veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
A jos lepse mrtvi Putkovi denacifikatori. Prekrasna slika.
![]()
![]()
Zaista je lepo gledati Ukrajince koji se prave mrtvi, slažem se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jos lepse mrtvi Putkovi denacifikatori. Prekrasna slika.
![]()
![]()

na tviteru sve je moguce vec ste unistili rusku vojsku x3Mozda. Ali ce Rusi dozivjeti katastrofalne gubitke. A vec su ogromni.

imas moderatora ali je on jedan on ukro tviter bojne zato i ne sancionise![]()
Mozda. Ali ce Rusi dozivjeti katastrofalne gubitke. A vec su ogromni.
Zaista je lepo gledati Ukrajince koji se prave mrtvi, slažem se![]()
Kad gledas na karti eu je prcoljak a kurxi se stvarno da ne poverujes
opet govoris o svojima izgleda ali ne brini na tviteru ulazite u moskvu sutraAko ce ti biti lakse zivi su Putkovi denacifikatori, ali na nekom drugom svetu i peku se u kazancetu.

Ako ce ti biti lakse zivi su Putkovi denacifikatori, ali na nekom drugom svetu i peku se u kazancetu.

A slike mrtvih ukrajinskih civila citaj nacista denacifikovanih od strane celavog patuljka te bacaju u trans.
Pa sta predlazes ti dokrore strategije i doktrine oruzane borbe?Pokvari se tenk nekog okloonog bataljona u napada da prekinu dejstva ili takticki manevar da menjaju pokvareni multiplikator transmisiju ili pumpe za gorivo?Imamo. Slike i video snimke. Masu tehnike su ostavilu netaknutu. Ne znam šta se dešava u glavama ruskih vojnika.
Ima fejkova, ali ima i dosta pravih slika uništene/napuštene ruske tehnike. Vaš problem što ništa ne vjerujete. Tako ste i za snimke iz Sirije/Libije/Karabaha govorili da su lazni.ne nemamo zasad imamo 3 slike i jedan video koji su istiniti a to cu unisteni transporteri i nekoliko vojnika sto je ubijeno sve ostalo je tviter bojna
Hmmmm odgovara nam da se Rusija baci na koljena, a posredno time i Srbija, također nam odgovara ratno stanje jer će gurnuti klatno u desno, što znači da će američki wokizam otići na margine, također nam odgovara što više Ukrajinaca u zemlji, koji će biti veći Hrvati od nas Hrvata. Ovo za fašizam je glupost.Hrvatskoj odgovara ovaj konflikt najvise: 1. Ovo daje povod da se legimitizuju militantnost i fasizam u Evropi (prepakovan u rusofobiju). 2. Ukrajinske izbjeglice da poplave Hrvatsku, i spase demografsku katastrofu u HRV. 3. Da se ojaca anti-srpstvo kao anti-Rusija pod drugim imenom.
Ima fejkova, ali ima i dosta pravih slika uništene/napuštene ruske tehnike. Vaš problem što ništa ne vjerujete. Tako ste i za snimke iz Sirije/Libije/Karabaha govorili da su lazni.
Unisten ukrajinski Btr-80 u selu Bolgarka, Nikolajevska oblast.
https://t.me/ChDambiev/13674
Teško, jer eto u Hrvatskoj nije bilo ni gladi ni Rusa, pa su opet svi redom bili nacisti. Pardon, i danas su.
Bambusanje NATO-guzzijeDa li su slike mrtvih leseva dozvoljene ovdje?
Tebi je 500 mrtvih (nezvanicno hiljadu) za 7 dana malo?na tviteru sve je moguce vec ste unistili rusku vojsku x3![]()
gde sam ja to rekao da ne verujem nicem nemoj lagati kad sam danas potvrdio da imaju 3 slike i jedan video koji su istiniti kao i sad sto si stavio za uvaj unisteni ukrajinski moram reci da slika nije dovoljno cista da se vidi da li je ukrajinski ili ruskiIma fejkova, ali ima i dosta pravih slika uništene/napuštene ruske tehnike. Vaš problem što ništa ne vjerujete. Tako ste i za snimke iz Sirije/Libije/Karabaha govorili da su lazni.
Hmmmm odgovaram nam da se Rusija baci na koljena, a posredno time i Srbija, također nam odgovara ratno stanje jer će gurnuti klatno u desno, što znači da će američki wokizam otići na margine, također nam odgovara što više Ukrajinaca u zemlji, koji će biti veći Hrvati od nas Hrvata. Ovo za fašizam je glupost.
Također i Bošnjaci su se usrali vas Srba i sad bi Bakir odjednom da se dogovori sa Hrvatima,
Kako bilo sve nam trenutno ide u korist.

Za nato fanatike u Srbiji, crveni su ceo svet.