Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.897
Alo, mi Rusi, mi njet okupatori, mi bi van iz lifta
Dobro je dok je glava na ramenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo, mi Rusi, mi njet okupatori, mi bi van iz lifta
Такође - на Реддиту такође расправљају о сличним разлозима зашто он сада изгледа као зомби итд.Mediji: Ubijen član ukrajinske delegacije, osumnjičen za izdaju
Člana ukrajinske pregovaračke delegacije Denisa Kirejeva ubila je Služba bezbednosti Ukrajine 5. marta, prenose mediji. On je osumnjičen da je bio ruski špijun.
Informacija još nije zvanično potvrđena, ali prema ukrajinskim medijima, Služba bezbednosti Ukrajine imala je dokaze o izdaji Kirejeva, njegove telefonske razgovore.
Такође - на Реддиту такође расправљају о сличним разлозима зашто он сада изгледа као зомби итд.
![]()
Ево вам разлог
Кад распламсаш шовинизам у држави , поделиш оружје , направиш паравојне формаије , скупиш белосветски шлјам нормално је да се не питаш више ништа као председник !
![]()
Rusi u zadnje vreme ratuju samo sa pravoslavcima...
Hoćeš da kažeš da bi dobro bilo da i ovi vestern kauboji, koji danas u svjetu predstavljaju pojam divlje ratničke nacije trebalo da popiju koju nuklearku i da se smire! Hm,zanimljiva teorija i u potpunosti se slažem!Najbolje šta se Japancima desilo su te dvije bombe
Kao prvo, sačuvali su X života više, kao drugo, od potpuno divlje ratničke nacije su postali izuzetno pristojni i mirni, pogledaj ih danas.
i sta kazu ono, prej for ukrajina...djecki iz azov, mislim da je ovo slika jos iz 2014..
![]()
...свежа је!
meni je zanimljivo da uz ruse pravoslavce ratuju i muslimani protiv kršćana pravoslavaca,grko katolika,protestanata i kalvinista...čini mi se da bi rusija iz pakistana mogla dobiti nekoliko desetaka tisuća dobrovoljacaRusi u zadnje vreme ratuju samo sa pravoslavcima...
Nije da ne mogu, oni uvoze manje od deset posto nafte iz Rusije... Ali sta bi se desilo; Pa cena goriva bi im malo porasla u drzavi, to je malo, ali je bitno za stanovnistvo koje bi to umelo da kazni na sledecim izborima.... Zato vlast u USA nece to da dira...Razmatrali oni već i odustali od toga. Amerikanci prosto ne mogu bez Ruske nafte.

fotošop...nisu li pobijeni prije neki dan
A šahovnica?![]()
Ukrajina je jedina država na svetu, u kojoj je i formalno neonacistička formacija, sa nacističkim obeležjima, deo regularnih oružanih snaga.
Имају гадну конкуренцију у Хрватској.![]()
Ukrajina je jedina država na svetu, u kojoj je i formalno neonacistička formacija, sa nacističkim obeležjima, deo regularnih oružanih snaga.
ma negdje sam procito da je iz 2014...mislim moze se vidjeti i iz tog perioda nacisticke oznake..ako je ova gore friska, onda ce valjda nekim tipovima sa ove teme biti jasno sta putin radi u ukrajini..
budete imali još jednu priliku, ali više onako reda radi... vjerojatno se odgovor ne bude ni čekaoZar nismo već rekli? Mislim, nismo uveli sankcije jedini u Evropi, a takođe smo imali i skupove podrške Rusiji bez glupiranja sa podrškom Ukrajini. Ako ti nije jasno, onda si lud.
Одлична идеја! Колико је оно Кршко удаљен од Загреба?Najbolje šta se Japancima desilo su te dvije bombe
Kao prvo, sačuvali su X života više, kao drugo, od potpuno divlje ratničke nacije su postali izuzetno pristojni i mirni, pogledaj ih danas.
То ће бити када Руси крену на Атлантик....čini mi se da bi rusija iz pakistana mogla dobiti nekoliko desetaka tisuća dobrovoljaca