bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ja vidim da ti botujes za NATO, pa reko botu svi drugi izgledaju ko botoviKoliko botujete za Putina kao da ste dobili po 1000litara BMB98![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vidim da ti botujes za NATO, pa reko botu svi drugi izgledaju ko botoviKoliko botujete za Putina kao da ste dobili po 1000litara BMB98![]()

Cijena goriva jos gore u Americi

Gledao sam video koji je stavio kolega kaze bankarski sitem u USA kolabira i amerika se raspada ako potraje cena po barelu 140 dolara duze od mesec dana
DAJ BOZE
Ja bi isao peske do kraja zivota samo da dozivim da amerika propadne i raspadne se a da dolar kolabira.
?Nis je u vecinskom vlasnistvu drzave i oni lupaju akcize.
Pronađi post snsovacJa vidim da ti botujes za NATO, pa reko botu svi drugi izgledaju ko botovi![]()
Tviter mi kaze da cak Ruski vojnici sad se bore za Ukrajinu i da je moral kod ukrajinaca na najvisocijem nivou!
Не каже дезертери, него они који бјеже. Смисао они који одлазе, иду ... = ЦИВИЛИ. Зато питам колегу да појасни.Kakvi dezerteri?
Nisam u SNS-u, ali ih podrzavam. No u ovom konfliktu sam neutralan ako nisi primetio prenosim vesti sa cnn-a, za razliku od tebePronađi post snsovac![]()

То је НАТО - данас (ових дана).
Не каже дезертери, него они који бјеже. Смисао они који одлазе, иду ... = ЦИВИЛИ. Зато питам колегу да појасни.
moze biti a i ne mora,Kažem ja, mi ćemo imati priličnu štetu zbog ruske ''specijalne operacije'', tek će se to videti u periodu koji dolazi. Stvarno je čudno kako neko može to da podržava.
?
Slabe koristi od rusofilije.
Owner
Gazprom Neft (56.15%)
Government of Serbia (29.87%)
Others
Pronađi post snsovac
Moraces u zavetnike pošto ti Vučić izdao Rusiju lol
Zašto postoji medicina?
Да није одговор 42? 

Pronađi post snsovac
Moraces u zavetnike pošto ti Vučić izdao Rusiju lol
Nisam u SNS-u, ali ih podrzavam. No u ovom konfliktu sam neutralan ako nisi primetio prenosim vesti sa cnn-a, za razliku od tebe
koji si se jasno svrstao uz nato![]()
Nisam u SNS-u, ali ih podrzavam. No u ovom konfliktu sam neutralan ako nisi primetio prenosim vesti sa cnn-a, za razliku od tebe
koji si se jasno svrstao uz nato![]()
Отказали послушност, неће да гину, сумњиви ... погледај мало по мрежама нпр. шта му ради 'милиција'.Sto bi prijetio civilima?
Отказали послушност, неће да гину, сумњиви ... погледај мало по мрежама нпр. шта му ради 'милиција'.
Добро, то знамо од првог дана.Prijeti on dezerterima, ne civilima. On je zabranio muskarcima 18-55 da odu iz zemlje.
??? Преведи, шта каже на крају ...ne civilima
Ide se ka tome da se .ru država opet raspadne kao i SSSR bez ispaljenog metka.
Tome služe sankcije.

Radio sam jedno kratko vreme u JK, pa tamo im se americki vojnici setaju ulicama i nato ima svoje radio i TV stanice. J Korejanci se kunuIde se ka tome da se .ru država opet raspadne kao i SSSR bez ispaljenog metka.
Tome služe sankcije.
Valjda da bi se uzimale pare na lekovima?Zašto postoji medicina?
Ide se ka tome da se .ru država opet raspadne kao i SSSR bez ispaljenog metka.
Tome služe sankcije.