klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacionalisti u Francuskoj su dosta umjereniji.
Zar se grad nije zvao Harkov?
Ево спрдачине око те веселости, уздуж и попреко Загребачке Филхармоније.ZAGREBAČKA FILHARMONIJA-ZAGREB PHILHARMONIC ORCHESTRA
prije otprilike tjedan dana
Vesela djela P. I. Čajkovskog zamijenili smo komornijim skladbama, u znak solidarnosti s Ukrajinom. To je uobičajena praksa u svijetu u takvim situacijama. Koncert za violinu i orkestar u D-duru, op. 35 P. I. Čajkovskog ostao je na repertoaru. Nacionalnost nikad neće biti razlog da umjetnika/cu nemamo na repertoar
Тужан у три лепе.wtf je komornijim ?![]()
Francuska je jedna od najviše nacionalistički orijentisanih zemalja čitavog sveta.
Ovo je pravo oružje.

Prekasno.Ukrajinski pregovarač: Otvoreni smo za model po kojem ne ulazimo u NATO
https://www.index.hr/vijesti/clanak...ETly5u6-9olytvolLyg6h9lqnMi2vUIadMPFGN1ZpxeqM
Sve bi ja to porokao.
То су могли и из Москве. Јасно је да их Руси овдје не сматрају непријатељима.Sve bi ja to porokao.
Da smo to više koristili kad je trebalo drugačije bi danas bilo.
Ne seri. Koji su razlozi za ovo videcemo. I Kosovo i ukrajina su iz americke kuhinje servirani.Počni od toga da je ničim izazvana Ukrajina napala Rusiju.
Rusi se grčevito brane i žestoko uzvraćaju agresoru.
Cijelu zapadni svijet je protiv Rusa osim slobodarske i slobodoumne Srbije.

Ili si na strani civilizacije ili rušilačkih pohoda. Dva slavenska naroda, oba pravoslavni, jedan se bori za svoju državu i svoju slobodu, a drugi na njega baca bombe i rakete i govori mu da kao narod baš i ne postoji, ali ga svejedno voli.ovde su se podelili kao da je 1941.![]()
mi cemo vise da vadimo svoju naftu,Ima amerikanci i EU da pocrkaju ko najgori bednici! Ode barel nafte na 200 dolara!
mi cemo vise da vadimo svoju naftu,
Elon Musk Calls For US To Increase Oil & Gas Production – “Hate To Say It, But We Need To”
jos uvek je ovde gorivo duplo jeftinije nego u eu
dakle galon je 3,8 litara, sto znaci da je litra oko 1 dolara
ja sam poslednji put tocio za $3,5 po galonu
Biden Brings the Pain: National Average for Gallon of Regular Gas Breaks $4 Per Gallon
Francuski nacionalizam je nadetnicki, najvise baziraju na jezik samo. Sovinisti jesu u dobroj mjeri, ali su umjereniji u smislu da nijesu nasilni, rasisti i to.

Nisu, nisu nasilni; samo su uzrok svega što se dešavalo u Indokini, pa tako i Vijetnamskog rata samog, samo što su radili stravične užase u Alžiru.
Nisu nasilni, nema šta.![]()
mislio sam na kanadsku naftu https://www.thegatewaypundit.com/20...peline-us-imports-oil-russia-time-high-biden/Nema od toga nista. Gledao sam da se sad pokrene vadjenje nafte iz skriljaca treba makar 9 meseci da se stigne do prve nafte.
Plus je ta nafta loseg kvaliteta.
Plus ima da zatrujete sve zivo.
Sve u svemu gotov je zapad ide u tesku recesiju.