sa njima rade. Ja bih da sam na mjestu Zelenskog, ( a valjda mu je posle 10 dana jasno, da mu osim pederskih aplauza u EU parlamentu duge pomoci nema) pregvarao.Mada ne znam koliko on ima empatiju prema Ukraini i njenoj buducnosti jer ne znam koliko se on uopse osijeca Ukrainecem.

Руске снаге нападају украјинске јединице на Светлодарском луку, североисточно од Горловке. Последњи пут велике борбе су се десиле у зиму 2015. године када је потписан Минск2.

FNMWHYMXsAUgTEO

Za cijeli svijet pa čak i Vučića, Ukrajina je slobodna i suverena Država. Bilo tko i bilo kad ima pravo prodavat i ili poklanjat oružje suverenoj zemlji.
Čim prva bomba padne na tlo jedne članice NATO-a ana ima pravo pozvat se na članak 5, a većina samo to čeka.
Hitler je uzeo pola Europe, ali kad je dodirnuo Englesku, počeo je njegov kraj.
sta mislis koju drzavu ce nato sile prvu podmetnuti
rusima na gazenje,
ja sam sigurna da ce to biti poljska,
ima dosta simbolike sa ww2,
e sad oni onda nisu ukapirali da se bore
za tudje interese, mozda sad ukapiraju,
ako ne, pa nije ih ni steta,
onda idu slovacka, rumunija, bugarska,...
sta mislis dal su stvarno svi toliko gloopi
da ginu za engleske i nemacke interese

Poslednja izmena:
Tvrdis da za 10-20 godina su napravili Cetinje od Kijeva? To je nemoguce. Grad od 3 miliona nije tako lako manipulisati kao varosica Cetinje sa 10.000.
не ради се о бројкама неко о идеологији, дакле Кијев је био мајка руских градова, сад је скроз анти руски град, Цетиње је био бастион српства а шта је данас? то знаш и сам, манипулација иде од обданишта

Za cijeli svijet pa čak i Vučića, Ukrajina je slobodna i suverena Država. Bilo tko i bilo kad ima pravo prodavat i ili poklanjat oružje suverenoj zemlji.
Čim prva bomba padne na tlo jedne članice NATO-a ana ima pravo pozvat se na članak 5, a većina samo to čeka.
Hitler je uzeo pola Europe, ali kad je dodirnuo Englesku, počeo je njegov kraj.
umro bi samo da i dalje mrziš rusiju. pa umri ali pusti druge da žive.

nije suverenit države stariji od ljuskih života. a ako se nešto ispali ispaliće se topolj M.

Турска и Грчка се поклаше па нико не реагова.
Русија је спремна да зарати са НАТО-пактом само због Бјелорусије.
А Америка само због Енглеске.
Остало су само бајке.

Зависи или овиси?
Nisu bajke, Bjelorusija ili Sirija su diktature , sva ova zla koja je Rusija napravila u Ceceniji, Siriji i sad u Ukrajini se moraju zaustaviti.

to je vec budalastina i to epskih razmera koja postoji samo u glavama slabo obrazovanih

1. tamo gde je dato najvise vakcina, u razvijenim zemljama, je ionako negativan prirastaj, i to vec decenijama. dakle bez da se prstom mrdne desava se depopulacija

2. tamo gde vakcine uopste nisu date ili je broj vakcina smesno nebitan, u Africi i slicnim zaostalim regijama, je eksplozija populacije

3. video koji si dao, ima lazan naslov u odnosu na ono sto covek na snimku stvarno izgovara, ali cenim da nisi opazio razliku
Vrijeme će pokazati što je teorija zavjere a što činjenica. Mrna je donedavno bilo cjepivo, a od prekjučer genska terapija. Strpljenja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back